piyasa kalkmadan verecektim grafiği ama yetişemedim. trendin üstü hedef.
kırarsada bilemem.
[img]http://img81.imageshack.us/img81/6479/neden.png[/img]
Printable View
piyasa kalkmadan verecektim grafiği ama yetişemedim. trendin üstü hedef.
kırarsada bilemem.
[img]http://img81.imageshack.us/img81/6479/neden.png[/img]
bu haftaki haftalık yorumumu daha önceki yorumlarıma ilgi gösteren arkadaşlara özel mesaj göndererek yayınladım. amacım yorumlarıma değer vermeyen arkadaşların okumasını engellemekti. sforum yönetimi durumu lütfen yanlış anlamasın. eğer bi sorun olacaksa bu uygulamayı bir daha yapmam. aynı zamanda misafir olarak forumu izleyen arkadaşların foruma katılımlarını sağlayabileceğimi düşündüm.
eğer özel mesaj atmayı unuttuğum arkadaşlar varsa burada yazarlarsa onlarada yollarım. tekrarlıyorum bu durum forum için bir problem olacaksa derhal son veririm. [COLOR=Red]amacım pozitif ayrımcılıktır bölücülük değildir[/COLOR].
herkse bol kazançlı bir hafta dilerim.
[quote=trader38580;129443]bu haftaki haftalık yorumumu daha önceki yorumlarıma ilgi gösteren arkadaşlara özel mesaj göndererek yayınladım. amacım yorumlarıma değer vermeyen arkadaşların okumasını engellemekti. sforum yönetimi durumu lütfen yanlış anlamasın. eğer bi sorun olacaksa bu uygulamayı bir daha yapmam. aynı zamanda misafir olarak forumu izleyen arkadaşların foruma katılımlarını sağlayabileceğimi düşündüm.
eğer özel mesaj atmayı unuttuğum arkadaşlar varsa burada yazarlarsa onlarada yollarım. tekrarlıyorum bu durum forum için bir problem olacaksa derhal son veririm. [COLOR=red]amacım pozitif ayrımcılıktır bölücülük değildir[/COLOR].
herkse bol kazançlı bir hafta dilerim.[/quote],,
Böyle uygulamamı olur arkadaşım muridlerinmi var sadece onlara atacaksın koyarsın yorumunu herkes okur. Bu forumda herkes böyle yaparsa ne olur sonra o zaman açtığın bu sayfayı komple kapat.
[quote=V.O.B;129452],,
Böyle uygulamamı olur arkadaşım muridlerinmi var sadece onlara atacaksın koyarsın yorumunu herkes okur. Bu forumda herkes böyle yaparsa ne olur sonra o zaman açtığın bu sayfayı komple kapat.[/quote]
arkadaşım senin gibiler için böyle bişey yaptım işte. son derecede haklıymışım. daha önce benide msn ye yaz dedin yazdım. sonra mecburmuşum gibi bana sinyali yollamadım diye mesaj yazdın. ben yinede kibarca neden mesaj yazmadığımı soranlara sinyalin son durumunu söyleyeceğimi anlatan mesaj yolladım. benden izinsiz msn adresimi forumda yayınladın. yinede ben uslübumu bozmadım. sonra özelden sitemkar bir msj attım sana. yine bi cavap yazmadın. şimdide çıkmış mürid falan diyosun. şunu açıkça söyleyeyim. senin gibi başkalarını kullnamak isteyen kişilere faydam dokunsun istemiyorum. yukarıdaki mesajı yazacağına banada özelden yorumu yaz deseydin yazardım. ama artık zor. yorumlarıma değer vermiyorsan zaten gocunacak bişeyinde yoktur. yukarıdaki mesajı atmanada gerek yoktu. sana hayatında basarılar kardesim. hakettiğin kadar kazanırsın inşallah. Allah yolunu acık etsin.
Sayın Trader38580 dostum degerlendirmelerini begenerek okuyan bir forun ahalisi olarak bunlardan mahrum olmak ziyadesi ile beni uzdu. piraye kızıp yorgan yakmak gibi bir durum oluşmuş. Aldığınız karara üzülerek saygı duymak zorundayım. ama yorumlarınıza devam etmenizi bizimle paylaşmanızı FORUM un özü açısından faydalı olacaktır.svg
üstad bana da msj atarsan sevinirim.
[quote=SaNCaKTaR;129462]Sayın Trader38580 dostum degerlendirmelerini begenerek okuyan bir forun ahalisi olarak bunlardan mahrum olmak ziyadesi ile beni uzdu. piraye kızıp yorgan yakmak gibi bir durum oluşmuş. Aldığınız karara üzülerek saygı duymak zorundayım. ama yorumlarınıza devam etmenizi bizimle paylaşmanızı FORUM un özü açısından faydalı olacaktır.svg[/quote]
gizli bişey yaptığım yok. isteyen herkese özelden yorumu yolladım. pireye kızıp pireleri yaktım sadece.
abi teşekkürler...
[quote=trader38580;129458]arkadaşım senin gibiler için böyle bişey yaptım işte. son derecede haklıymışım. daha önce benide msn ye yaz dedin yazdım. sonra mecburmuşum gibi bana sinyali yollamadım diye mesaj yazdın. ben yinede kibarca neden mesaj yazmadığımı soranlara sinyalin son durumunu söyleyeceğimi anlatan mesaj yolladım. benden izinsiz msn adresimi forumda yayınladın. yinede ben uslübumu bozmadım. sonra özelden sitemkar bir msj attım sana. yine bi cavap yazmadın. şimdide çıkmış mürid falan diyosun. şunu açıkça söyleyeyim. senin gibi başkalarını kullnamak isteyen kişilere faydam dokunsun istemiyorum. yukarıdaki mesajı yazacağına banada özelden yorumu yaz deseydin yazardım. ama artık zor. yorumlarıma değer vermiyorsan zaten gocunacak bişeyinde yoktur. yukarıdaki mesajı atmanada gerek yoktu. sana hayatında basarılar kardesim. hakettiğin kadar kazanırsın inşallah. Allah yolunu acık etsin.[/quote]
İşim gücüm yokta sana ,ikide bir sinyal geldimi gelmedimi diye soracam yaptın bir nane o kadar faydalı olmak istiyorsun adam gibi geldiğinde yollarsın yada hiç yapmazsın maydonoz olmassın.
[quote=V.O.B;129492]İşim gücüm yokta sana ,ikide bir sinyal geldimi gelmedimi diye soracam yaptın bir nane o kadar faydalı olmak istiyorsun adam gibi geldiğinde yollarsın yada hiç yapmazsın maydonoz olmassın.[/quote]
kardesim ben kimseye bişey yollamak zorunda değilim. beğenmiyosan okumassın. sen beni senin hizmetinde çalışan biri sandın galiba. ben zaten adam gibi olanlara faydalı oluyorum merak etme sen. ne yapıp yapmıyacağımı sana soracakda değilim. maydonoz olmakda senin üstüne görmedim zaten. bi daha yazma lütfen.
[quote=trader38580;129510]kardesim ben kimseye bişey yollamak zorunda değilim. beğenmiyosan okumassın. sen beni senin hizmetinde çalışan biri sandın galiba. ben zaten adam gibi olanlara faydalı oluyorum merak etme sen. ne yapıp yapmıyacağımı sana soracakda değilim. maydonoz olmakda senin üstüne görmedim zaten. bi daha yazma lütfen.[/quote]
Arkadaşım herşeyi tersten anlıyorsun ben senin yerinde olsam msn de sinyal gelince yazı yazılan yere long yada short diye yazarım senin sinyale bakan arkadaş geç sorduysa ne olacak yazık değilmi bir öneridir birdahada yazmıyorum.
[quote=V.O.B;129546]Arkadaşım herşeyi tersten anlıyorsun ben senin yerinde olsam msn de sinyal gelince yazı yazılan yere long yada short diye yazarım senin sinyale bakan arkadaş geç sorduysa ne olacak yazık değilmi bir öneridir birdahada yazmıyorum.[/quote]
Bok atmaları bırakamadık gitti yardımcı oluyor daha ne olsun.:confused: