Geceye flat:)
Uzlaşma 65200 oldu
Herkeze iyi akşamlar.
Printable View
Geceye flat:)
Uzlaşma 65200 oldu
Herkeze iyi akşamlar.
geceye long .. bitanem .. üvvv .. projeksyon live ..müsterih değilim .. üvvv ..
shortları indirdiler bide uzerine longlattılar bi guzel adamlar calısıyor valla, cifte zarar diye buna denir herhalde.. sabah eksi gap olursa heeeec sasırmam.. geceye Flaat pozdakilere bol sans, iyi aksamlar
anketler .. bugün iki anket olu her ikisinede oy kullanın gayri .. üvvv ..
anket 1
[url]http://www.voborsa.com/forum/9-mart-gece-pozunuz-t5446.html?t=5446[/url]
anket 2
[url]http://www.voborsa.com/forum/9-mart-gece-anketi-t5447.html?t=5447[/url]
Cümleten iyi aksamlar
[quote=sazan;211632]Yok ben şööle yapıyorum.
Aldığım malı ilk aldığım zaman %33.33'lük ::: egzotik parçalara bölüyorum.
Sonrada belli hedeflerde bu %33.333'lük :::parçaları satıyorum. (en fazla 3 partide)
[COLOR=red]Bildiğiniz gibi her zaman kalanın yarısını satarsanız hiç bir zaman 0'a gidemezsiniz[/COLOR]. :) (Sonsuza gider..:..:)
İlgilenenlere Not : Asdadin bu complex matematiğin, genel görelilik kavramı (.komzaafiyet teorisi) çerçevesinde türev mentalitesini açıklayabilir. ::::::[/quote]
Türev mantalitesi bu saatte ağır kaçar..Amma kırmızlı kısma katılmıyorum..Kiventım teorisine göre 5 metreye zıplayabilen bir adamın 6 metreye zıplama ihtimali olduğu gibi eldekinin yarısını satarsanız da sıfır aulşamanız mümkündür..Durumu meşhur bir fıkra ile anlatayım.
2 metre ileride ben diyeyim ancelina coli, siz deyin zetacons duruyo mesela... 3 bay adayımız var...neyin adayı olduğu kısmı takdirimizdir. biri matematikçi biri mühendis biri fizikçi..
-matematikçi, her seferinde önceki gittiğimin yarısını gidersem hedefe ulşamam mümkün değil der vazgeçer
-fizikçi, ihmal edilebilir derecede bir mesafeye kadar yaklaşırsam kuantum mekaniğine güvenip zıplayabilirim ama riskli, arada yok olabilir enerji boyutuna sıçrama ve yok olma tehlikesi var der. vazgeçer
-mühendis ise; ilk adımım 2 metre boyunda olursa bu iki sorun da ortadan kalkar... der...:D:D:D
PS: ben mühendisim.kom.kom.kom
[QUOTE=nunu;211629]bu borsa dusmez. niye dussun ki?[/QUOTE]
bence de düşmez..::: bi sebep yok düşmesi için.. 12.000 puan düzeltme yaptılar, neyine yetmez ayuların..:..::..:
[quote=Cerphin;211676]bence de düşmez..::: bi sebep yok düşmesi için.. 12.000 puan düzeltme yaptılar, neyine yetmez ayuların..:..::..:[/quote]
hiç bir durumda yarın eksi gap olmaz diyon yani.kom.kom.kom
[QUOTE=Astatin;211677]hiç bir durumda yarın eksi gap olmaz diyon yani.kom.kom.kom[/QUOTE]
kesinlikle..:..:
200 puan eksi açılışa gap mı diyorsunuz siz şimdi...kom
[quote=Astatin;211675]Türev mantalitesi bu saatte ağır kaçar..Amma kırmızlı kısma katılmıyorum..Kiventım teorisine göre 5 metreye zıplayabilen bir adamın 6 metreye zıplama ihtimali olduğu gibi eldekinin yarısını satarsanız da sıfır aulşamanız mümkündür..Durumu meşhur bir fıkra ile anlatayım.
2 metre ileride ben diyeyim ancelina coli, siz deyin zetacons duruyo mesela... 3 bay adayımız var...neyin adayı olduğu kısmı takdirimizdir. biri matematikçi biri mühendis biri fizikçi..
-matematikçi, her seferinde önceki gittiğimin yarısını gidersem hedefe ulşamam mümkün değil der vazgeçer
-fizikçi, ihmal edilebilir derecede bir mesafeye kadar yaklaşırsam kuantum mekaniğine güvenip zıplayabilirim ama riskli, arada yok olabilir enerji boyutuna sıçrama ve yok olma tehlikesi var der. vazgeçer
-mühendis ise; ilk adımım 2 metre boyunda olursa bu iki sorun da ortadan kalkar... der...:D:D:D
PS: ben mühendisim.kom.kom.kom[/quote]
ben de "ama tavşan kaplumbağayı geçiyore" derken bunu kastetmiştim ama fıkra ile daha bi hoş olmuş. zira fıkradaki matematikçinin bahsettiği sözkonusu paradoksu bilmeyen arkadaşlar, fıkra ilen öğrenmiş oldular. :..::..:
PS: ben de mühendisim:::
[quote=Cerphin;211678]kesinlikle..:..:
200 puan eksi açılışa gap mı diyorsunuz siz şimdi...kom[/quote]
aha benim gaymaklı ekmek gadayıfımı da böyle talan ettiydi. :..:
cümlesi cümlesine. kelimesi kelimesine :::
[quote=Cerphin;211678]kesinlikle..:..:
200 puan eksi açılışa gap mı diyorsunuz siz şimdi...kom[/quote]
ben değil valla, limit diyor:D
[QUOTE=unlimitted;211683]aha benim gaymaklı ekmek gadayıfımı da böyle talan ettiydi. :..:
cümlesi cümlesine. kelimesi kelimesine :::[/QUOTE]
abi sana özel şıklı anket açtık .. oy kullanmıyosun .. üvvv .. ayıp oluyo abi .. :D:D:D
yavuzhan patron gördüm ismini .. üvvv . .abi yazsana .. ayıp ediyon valla .. üvvv ..:o
Cerphino;
Bence yarınki GAp en az -500... :)
[QUOTE=unlimitted;211683]aha benim gaymaklı ekmek gadayıfımı da böyle talan ettiydi. :..:
cümlesi cümlesine. kelimesi kelimesine :::[/QUOTE]
bi sucuk-ekmek versem fit olur muyuz..:::
[quote=selçuklu;211685]abi sana özel şıklı anket açtık .. oy kullanmıyosun .. üvvv .. ayıp oluyo abi .. :D:D:D[/quote]
kullandım ya lem valla kullandım billa kullandım.
ayrıca beni dışlamayan ilk anketi açan sevgili selçukluya teşekkürlerimi bir borç bilirim.:D
[QUOTE=Astatin;211688]Cerphino;
Bence yarınki GAp en az -500... :)[/QUOTE]
bide en az..!!:..: peki niye diye sorsam.. sende mi rüyanda gördün..:::
[quote=Cerphin;211689]bi sucuk-ekmek versem fit olur muyuz..:::[/quote]
naapalım, olmayız dersek o sucuk ekmek de gidecek.
vee bakam. :p
[quote=Cerphin;211691]bide en az..!!:..: peki niye diye sorsam.. sende mi rüyanda gördün..:::[/quote]
bence aynı soruyu sorma:..::..::..::..: neden dersen; only histem and very big long population in the forums:D
[quote=Astatin;211684]ben değil valla, limit diyor:D[/quote]
amma satıcı çıktın lem :D
[quote=unlimitted;211694]amma satıcı çıktın lem :D[/quote]
ben değil lem cerfin satıcı:D
piiiiiiiii.....longların badem olma ihtimali %51
[IMG]http://i41.tinypic.com/143grgj.png[/IMG]
[quote=unlimitted;211682]ben de "ama tavşan kaplumbağayı geçiyore" derken bunu kastetmiştim ama fıkra ile daha bi hoş olmuş. zira fıkradaki matematikçinin bahsettiği sözkonusu paradoksu bilmeyen arkadaşlar, fıkra ilen öğrenmiş oldular. :..::..:
PS: ben de mühendisim:::[/quote]
şimdi o contradiction u ben topoloji ıle açıklar ,hatta o nokayı geçirirdim de...neyse matlab lazım..boşver:)
ps: ben de matematikçiyim..
[quote=ATHLON;211700]şimdi o contradiction u ben topoloji ıle açıklar ,hatta o nokayı geçirirdim de...neyse matlab lazım..boşver:)
ps: [COLOR=red]ben de matematikçiyim[/COLOR]..[/quote]
zor bir durum:..:
senin bu delivavi bugün beni deli etti unlimit..:mad:.boks..boks.
deli lakabı az gelir buna unlimit.. tam çatlakmış bu beah..
Vay... Eğer yine hayal görmüyorsam Dow'da çok pis TOBO var... Hedefi feza...
[quote=Cerphin;211705]deli lakabı az gelir buna unlimit.. tam çatlakmış bu beah..[/quote]
apla ben kaç tane mesajımda o parite zor bi paritedir, acemiyken bulaşılmaması gereken bir paritedir diye yazmadım mı.
benim göndereceğim indikatörleri grafiklerine koymadan bulaşma bu işe demedim mi.
eee, dinlemezsen döverler be apla...üüü
[COLOR=red][B]TÜRKİYE'DE BİR KÜRT DEVLETİ KURULMASINI İSTER MİSİNİZ ?[/B][/COLOR]
[B]ANKETE KATILINIZ[/B]
SADECE BİR OY HAKKINIZ VAR...
[COLOR=red]İşte Avrupa'dan bakış...Avrupa' lının bakışı...[/COLOR]
Bekledikleri gün gelmiş, kamuoyu yoklaması bile yapıyorlar..
*Alman Die Welt gazetesi menfur bir anket başlatmış durumda. *
*Anketin konusu "" sorusu ile şekillendirilmiş ...[COLOR=#ff0000]!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/COLOR] *
*Bu çalışmaya bir Türk olarak gerekli cevabı vermek üzere öncelikle
aşağıdaki linki tıklayarak [COLOR=#009900]Ankete katılınız,[/COLOR] *
[B][COLOR=#006600]Soru: Sollten die Kurden einen eigenen Staat bekommen?[/COLOR][/B]
*"[COLOR=red]Nein/Hayır[/COLOR]" seçeneğini seçip, "[COLOR=red]ergebnis[/COLOR]" yazisinin üzerine tıklayın.
*
*Ülkenizin birliğine hizmet ediniz, daha sonra bu linki kopyalayarak
bütün arkadaşlarınıza gönderiniz.**Bazıları ülkeyi bölmek için harıl harıl çalışıyor. *
*[URL="http://www.welt.de/politik/ausland/article4436510/Geheimplan-zur"][COLOR=#137ada]http://www.welt. de/politik/ ausland/article4 436510/Geheimpla n-zur[/COLOR][/URL]-
[quote=Strategist;211706]Vay... Eğer yine hayal görmüyorsam Dow'da çok pis TOBO var... Hedefi feza...[/quote]
stro, o TOBO'yu ben 4 saatliklerde çizeli çoook oldu. hedefi vurdu bile denebülü...:o
sen de nunu apla gibi oluşacakların değil oluşmuşların peşindesin hee. :D
[QUOTE=unlimitted;211708]apla ben kaç tane mesajımda o parite zor bi paritedir, acemiyken bulaşılmaması gereken bir paritedir diye yazmadım mı.
benim göndereceğim indikatörleri grafiklerine koymadan bulaşma bu işe demedim mi.
eee, dinlemezsen döverler be apla...üüü[/QUOTE]
he yaa sen bana indikatör gönderecektin di mi..iyi oldu hatırlattığın.. de hayde bekliyorum..::::)))
lack lack i brakın bakem..şinci söyleyin bakalım, bu hisse ne yapılır...alınır? satılır? aşağılanır? izlenir? ne lem be denir? vicis?
[IMG]http://i41.tinypic.com/30clkk6.jpg[/IMG]
[quote=unlimitted;211710]stro, o TOBO'yu ben 4 saatliklerde çizeli çoook oldu. hedefi vurdu bile denebülü...:o
sen de nunu apla gibi oluşacakların değil oluşmuşların peşindesin hee. :D[/quote]
Geriden geliyoz patron naapalım... Bir de geçmiş grafikler üzerinden işlem yapmama izin veren bir aracı kurum buldum mu iş tamamdır... :..:
Citi'ye dikkat, faiz arttırımı demek kar demek.
Jelibon.
[quote=Astatin;211712]lack lack i brakın bakem..şinci söyleyin bakalım, bu hisse ne yapılır...alınır? satılır? aşağılanır? izlenir? ne lem be denir? vicis?
[/quote]
Geçen sefer de başka bir hisse için sormuştun bunu, yine aşağıdaki cevabı vermiştim. Zaten long değilsem çizdiğim trend çizgisi kırılana dek dokunmam, kırıldığında da hisse short'lamama izin veren bir ülkedeysem short'larım. Yoksa mal mal bakarım ekrana... :..:
[quote=Strategist;211715]Geçen sefer de başka bir hisse için sormuştun bunu, yine aşağıdaki cevabı vermiştim. Zaten long değilsem çizdiğim trend çizgisi kırılana dek dokunmam, kırıldığında da hisse short'lamama izin veren bir ülkedeysem short'larım. Yoksa mal mal bakarım ekrana... :..:[/quote]
Güsselll..Yani sabit kalmasına oynamazsın değil mi:rolleyes: aslında hiç bir yatırım enstrumanına değeri sabit kalacak diye para bağlamazsın değil mi (çook istisna bir iki durum hariç)..
neyse du bakalım, limitos ne diyecek grafa...evet limitos? wazap?
arkdaşlar şinci bu astet biraz çakhall olduu üçün grafı eski tarihe almıştır ::: şinci dahminnere gore yeni kısmını açceyk herhal
dur saa bi analiz edemde gor emme bukadar goruntu yetmez savlıklı bi analiz üçün accuk daha uzaktan bekmak leazım
[quote=fXci;211717]arkdaşlar şinci bu astet biraz çakhall olduu üçün grafı eski tarihe almıştır ::: şinci dahminnere gore yeni kısmını açceyk herhal
dur saa bi analiz edemde gor emme bukadar goruntu yetmez savlıklı bi analiz üçün accuk daha uzaktan bekmak leazım[/quote]
yok valla çakallık yok..graf bugüne kadarki hali..yeminleh...
[quote=fXci;211717]arkdaşlar şinci bu astet biraz çakhall olduu üçün grafı eski tarihe almıştır ::: [/quote]
Zannetmem abi. 8000'in altında son çubuğun hizasinda güncel fiyatı gösteren ufak çizgi var... ;)