[QUOTE=Fantom;134924]ben 27 yaşındayım
geceleri saymazsak 13.5 eder .lelele[/QUOTE] tevellüt 1975...zaten derler kamera kişiyi 7 yaş geç gösterirmiş..yoksa kilo muydu o..:)
Printable View
[QUOTE=Fantom;134924]ben 27 yaşındayım
geceleri saymazsak 13.5 eder .lelele[/QUOTE] tevellüt 1975...zaten derler kamera kişiyi 7 yaş geç gösterirmiş..yoksa kilo muydu o..:)
[QUOTE=abka;134927]tevellüt 1975...zaten derler kamera kişiyi 7 yaş geç gösterirmiş..yoksa kilo muydu o..:)[/QUOTE]
evet kiloluydum o resimde
sonra spor yaptım baya..
zayıfladım.
dur resmi değiştireyim son halimle
DİKKATTT;
5 BAKAN ortak basın topl. duzenleyecekmıs, cantandan keklık cıkmasın? ellerın tetıkte olmasında fayda var, ben flat.
[QUOTE=abka;134925]psakal ın günlüğü çok güzel görünüyor...daha önce si nasıl..mesela 2008..günlükte 12 ay azdır..[/QUOTE]
09.02.2005 ten bu yana 82 işlem % 425 kar... baya az gibi gözüküyor ama kaldıraç 1...
dowa bak heyy..
[QUOTE=tuareg;134929]DİKKATTT;
5 BAKAN ortak basın topl. duzenleyecekmıs, cantandan keklık cıkmasın? ellerın tetıkte olmasında fayda var, ben flat.[/QUOTE]
Shortta olduğum için inşallah imf ile anlaşıldı haberi gelir diye temenni ediyorum. 99 yılında yine aylarca böyle imf gazı ile uçmuştuk. bi sabah kalktım, dün gece yarısı anlaşma imzalandı diyor haberler. Dedim uçarız heralde, iyi bir açılış sonrası gümlemiştik...
makas da tamam eşitlediler yediler fazlalık puanları..
eksi makas görürsem şaşırmam:::
Valla hıcbır fıkrım yok, altyazı gordum, poz da olan arkadaslar ılgılenebılir dıye haber vermek ıstedım sadece.
[quote=QUEEN;134931]dowa bak heyy..[/quote]
bakmaz mıyız :)
8327'den 8355'e (şimdilik)
satış baskısı hissediliyor..
Konuşmak için çok erken ama Tuncer Şengöz ün son yazısında belirttiği korku filmi sanki başlayacakmış gibi hissediyorum...
[quote=QUEEN;134936]satış baskısı hissediliyor..[/quote]
ben spottan huylandım gı VOB yine fena durmuyor...ama asıl piyasa spot orası dağılırsa vadeli kendi başına 50.000 olamaz :::