13:30'da Açıklanması Beklenen Goldman Sachs'ın Bilançosu
saat dogrumu
Printable View
13:30'da Açıklanması Beklenen Goldman Sachs'ın Bilançosu
saat dogrumu
15 dklık sistem geçisi sat üretti...12:00 ola hayrola
[QUOTE=deks;134783][i]Goldman Sachs Group Inc/The 14.07.2009 15:30
Intel Corp 14.07.2009 Wall Street Kapanışı Sonrası
Johnson & Johnson 14.07.2009 saati belli değil[/i][/QUOTE]
[QUOTE=truva;134794]13:30'da Açıklanması Beklenen Goldman Sachs'ın Bilançosu
saat dogrumu[/QUOTE]
[I]Benim bildiğim 15:30[/I]
Goldmncılara uyarı: Dün bloomberg de Goldman ın tüm tahmincileri "beat" edecek şekilde iyi bilanço açıklayabileceğindne bahsediliyordu..beklenti ve finito ikilisine dikkat yani
spot iyi değil çok satış yedi...
[quote=unlimitted;134762]çin atasözü:
"bela yalnız gelmez!.."[/quote]
Evet ilk Taylantta internet bozuluyor sonra para kaybediyorum.Hatta en dip oluyor 47250 den short.Hala sabahtan beri öyle elimde kaldı.Çok büyük satış baskısı var imkbde.Öyle böyle değil.Düşecez epey.Gece de short.Çünkü dow falan çok yüksek.
[U]47175 full long[/U].. biraz daha yukarı tepki var gibi geliyor.. tırışkadan verişler bunlar birden vermiyorlar.... [B][U]neyse short fırsatını kaçırdık[/U].. [/B]
bi de long deneyeceim
saygılar...
aslolan spot onunda durumu parlak değil.en yükseğe göre 1000 puan aşağı geldi.vadeli makasla duruyor ayakta şimdilik...
vay astatın kardesım gelmıssın, ahan da butun forum şahıttır, senın yoklugunu hep hissettım, tez gelesın dıye bıldıgım tum duaları da okudum, vallaaa,
arkandan laf edenler mutlaka olmustur, kendı adıma dıyorum, hepsıne karsı senı savundun, valaaa dıyorum yaa,
Dow a açılışta haberler iyi gelirlerse ilk 1 saat bi 8360-8370 gösterirler.. tepki fırsatı...
sonra aşağı gidebilir...
GÖKHANCIM, ne demek İSTEDİĞİNİ ANLAYAMADIM.
36000 DEN BERİ ŞORTTAYIM .GERİSİNİ SEN TAHMİN ET.
SENİN ABLAN OLARAK BANA AZ YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM.
BU ARDA TAYLANDLI ARKADSIN PEK GÜZEL.AYAK MASAJI YAPMAYI BİLİYOR MU?
Böyle bir de bakıyom artistlikler falan.Ben öyle laf salatasına gelmem.Kafa şişirmeyin fazla.Biliyorsanız kazanın yeyin.İşinize bakın.Ne kafa ütülüyorsunuz.Millete Eyvallah mı çekecez bir de.Bildim gitti uçtu öngörmüştüm.Yazmıştım.Aha bu da sabah görmüştüm böyle olacağını.Bunlar ile bakkaldan zor ekmek verirler size.Edebiyat yapmayın.Para varsa kazanın çoluğunuza çocuğunuza harcayın.İhtiyacınızı görün.Eski yazı alıntılamak falan da ne oluyor öyle.Onlar ile bakkalcı acırsa size belki bir tane şeker verir.