-
Herkese merhaba ben siteye yeni üye oldum, daha önce hiç VOB işlemi yapmadım ama inşallah yapmayı düşünüyorum. Bu konuda uzman olan sitedeki değerli arkadaşların da fikirlerinden istifade ederek cümleten kazançlı günler görürüz inşallah.
indregandi hocam : 1,2766 nın altında kapanırsa bu gün ne olur sizce ?
jani hocam : 66,950 nin altına inerse daha aşşağıya gitme ihtimali olabilirmi ?
-
dogrusunu yaptırmadılar yunan a...
dogrusu default tu...borcları 5 yıl aynı faizle öteleyecekti....en çok 2 banka batardı...bi fransız...bi alman....buna izin vermediler...
şimdi daha çok banka batacak....
1 fransız 1 alman 1 swiss...birde amerikan....
bunların mirasını üleşip...TÜMÜMÜZ LONGA GECERİZ...yoksa kellemi kes...gecmem...
-
ayaklar titremeye başladı...tirexler bu hissi çok eyi bilir....kemik sesleri geliyor....iştah kabarıyor....bilmem anlatabildimmi...:::
-
15:00 60 lık avro, bir sonraki bar belirleyici olur, zaten arada veri var,
[IMG]http://i39.tinypic.com/2hzpt2h.jpg[/IMG]
-
usaglar...
önümüzdeki 5 gün üçün...bugün ilk 10 kaardı...fiyatını...işlem hacmini...agırlıklı ortalamayı kaydedin...ben yapıyorum...
neden önemli...
çünki...bu panikle satanların malını alıyorlar....şu ana kadar 1.800 oldu ilem hacmi...hepsi hakiki mal...korkanların malı....bu önemli...
yarın takasa bakacagız....kim aldı bu malı diye...ve alan bu maldan nasıl kurtulacak diye...SİMULASYON YAPACAGIZ...ince ince...oylum oylum....
anadın nı....
-
garanla akkız...indinin...
amiral ve kereste...eksperin....
digerleri benim ossun....fiyat boslukları dahi...aaasama çalışacagız bunnarı...
TEPKİYİ....TAM ZAMANINDA YAKALAMALIYIZ....
-
-
DÜŞTÜGÜ YER...53 800 destegi...bu önemli yer...ilk dalga dibi bu olmalı....bu tutmadımı....hedef 48 000olurki...o ikinci dalgadır....buralarda yataylaşıp...short actırmalı sürekli...ve bi gün 58 200 lere süzülüp dönmeli....
-
milleti iyi korkuttular burası resmen dip
-
hareket yeni başlamış dip arıyor herkes.
yükselirkende tepe aranıyordu.
sonuca gitmeli, arada kalmamalı.
Jelibon.
-
67150 maliyetli longladım guzum
kar alma yeresim 72500
gazamız mubarek olsun ceng yeri burası
-