-
[QUOTE=SEYYAH;135602]piyasa sapıttı iyice.ya 600/700 puan düşüyor çıkıyor.ya da sabah GAP le açıldığı gibi kalıyor.
sabah 150/200 den açıldı her neyse şu an 350/375 UZUN yapsan neye yarar ki?[/QUOTE]
seyyah bunnar benim datile çıkmamdan hoşlaşmadı gayri ::: bakmayorum bile vop kaç deyüü :D
-
hareket hızlı olcak..demekkki..fxci gıı denize gidelim bak hareket başlar..
-
[quote=fXci;135603]seyyah bunnar benim datile çıkmamdan hoşlaşmadı gayri ::: bakmayorum bile vop kaç deyüü :D[/quote]
valla bileydim böyle olacağını abi durmazdım bende kaçardım deniz.çıp çıp yüzerdik buz gibi suda.
şimdi bayıla bayıla oturuyoruz ekran başında.en güzelini senle kuvin abla yaptı.çok zekisiniz gayrı.nerden bildiğiz piyasanın yatay gitceni :::
-
[QUOTE=SEYYAH;135605]valla bileydim böyle olacağını abi durmazdım bende kaçardım deniz.çıp çıp yüzerdik buz gibi suda.
şimdi bayıla bayıla oturuyoruz ekran başında.en güzelini senle kuvin abla yaptı.çok zekisiniz gayrı.nerden bildiğiz piyasanın yatay gitceni :::[/QUOTE]
adamlarda yüzüyo..sıcakta onlarda bırakmış..gelirler..bir saat hareket yada gap.. sonra by derler..
-
[quote=SEYYAH;135605]valla bileydim böyle olacağını abi durmazdım bende kaçardım deniz.çıp çıp yüzerdik buz gibi suda.
şimdi bayıla bayıla oturuyoruz ekran başında.en güzelini senle kuvin abla yaptı.çok zekisiniz gayrı.nerden bildiğiz piyasanın yatay gitceni :::[/quote]
Az sonra hareket baslıyor, ekran karsısında olmayanlar cok sey kaybedebılır, boyle gunler beşer hayatında bır bılemedın ıkı kez yasanır, denıze gırecekler bır kez düşünsün derim, vallaaa...
-
[QUOTE=tuareg;135607]Az sonra hareket baslıyor, ekran karsısında olmayanlar cok sey kaybedebılır, boyle gunler beşer hayatında bır bılemedın ıkı kez yasanır, denıze gırecekler bır kez düşünsün derim, vallaaa...[/QUOTE]
haha ha..kıskançsın tobreg..:::
-
[quote=QUEEN;135608]haha ha..kıskançsın tobreg..:::[/quote]
Yok vallaa:D
hareketı kacırmayın dıye şeyettım, askolsun:D
-
[quote=QUEEN;135608]haha ha..kıskançsın tobreg..:::[/quote]
kıskanç olduğu kadarda düşünceli.baksana hareketi kaçırmayın diye dedim filan diyor.
yalanın bini bi para :::
-
325 den yüklü poz aldım:) 1 kontrat :)
ralli gelıyor mu ne:)
-
50000 görülcekde nazlanıyolar işte..
-
[quote=SEYYAH;135610]kıskanç olduğu kadarda düşünceli.baksana hareketi kaçırmayın diye dedim filan diyor.
yalanın bini bi para :::[/quote]
Tikatinizi cekerım sayın seyyah, Queen yok, sen yemek krızıne gırmıs olmalısın, ben o yazıyı yazarkene 400 idi, 3 dakıka ıcınde 325 gorup tekrardan 375 e dayandı, boyle bır gunde bu hareketlere burun kıvırıyorsanız ona bırsey demem. Sıze de bırsey beğendıremıyoruz valla:(
-
[QUOTE=tuareg;135607]Az sonra hareket baslıyor, ekran karsısında olmayanlar cok sey kaybedebılır, boyle gunler beşer hayatında bır bılemedın ıkı kez yasanır, denıze gırecekler bır kez düşünsün derim, vallaaa...[/QUOTE]
hadi ben gittim kendimi marmarisin sovuk sularına bırakıyım ..vob mop boşver..kalanlar ralliye dikkat..byyy..:D:D