Günaydın,
Sistem performansı paylaşımları çok güzel olmuş, baya faydalandım ve sistemlerimi geliştirme hırsı bastı. Birazdan bende 3 sistemimin performansını koyarım. İçten paylaşımlar için bir kez daha teşekkürler.
Printable View
Günaydın,
Sistem performansı paylaşımları çok güzel olmuş, baya faydalandım ve sistemlerimi geliştirme hırsı bastı. Birazdan bende 3 sistemimin performansını koyarım. İçten paylaşımlar için bir kez daha teşekkürler.
[U]Sazan Sistem performansları :[/U]
Sistemlerin tümü son 4 ay üstünden (Matriks sınırı) performans testine tabi tutulmuştur. (Özetle vereceğim rakamlar 4 aylık kar zarar rakamlarıdır. Komisyon düşülmemiştir. Kaldıraç 1'dir. Uzun zamandır kullandığım sistemlerimin son 1.5 yıldaki, en kötü performans rakamları da aşağıda belirttiğim mevcut 4 aydakilerdir. Buna benzer kötü performans zamanı 2008 Haziran-Eylül dönemindedir.)
20 dk'lık Sistem.
%76.68 Kar, 37 Karlı-27 Zararlı, 3.20 Ort KAr/Zarar
15 dk'lık Sistem.
%53.33 Kar, 26 Karlı - 17 Zararlı, 3.47 Ort Kar/Zarar
5 dk'lık Sistem (Her gün sonunda flat'a geçer. Gece pozisyon taşımaz)
%47.22 Kar, 66 Karlı - 81 Zararlı, 2.73 Ort Kar/Zarar
Her 3 sistemde gerçekleşen en büyük zarar 1.800 puan, Ancak maruz kalınan en büyük risk 3.200 puan (En karlı da, diğerlerinde 1.800 ve altı)
Sistem dediğin güvenilir olmalı data geldiğinde,dowun ani hareketlerinde, sabah gapında, hafta sonu rıski alındıgında, Fed acıklama yaparken, vade sonu sıkısıklında(bazen) , destek direnclerde kırılırmı tepki gelirmi tereddutu yasatmadan her an ekran tabiki gerektirmeyen bir sistem olmalı, Esen her rüzgarın peşine takılmamalı
Sanırım buda sadece gunluk grafiklerde olur...
[quote=Kanaatkar;161023]Sistem dediğin güvenilir olmalı data geldiğinde,dowun ani hareketlerinde, sabah gapında, hafta sonu rıski alındıgında, Fed acıklama yaparken, vade sonu sıkısıklında(bazen) , destek direnclerde kırılırmı tepki gelirmi tereddutu yasatmadan her an ekran tabiki gerektirmeyen bir sistem olmalı, Esen her rüzgarın peşine takılmamalı
Sanırım buda sadece gunluk grafiklerde olur...[/quote]
Sistem var sistemcik var bende bir 5 dklık var yukarıda performansını koyduğum dayanabilirsen 1 ay poz durdurur.Bir 15 dklık var 2 ay tık demez.
[quote=Larossıan;161120]Sistem var sistemcik var bende bir 5 dklık var yukarıda performansını koyduğum dayanabilirsen 1 ay poz durdurur.Bir 15 dklık var 2 ay tık demez.[/quote]
Çok nadir gerceklesen bir kosul olusturulursa 5 dklıklarda elbette cok uzun sure pozisyon tasıtır.15 / 20 gün kadar pozisyon taşıma sabrını gosterebilirim. Yeterki dogru yerden girmiş olabileyim.
Grafik üzerinde sisteminizin son 4-5 sinyalini görmeyi cok isterim.Resim olarakda olsa ekliyebilirmisiniz.
[quote=Kanaatkar;161146]Çok nadir gerceklesen bir kosul olusturulursa 5 dklıklarda elbette cok uzun sure pozisyon tasıtır.15 / 20 gün kadar pozisyon taşıma sabrını gosterebilirim. Yeterki dogru yerden girmiş olabileyim.
Grafik üzerinde sisteminizin son 4-5 sinyalini görmeyi cok isterim.Resim olarakda olsa ekliyebilirmisiniz.[/quote]
[URL="http://urlal.com/dqqf]"][url=http://urlal.com/dqqf][/URL][img]http://i0911.hizliresim.com/2009/11/3/884.jpg[/img][/url]
5 dklık sitemim indikatöre bağlı sistemdir.
Alım koşulu.mavinin yeşili kesmesi
Satım koşulu.morun yeşili kesmesidir.
Üstteki sarı erken dönüşleri uyarıır sarı yeşili keserse flatlanıp sinyal beklenir.
sistemde yazdığım al satlar burada rahat görülmektedir.
[quote=Larossıan;161169][URL="http://urlal.com/dqqf]"][/URL]
5 dklık sitemim indikatöre bağlı sistemdir.
Alım koşulu.mavinin yeşili kesmesi
Satım koşulu.morun yeşili kesmesidir.
Üstteki sarı erken dönüşleri uyarıır sarı yeşili keserse flatlanıp sinyal beklenir.
sistemde yazdığım al satlar burada rahat görülmektedir.[/quote]
Laros patros patron,
Bunun MS özet sonuç tablosunu yapıştırsana bi...Bizde hırs yaparız belki:)
henüz formüle edemediğim açıkçası nasıl edeceğimide bilemediğim sadece indicator (RSI-MACD v.s. gibi birşey değil) olarak takip ettiğim 5 dk sistemin son 5 ay getirisi.
HAZİRAN +3.000 puan
TEMMUZ + 7.000 puan
AĞUSTOS + 11.000 puan
EYLÜL + 1.700 puan
EKİM + 10.500 puan (33 trade)
aylık 25-35 arası trade yaptırıyor.fakat bunu formüle edemedim.bu haliylede kullanılabilir aslında ama alışmışız illa graf üstünde AL-SAT oku görmek istiyoruz.
[QUOTE=SEYYAH;161244]henüz formüle edemediğim açıkçası nasıl edeceğimide bilemediğim sadece indicator (RSI-MACD v.s. gibi birşey değil) olarak takip ettiğim 5 dk sistemin son 5 ay getirisi.
HAZİRAN +3.000 puan
TEMMUZ + 7.000 puan
AĞUSTOS + 11.000 puan
EYLÜL + 1.700 puan
EKİM + 10.500 puan (33 trade)
aylık 25-35 arası trade yaptırıyor.fakat bunu formüle edemedim.bu haliylede kullanılabilir aslında ama alışmışız illa graf üstünde AL-SAT oku görmek istiyoruz.[/QUOTE]
Yaw seyyah daha ne istiyorsun anlamadım... Kullanmayacaksan bana ver bari... Böyle sistem var elinde ama aylardır flat bekliyorsun...
[quote=enorton;164365]Yaw seyyah daha ne istiyorsun anlamadım... Kullanmayacaksan bana ver bari... Böyle sistem var elinde ama aylardır flat bekliyorsun...[/quote]
aylardır değilde aşağı yukarı 1 ay oldu işlem yapmayalı...belki biraz geçmiştir...
bu son performansını yazdığıma güvenemiyorum sebebi EXP.ADV. hali olmadığı için test edemedim.geçmişini bilmediğim bir şeylede trade edemem.son 5 ayını kendim oturup tek tek baktım indikatör üzerinden.ama daha geriden bakmak lazım.
koptum iyice piyasadanda...iş miş falan davası girdi araya...
bakcez be enorton kardeş...kafa bulanık biraz bu kafaylada işlem yapmak sağlıklı olmaz...
teprik ederim pambık..ruh ikizin sistemi bulmuşsun, artık zırlamazsın herhal.boks.
çok teprik olmuş ama .. yinede teprik ederim ..