şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...
Printable View
şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...
200 point aldım yenileyecem tekrar,...
[quote=ordi;345104]şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...[/quote]
hedefler belli bu gün hep short yaptım irili ufaklı, güne başlangıç ta belli ydi, bekledim oarada hızlı konduruş olmadı,....işim varken yine koydum oaraya orada bekledi, ....öle devam,....
[quote=indregandi;345107]200 point aldım yenileyecem tekrar,...[/quote]
BEREKETİ gani gani olsun abi+.
[QUOTE=ordi;345104]şirketler halka arz için sıraya girmiş düşen piyasada kimse malını sunmaz, demek ki hedef yukarı...[/QUOTE]
esasında düşecek bir piyasa için arz etmeleri normal degilmidir ? neden yukselecek bır pıyasa ıcın arz etsın kı firma?
yukseldıkten sonra arz eder.. talep geldıkten sonra yanı ..
oysa dusecek bır pıyasa ongorusunde arz edıp yuksek fıyattan dagıtım yapmak.. dustukten sonra da malını gerı toplaması daha makul degıl mıdır ?
dusecek bır pıyasa oncesı nakıt toplamak bana daha yakın gelıyor nedense..
tabı bızımkısı basıt ky mantıgı belkı de bu yuzden ky yız yıllardır :::::::::
Down py 400 altı kalış iki kdemede siz koyun iyice sağlam olsun, stoba tersini uygulayın,...
[quote=Kennym;345115]esasında düşecek bir piyasa için arz etmeleri normal degilmidir ? neden yukselecek bır pıyasa ıcın arz etsın kı firma?
yukseldıkten sonra arz eder.. talep geldıkten sonra yanı ..
oysa dusecek bır pıyasa ongorusunde arz edıp yuksek fıyattan dagıtım yapmak.. dustukten sonra da malını gerı toplaması daha makul degıl mıdır ?
dusecek bır pıyasa oncesı nakıt toplamak bana daha yakın gelıyor nedense..
tabı bızımkısı basıt ky mantıgı belkı de bu yuzden ky yız yıllardır :::::::::[/quote]
söylediklerine katılmakla birlikte arz olacak şirketler arzını gerçekleştirebilmek için genel olarak ortama bakarlar yani talep gelip gelmiyeceğine ve talebi oluştururken de negatif bir piyasa olmasını tercih etmezler diye düşünüyorum
Down 450 de, yalıyor bırakmıyor şerro,...
Down 475 te,...
SATTLİK
[URL=http://img291.imageshack.us/i/36801375.png/][IMG]http://img291.imageshack.us/img291/3282/36801375.png[/IMG][/URL]
ANADINIZNI,..
b gün ilk defa doğru zamanda doğru yerdeydim
daısı sizlere diyorum
sadece şans bence
77041 de,...saatliğin satış yeresi,...