-
[quote=selçuklu;306467]emekdar abim ..çuvalı geçir papazın gafasına .... .... sistemci olmaz abi benden ..... benim psikolojim kaldırmaz sistemi ...... :o:o
ben bir garip kanalizasyocuyum .:o:o:o..... ehueuhheu :D:D[/quote]
Yemişim sistemi patron... Sağlam bir histemin yerini tutacak sistem bulan oldu da biz mi görmedik... :)))
Senin pozunla senkronize olmanın müsterihliğini hissettim tüm akşam... Ama pozu kapatmışsın.. Sabaha acı bir sürpriz olabülür... FDOW bu sağı solu üstü altı bellü olmaz... Kendimi püsükologikman hazırlayayım... üvvv... :..:
-
[QUOTE=sovalye;306440]trend başında alt banda değmemişti kimbilir belki de üst banda da değmez...
[IMG]http://i56.tinypic.com/2afeeqf.png[/IMG][/QUOTE]
şövalye patron .. patronların patronu ... sana yakışır patronssal bi graf .. teprik ederim ..... .brv.brv
-
[QUOTE=Strategist;306468]Yemişim sistemi patron... Sağlam bir histemin yerini tutacak sistem bulan oldu da biz mi görmedik... :)))
Senin pozunla senkronize olmanın müsterihliğini hissettim tüm akşam... Ama pozu kapatmışsın.. Sabaha acı bir sürpriz olabülür... FDOW bu sağı solu üstü altı bellü olmaz... Kendimi püsükologikman hazırlayayım... üvvv... :..:[/QUOTE]
stro baba ..... senkrınizasyonu ben bozdum sayın patronum .. sabah papaz .. 1.40 üstü olursa şaşırmam ..... :o:o şuan pişmanlığa benzer değişik duygular içindeyim .... :D:D...
-
[QUOTE=fXci;306436][B]hasteton[/B] benim hassas mentali beğendinmi gayri ? ::: mentali yavaşlıktan gurtarttım biraz sankim[/QUOTE]
[B]astet [/B]saaa diyorum gayri :::
-
[quote=fXci;306474][B]astet [/B]saaa diyorum gayri :::[/quote]
:p:ptitrekray iyi olmuş sanırım sfenksçi..hantalray dan sonra daha iyi duruyo sankim..ama en az 4 ay izleyek bir de overall sonucu görek...teprik ederim...
-
Günaydın arkidaşlar,
Matrix yine versiyon yükseltmiş...3.0 a geçmiş..aramızdan gönüllü bir kobay çıksa da denese..nesi var nesi yok..mundarella mı değil mi
-
[quote=Astatin;306478]Günaydın arkidaşlar,
Matrix yine versiyon yükseltmiş...3.0 a geçmiş..aramızdan gönüllü bir kobay çıksa da denese..nesi var nesi yok..mundarella mı değil mi[/quote]
ne gibi yenilikler varmış aste?
-
günaydın arkadaşlar...
kazancınız bol ve bereketli olsun..
-
[quote=flexy;306493]ne gibi yenilikler varmış aste?[/quote]
döküman var mı anlamında didim :)
-
Ooooo... Mondiyoooo... Ünlü Gaptrader Stro toplantıya kaçar, büyük ihtimal gün boyu dönemez... üvvv.... :)))
-
[quote=flexy;306496]döküman var mı anlamında didim :)[/quote]
bilmiyom valla fileksi niki seksi...:) matriks açıklama falan yaptımı haberimd eyok..sadece açılışta dikkatimi çekti..3.0.... bi kobay arkadaş denerse şık olur.. bence STROBABA denesin...o yüzyıldır PREV i beklior...belki eklemişlerdir bu kez...YAda KİTARAPATRA denesin..zaten sistem değil histem kullanıyo....onun için fark etmez yani...
-
Günaydın, bol kazançlar..