oyuncak mu bu lem.....borsada tiyatro yap...paritelerde bindir tüm dünyaya...ohhaaaa:cool:
...sincik bu haber seans öncesi niye verildi...?!....ne biçim dümen yaw...!!!...akıllarınca ayıbını silmiş oluyorlar...buraya da güven mesajları....!!!
Printable View
oyuncak mu bu lem.....borsada tiyatro yap...paritelerde bindir tüm dünyaya...ohhaaaa:cool:
...sincik bu haber seans öncesi niye verildi...?!....ne biçim dümen yaw...!!!...akıllarınca ayıbını silmiş oluyorlar...buraya da güven mesajları....!!!
[IMG]http://i42.tinypic.com/dpy3c4.jpg[/IMG]
sahneye bi merkel bacı eksik....çıkıp tv lere aynen şunu demesi gerek....pardon yanlış anlaşıldım...EBC tüm pankaların ettikleri haltlara cash verecek...oldumu yaw....!!!:cool:
helal olsun bizim py ya sonderece adil paniksiz acılış oldu....ben cok daha beter bekliyordum.....
[quote=eksper;237027]helal olsun bizim py ya sonderece adil paniksiz acılış oldu....ben cok daha beter bekliyordum.....[/quote]
graftan verdim, alışlarım 65550-65775 deydi, yani alt çizginin az üstüne, birinciyi denedi, 67498 i, bende 550 den aldım bir tane,.....
[quote=indregandi;237030]graftan verdim, alışlarım 65550-65775 deydi, yani alt çizginin az üstüne, birinciyi denedi, 67498 i, bende 550 den aldım bir tane,.....[/quote]
indi cok dikkatli ol... long olunacak tepki verilecek beklenecek zaman değil..artık kimse hisse almaz hicbir şartla....bu pislik temizlenmez...
[quote=eksper;237027]helal olsun bizim py ya sonderece adil paniksiz acılış oldu....ben cok daha beter bekliyordum.....[/quote]
aynen abi.. çok makul rakam seans içi -600lerde olan makası katarsak.. kapanış rakamına göre 1300 puvan gap oldu..
[quote=indregandi;236951]dedem longmusun yoksam, en son bir yapraklandıydın, sonra cörttün felan, neydi durumun,
dedm bu bölüme fiyat yazmam ben, ölçülebilir düzlem ky için sonlandı, nokta atışı şart tır dedem, şimdi bak biz bile gidip geldik, en son kuzum yarın + açar demişti, ben 70725 gömüştüm bir ara, akabinde 69800 geçilmeli diye düzeltmiştim, şimdi dovu gören iştahlandı, bu bölüm bilinen bölüm malumun ilanı,......malum ilan edildi, tepki başlayacak, am öle bir tepi ki, barın dibinden başlasalar, barı bititmek %5-6 olur, böle bir problem,
ben kendi hesabıma longum, ve bu bölümü yarın yönetecem, iyi başlarsam iyi gidecek, yalnız sonrası haftaya karambol, bu kötü,
iyi olan 3 gündür kanal dışındayız satış olarak, yarın 4 olacak, ve dalga boyu uzun olduğundan, bir orta kapanış olcak günün sonunda, ki vites iki tarafada takılabilsin, pazartesiye,
yarın ağaya gelince ağa daha ziyade iki kuş vuracak sanırım,
1.marginleyecek, fırsat yakalamış, değerlendirmeli,
2.longların önünü kesecek, yani longa izin vermemeye çalışacak, ki kendi olabilsin bu nedenle dalgalar 500 puvana yakın olacak, iri dalga yapacak,..
bakın futuralar istirahata çekildi, yarını bekliyorlar, niki sallayacak durumları yok, iş üstündeler,
temel macro istenenin alınması, parayı kovboy verecek, bu yüzden parasının değerini artırmaya çalışıyor, grace seçildi çünkü teperlerse etki sınırlı olsun ve aynı zamanda, iran nedeniyle kıprısı masaya yatırabilsinler, bilindiği gibi biz kıprısı çoktan verdik, merkel ise kovboyun ajanı, o da sarcosi ile spanaya, portaya ve yakalarsa venediklilere kadar itelemek istiyor ki, AB yi yönetebilsinler, çünkü kendi gücü krizi yönetebilecek düzeyde...gelinen bu noktada paranın değeri önemli hale geldi, yani parite,
kovboy bastığı dolarları seçilmişlere iteleyebilmek için(yani saklayabilmek için, aksi ortada kalır yüzüne bakan olmaz) itlerine spekülasyon yaptırıyor, pariteye vuruyorlar, medya pariteye dikkat çekiyor, algılama yaratılıyor, yoksa herkesin keyfi yerindeydi, ırgalayan yoktu, AB para basamıyor çünkü normlarına ters 1, 2 enflasyonu azar, en iyi bu durumda süngerden para çekmek, neyle emme basma pompa dovla, işte bu, bu bir süreç, iran öncesinde, bu tez kuzuylada ölçüşüyor 1 e 1 le, ülkelerin direnci belirleyici olacak, gracedeki parlemento baskını bunun için kullanıldı, sopa ve havuç devreye sokuldu, öte yandan bu spanalar kovboyu hiç sevmezler, akdenizde köşe başıdır ve bir panceresi okyanusa, diğeri akdenize bakar, cebeliyi kontrol eder,...portoda kalbalık olsun diye, çeşni,....sonuçta akdenizi buduyorlar, bakın sıraya, porto, spana, italyanolar, grace, türkiye tarfı bitti, kıprısın da türkiye tarafı bitti görünüyor, grace tarafındalar şimdi, ha obama suriyeye yaptırımları uzattı, iki gün önce, anadınıznı, buna pakilere itelenen talibanı, ve irana arka kapı peydahlanan belücistanı eklersek kompozit tamam, bu en az 10 yıllık gelecek,.....[/quote]
yok yegenim long değilim 70700 den shortum hoş zaten kontrat sayım fazla olmadığı (çogunu tükettiğim için) için kaybetsemde beni sarsmaz. hep şunu anlatmaya çalışıyorum aldığın risk senin koyduğun sermaye ile ilintilidir, sen ne kadarsan o kadarsındır. yani paran kadar konuşur, paran kadar vuruşursun. işte bunun sınırı oradadır. ben hayatımda hiç kimsenin kalbini kırmadım, düşmanın bile.. farkında olmadan birinizin kalbini kırdıysam yine de af dilerim. allah hepinize bol kazançlar versin. daha fazla kazanın, daha fazla iyi yaşayın, sonuçta kimsenin kazancını çalmıyorsunuz... hani derler oyuna giren kol sallar. neyse umarım bugun iyi bir gün olur bütün yegenlerime bekledikleri kara cuma hayırlı olsun..
ama benim arkadaşlara anlatamadığım bir husus var. benim kimseyle laf yarıştırma, kimsenin adamı olma, kimseyi destekleme, başkasını rencide etme gibi bir amacım olamaz, allah herkese bol kazançlar versin,
[quote=eksper;237042]indi cok dikkatli ol... long olunacak tepki verilecek beklenecek zaman değil..artık kimse hisse almaz hicbir şartla....bu pislik temizlenmez...[/quote]
burası borsa exper mutlak zafer yoktur, oyun vardır, bilgi vardır, birileri giderken birileri gelmiştir, bu hep böyledir, yön birdir ve tektir, bu saatte bozulmaz,....
575 den long oldum....kendime inanamıyorum...
ilk turum 750 puvan oldu,
ikinci yerelerim 425 ve 325 tekrar, .....