-
bosunamı...guzu bunnarı yeddi ceddiyle shortluyor lem....batık hepsi....soyacaksın olummm....soyacaksın....yüzyılın fırsatı bu...SHORTLA VE YAT....para bele oluk oluk akıyor...aklına mukayyet olamıyorsun...şaşırıyorsun...ben niye bu kadar zekiyim diye...çıldırıyorsun....ha ha ha
-
rabbim cümlemize guzu sabrı versin,...
-
bugün usa tarımdışı istihdam data var....dikkat....dolar lehine bişeyler çıkabilir....bu da satışı getirir...+.
borsa ıkınıyor emme...nafile...spot xu100 >54.000 bile geçemiyor...!!!
-
kuzum bu aıg battım derse corttan inecenmi???ha ha ha
-
bak eksper....
tam 30 günde 52 800 den....60 000 e çıktı....
hepsini 4 günde geri verdi....SHORT GİBİSİ YOK OLUMMM....
-
[quote=eksper;237296]kuzum bu aıg battım derse corttan inecenmi???ha ha ha[/quote]
exper aıg ne lem batan batana....
-
yav şimdi aklımın ermedigi bu adam cort acmaya neden müsade ediyor....bu işte bir terslik var.....düşecek ve düşüşün devamını öngören adam şorta izin vermez...
-
[quote=eksper;237302]yav şimdi aklımın ermedigi bu adam cort acmaya neden müsade ediyor....bu işte bir terslik var.....düşecek ve düşüşün devamını öngören adam şorta izin vermez...[/quote]
AYNEN...longları margine sokmayada niyetli deelll....
-
pişmanlığa oynuyor exper, esas derdi long yaptırmamak, örneğin long kişi diyorki 500 den çıksaydım 100 den yerine koysaydım, bunu dedittiriyor, portföyleri dağıtmak istiyor,...
-
lem olumm...ne zamanki büyük furgun furdum....hepsinde beni önce margine soktu...bu kerizzz...HEPSİNDE....
PARİTEDE SOKMUŞTU...inim inim inletmeden bana para vermedi...emme...götürdüm mü....tırla götürdügümü biliyor....
-
yunanistan ve ispanya batmak veya kurtarılmak icin fazla büyük......roubini....ne demek şimdi bu ne poh yarse yesinler elleşmeyinmi???
-
ağa bantın dışında 4 gündür, yani dötü açıkta işini görüp banta geri dönmesi gerekli, burası kılıçtan geçirme yereleri, bant ise görece denge yeresi, bant aşağı düşsede denge yeridir, bu böyle, burası killerman yereleri, ben ona indregandi al sat yeresi diyorum, bant short long herkesin nefeslendiği yerdir,