-
[quote=Astatin;306583]1.3737 eurusd az pilav şort[/quote]
çok tırsıyorum Selçuklu TOBO su 60 dklıkda daha net görünüyor...üww..amma 1.37 yi kırarsada feci hızlı düşecek namıssız.üw..
ayrıca günlğk grafta fiyatın alt bol banda yapışıp onla dans etme isteği var gibi duruyo..üwww
-
90325 dedik çalıştı altında kapanmadı 60 dk bakalım yol nereye şimdi
-
ayıptır söyelemesi 88.000 den beri hala kısayım..sistem günlük..
zaten max. -8000 puan zarar rezervi vardı(geçmiş performansa göre)
amma işin güzel tarafı [B]tahvil al [/B]verdi..
[IMG]http://i55.tinypic.com/2pr8h0n.jpg[/IMG]
tahvilde af olmaz..en güçlü piyasa...kanımca yıllık 2 li dip tamamdır....10.1 de aşılırsa tahvilde ralli olur..
-
vay ** ... eurusd .... ....beni istop ettirdi sonra zıpladı .... :o:o .. neyse kısmet değilmiş ..... bugün artık pek bakamayacam .... cümleten kolay gelsin .... :o:o
-
[quote=selçuklu;306603]vay ** ... eurusd .... ....[COLOR=red][B]beni istop ettirdi sonra zıpladı[/B][/COLOR] .... :o:o .. neyse kısmet değilmiş ..... bugün artık pek bakamayacam .... cümleten kolay gelsin .... :o:o[/quote]
patron nerde işlem yapıyosun bilmiyorum ama deal desk maduru olmayasın sen?
-
golda gel bostana gel..way be ne ranıyor yine..üww
-
sağ kalan makrocu varsa yorumlasın..haha
CIN MERKEZ BANKASI YETKILISI: CIN, SICAK PARA GIRISLERINI SAVUSTURABILMEK ICIN HER TURLU ONLEMI ALMALI
-MATRIKS-
-
-
vay arkadas bı oglen arasıda oyun cevırme de geldıgımde aa ıyılan degısmemıs pıyasa dıyeyım ... üvv shortlarım kapanmış 550 de flat olmak zor geliyor.. tekrar short fırsatı kollayanzi ... belkide long.. pifff neyse.. gozleri actım.. etrafi keseyom :)
-
memügeyt nerde yaw..iyi adamdı memügeyt..üww..başına bir şey gelmedi işşallah..üww
Cellbatros,
bi tokat at şu eurusd de ü[url]www..[/url].
-
ohhh mondiiyooooooooooo..for eurusd...1.37 altı olsun istiyorum annıyormusun..graşsın...haftayı 1.37 altında sonraki haftayı da 1.33 kapasın annıyormusun...eyi oldu bak bayram tatlinde eğlence çıktı fx felan..bi hevalar..
-
[quote=Astatin;306583]1.3737 eurusd az pilav şort[/quote]
pişman olacam biliyorum ama 1.3723 filat..