kill tigers kill them all
Printable View
kill tigers kill them all
kraŞi...
üvvv 83100 shortları gırdım gerceklestı , akabınde bırazda 83075 den vereyım dedım dusmus galıba... hala beklıyo emırler ... genelde tam tersı olurdu ben short emır gırdıkce ust kademelere dahada yukselırdı allah allah....
[QUOTE=Strategist;293207]Yok, sürekli sallayanlar var ya, 80.000 olur, 90.000 olur, 100.000 olur, 40.000 olur falan... Eninde sonunda bir gün tutuyor... Salla tahmini bir kenarda dursun, tutarsa hatırlatırsın, tutmazsa kimse hatırlamaz zaten... :..:[/QUOTE]
1990 dan beri tam 6 kere imkb zirveden %60 düşerek dip yapmış..
ortalama 3-5 yılda bir..bu demektirki 2012-2014 arasında tekrar dip beklemek lazım..
GBPUSD'yi tebrik ederim... Devamını beklerim... Verin lem İngiliz gardaşlar... :)))
Ama bu tür başlayan seanslarda DOW'un 22:30 operasyonları olabiliyo... Gece pozum belli deel... üvvv...
pehh bu sefer balon büyük 1+1 evler 200 bin tl ye satılıyor bankalar finanse ediyiir bakalım bu mütayit balonu nerde patlayacak pehhhhh bankalar ayrıca mütayitlerin lüks araç ve yabancı sevgilillerinide finanslıyor pehhhhhhh
olası bi krizde şu tv reklamlarındaki cityler worldler nolacak merak ediyorum pehhh mütayit bu boru deel
[quote=abka;293213]1990 dan beri tam 6 kere imkb zirveden %60 düşerek dip yapmış..
ortalama 3-5 yılda bir..bu demektirki 2012-2014 arasında tekrar dip beklemek lazım..[/quote]
Yeteri kadar beklersen piyasa mutlaka düşer de çıkar da... Temmuz'da 77.000'den longlayıp da sonrasındaki şelalede stop'lanmayan adam bile kara geçti... Bence vade diye birşey olmasaydı da 50.000'lerden bu yana elinde short tutan biri olsaydı, yeterince dayanabilirse o bile kara geçecek... Önemli olan o kadar sabrın ve sermayen var mı yok mu...
Dow bu kötü veriyle kesin artı kapatır..bizde spota satış bile gelmedi..Yalnızda eksi makasla idare ediyoruz..
dediğim gibi yaptım kendimi tebrik koyuyorum 850 den flatladım 83100 yerine ühhüüüüüü 250 puan geç kalarak ama sistemim flatla dedi mecburen flatladım :(
ballıymısım bugun gun boyu bakmadan tek ıslem yaptım 15 dakıka ıcınde..
83100 short 82650 flat... 450 point kısa gunun kısadan karı .lelele.lelele ula tum gun takıp edıyom boyle kazanamıyorum eften puften 10 dakka bakıp net bu puanı almak kanıma dokunuyo :)
[quote=Strategist;293218]Yeteri kadar beklersen piyasa mutlaka düşer de çıkar da... Temmuz'da 77.000'den longlayıp da sonrasındaki şelalede stop'lanmayan adam bile kara geçti... Bence vade diye birşey olmasaydı da 50.000'lerden bu yana elinde short tutan biri olsaydı, yeterince dayanabilirse o bile kara geçecek... Önemli olan o kadar sabrın ve sermayen var mı yok mu...[/quote]
50.000 cortlayan 33.000 puan zarara katlanmış, kaç puan kara kapatcak merak ettim :D Şu 3-5 yılda bir oluşan dip-zirveler kazandırır ama kesinlikle uğraşdığına değmez. Bi de tam dip zirve olmayabilir gider 20 bin yerine 40 binden döner bekle 20 bine düşcek diye. 2008 kasım dibinde 30.000 longlayan halen long bekliyor olabilir 2 yılda 53.000 puan rezalet bir performans bana göre.
[quote=cırcır;293229]50.000 cortlayan 33.000 puan zarar katlanmış. kaç puan kara kapatcak merak ettim :D .[/quote]
49.975 olsun anında long'a geçer... :::::::::
50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D
[quote=seagate;293232]50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D[/quote]
Ehem... Ayuluk Pazar'a kadar değil, mezara kadar.... :..:
Bu sefer tepeyi yakaladım mı ne.... YYŞD... Geceye nasıl girerim hala bilemiyorum ama... üvvv....
tekrar poza girmek için bekliyorum bakalım eğer SAT gelmez ise strao hocamın taktiği ile tekrar sistemin içine girmeye çalışacağım longa
[quote=Strategist;293235]Ehem... Ayuluk Pazar'a kadar değil, mezara kadar.... :..:
Bu sefer tepeyi yakaladım mı ne.... YYŞD... Geceye nasıl girerim hala bilemiyorum ama... üvvv....[/quote]
-2500 gap yakışır yarına pehhh
olmayacak ama düşünmesi bile güzel olsun
[quote=seagate;293232]50 milyon tl para girişi eksi makasta kim cörtleyebilir :D:D[/quote]
son işlem 82.900 cört(sistem sinyali) ama geceye flat gircem herzaman olduğu gibin
[quote=a.kaya;293236]tekrar poza girmek için bekliyorum bakalım eğer SAT gelmez ise strao hocamın taktiği ile tekrar sistemin içine girmeye çalışacağım longa[/quote]
Aha dün konuştuğumuzu şimdi tam uygulama fırsatı... İkincil sistemin burada piyasaya ters poz açmana izin vermemeli, ana sistem yönünde bile olsa... Ana sistemin long'daysa mesela, hızlı ikincil sisteminin de tekrar long'lamasını beklemeden tekrar poza girmek yassah... Bu sayede ayda 200'er puanlık 5 çarpılmadan bile kurtulsan eder 1.000 puan... +1.000 puanla kapatamadığımız aylar oluyor icabında..
[quote=seagate;293237]-2500 gap yakışır yarına pehhh
olmayacak ama düşünmesi bile güzel olsun[/quote]
Seagate, Nasdaq'ın (Matriksde CCO) günlük grafiğini aç, 2000 yılına git, sonra ne olduğuna bak, bir de bizim grafa bak... ;)
sistem alda aste de alda..üühühühü..
Ralli---eynseync
[quote=Astatin;293244]sistem alda aste de alda..üühühühü[/quote]
patron hisselere çok pis yapışmışlar veren yok bu nası iş üühühühühühü
10 kaplan buraya yumruk havaya
haayyddiii eynseynnccccccccccc..rampiiiiiiiiii
biz günlükçüleri de unutmadı , 83000 üzerine attı yine ;)
[quote=seagate;293245]patron hisselere çok pis yapışmışlar veren yok bu nası iş üühühühühühü[/quote]
PKK bitiyi memü..10 milyar dolar yıllık saving.....ebit ler ebittalar uzaya çıkacaymış...:::
Yine ucuz yırttık..400 puanı beğenmedik..elimize 100 puanı tutuşturuverdi... :(
10 kaplan gitti 10 lebron devreye girdi....dng:eek:
[quote=Strategist;293240]Aha dün konuştuğumuzu şimdi tam uygulama fırsatı... İkincil sistemin burada piyasaya ters poz açmana izin vermemeli, ana sistem yönünde bile olsa... Ana sistemin long'daysa mesela, hızlı ikincil sisteminin de tekrar long'lamasını beklemeden tekrar poza girmek yassah... Bu sayede ayda 200'er puanlık 5 çarpılmadan bile kurtulsan eder 1.000 puan... +1.000 puanla kapatamadığımız aylar oluyor icabında..[/quote]
2. sistemin izin vermediği sinyal +1000 yazarsa nolur. Bende 3 sistemle işlem yapıyorum ama hepsini ayrı ayrı diren uyguluyorum biri longken biri cört olabiliyı
pehh para girişi eksi makas ühühühühü
kanalizasyon için 83900 e girdim yarın sabah flat ler miyiz bakalım....
longların bir kısmısını 325 den kapattım..1625 pivan kılçıksız..geceye 1/2 long..
VOB the STRONGEST!!!
çok güçlü kapandı vob..
dow ters-yüz olacak gibi..
netice itibariyle bu kontratlar yakında 900 tl olur..:)
[quote=cırcır;293255]2. sistemin izin vermediği sinyal +1000 yazarsa nolur. Bende 3 sistemle işlem yapıyorum ama hepsini ayrı ayrı diren uyguluyorum biri longken biri cört olabiliyı[/quote]
cırcır bizim olay farklı bi şey :..:
Strategist hocam özelinize bi kaç şey karaladım
[quote=a.kaya;293276]Strategist hocam özelinize bi kaç şey karaladım[/quote]
Dikkat et klavuzu karga olanın... :) Ben sistemci değilim, sistem işiyle sadece hobi olarak ilgileniyorum... ;)
[quote=Astatin;293252]PKK bitiyi memü..[/quote]
Lem bu olay asparagas falan değildir umarım... Gerçek olsun, sabah +100.000 puan açsın.. Bir değil on sermaye vereyim yine de gam yemem...
--2B yasası geçsin..al sana 30 milyar dolar..
--karadenizde dev petrol havzası bulunsun..işte petrol ihraç eden türkiye..al sana yılda 50 milyar dolar.
-- pkk bitiyor..al sana 20 milyarlık yıllık kar...
abi borsaya böyle çoşku lazım..:)vob 120.000 olur...
bunlarda çoşku potansiyeli var..hani 1999 da ab ye giriyoduk ya..o beklentiyle 4 kat arttık..
..onun gibi..[B]önemli olan heyecanı oluşturmak[/B]..
pambık nerde pambık... 1 yıldır taşıdığı 85.000 imzasına imza atmaya az kaldı...brv
benim de nisan ayında çizdiğim 619-620 nolu gönderilerimdeki projeksiyonuma imza atmama az kaldı..:::
[url]http://www.voborsa.com/forum/showthread.php?t=5475&page=52[/url]