gunaydınsss...
850 de 3/5 uzunun 2/5 i iade...bereket versin..
hayırlı seanslar herkese...
Printable View
gunaydınsss...
850 de 3/5 uzunun 2/5 i iade...bereket versin..
hayırlı seanslar herkese...
İmzam nasıl patron...Haftasonu hiç ummadığım iki ağızdan duydum bunları ve memleketin içinde bulunduğu ahval ve şeriat ı göz önüne alarak imza olarak kullanmaya karar verdim...teprik ederim bu sözlerin sahiplerini....nurlar içinde yatalar
ala ala bi hal oldu millete :) çok seviyom bu piyasayı ne beklersen tersini yapıyo ueheuh hedef 150000 diyodu nunu gerçekleşecek mi nedir :D:D:D 3/10 shortum ama fazlasını yapmaya tırsar oldum tum sıstemlerım alda .dng.dng.dng piuvvv akılsız başın ceremesini cüzdan çekermiş :::::::::::::::
kampa girip sistem uygulayıcısı olucam böle olmicak bu heuheuhu
kısa yok rocky kısa yok .boks..boks..boks..boks.
Günaydın hayırlı işler
genel olarak kısa için bir sebep olmamasına raamen...göynüm 74bınden bıraz gevseyeceı tahmınını barındırıo...emme bakmak lazım...
[quote=Astatin;224018]İmzam nasıl patron...Haftasonu hiç ummadığım iki ağızdan duydum bunları ve memleketin içinde bulunduğu ahval ve [COLOR=red]şeriat[/COLOR] ı göz önüne alarak imza olarak kullanmaya karar verdim...teprik ederim bu sözlerin sahiplerini....nurlar içinde yatalar[/quote]
Şerait olacak doğrusu:..::..: yanlış yazmışım..pardon :)
900 short hadi geçmiş olsun yeni tepemiz 73950 hayırlı olsun vatana millete:)74050 sl
kalan uzunlar da 900 den ıade...dımdızlak flat...
günaydın arkadaşlar,
Sinirlerin gerildiği, çoğunluğun huzursuz ve mutsuz olduğu günlerdeyiz. IMKB 100 muhtemel bugün 58864 deki tarihi zirvesini test edecek. Tarihi zirveyide geçtik diye buradan da bir 2000 koyar üstüne herhal.....
Bu vesileyle herkese hayırlı günler dilerim....
[QUOTE=last trader;224028]900 short hadi geçmiş olsun yeni tepemiz 73950 hayırlı olsun vatana millete:)74050 sl[/QUOTE]
aynı yerden bende kısaldım paron .. feci long algısı var piyasada .. üvvv :o inşallah dediğin gibi olur ..
[URL="http://i44.tinypic.com/2r7rdyf.jpg"][IMG]http://i44.tinypic.com/2r7rdyf.jpg[/IMG][/URL]