-
kanallar kırılıyor saraylı abi .. ama 15 dk nular var şimdi :mad:.. :o.. dördüncü dalga hedefi için şu kanalizasyonun ... alt kısımları uygun olmazmı abi ?.. :D 70.000 in biraz üstleri ..
saraylı abi avatarım nası olmuş .. eheuhe:D
[IMG]http://i41.tinypic.com/2lix3jo.png[/IMG]
-
makas 700 puan artı....
yuhhhh...
-
73.100.den tepki gelebilir.................
72.800..den gelecek.............
-
[quote=selçuklu;227781]kanallar kırılıyor saraylı abi .. ama 15 dk nular var şimdi :mad:.. :o.. dördüncü dalga hedefi için şu kanalizasyonun ... alt kısımları uygun olmazmı abi ?.. :D
[/quote]
alt kısım bana gayet uygun hehhe... aklın yolu 70.600...:o
-
[quote=boz ayı;227783]73.100.den tepki gelebilir.................
72.800..den gelecek.............[/quote]
1/2 pozisyon 73.125 şort..cover..............
.lelele
-
[quote=selçuklu;227781]kanallar kırılıyor saraylı abi .. ama 15 dk nular var şimdi :mad:.. :o.. dördüncü dalga hedefi için şu kanalizasyonun ... alt kısımları uygun olmazmı abi ?.. :D 70.000 in biraz üstleri ..
[/quote]
evet 4.dalga için hedef 70.000 in biraz üstü ama hemen doğrudan oraya düşmeyiz..abc şeklinde düşecez ya..
şimdi mesele şu ,acaba 4.a nerde bitcek ki orda kısaları kapatalım?
çünkü b dalgası sonra gelirse bu gider yine 73.800 e falan?
ya da onu takmadan 70.625 beklemeli?
avatarın süper olmuş ya:),hem ayılar gördüüm kadarıyla yavru ayı,yani bu ,düşüş yeni başladı anlamına da gelebilir...:..::..:
Prechter bile bunu beğenir yani...:))):):D:D
-
[quote=boz ayı;227782]makas 700 puan artı....
yuhhhh...[/quote]
niye yuhh diyonki palaya :rolleyes: sabah sen kendin dediydin abim absürd makas hareketleri olur böyle günlerde diye:..: bu arada 750 point makas bize girmez inş. :)aslında düşmek için eyi makas pala crashh diye sese gerek olmadan gacırtla yetinip 1 dakkada elimize verebilir longları üüüüvvv ziraa daha dowla da düşeceezz dee mi üüüvvvv
-
[quote=sadberk22;227793]niye yuhh diyonki palaya :rolleyes: sabah sen kendin dediydin abim absürd makas hareketleri olur böyle günlerde diye:..:[/quote]
[I]olsun....her fırsatta yuuhh çekme hakkımı kulanıyorum.....[/I]
[I]ha ha haaa.............:..:[/I]
-
evet abi yavru bebe ayılar ... alıştırma yapıyolar .. kungfu bears .. hehhee:D:D
-
[quote=saraylı;227792]evet 4.dalga için hedef 70.000 in biraz üstü ama hemen doğrudan oraya düşmeyiz..abc şeklinde düşecez ya..
şimdi mesele şu ,acaba 4.a nerde bitcek ki orda kısaları kapatalım?
çünkü b dalgası sonra gelirse bu gider yine 73.800 e falan?
ya da onu takmadan 70.625 beklemeli?
avatarın süper olmuş ya:),hem ayılar gördüüm kadarıyla yavru ayı,yani bu ,düşüş yeni başladı anlamına da gelebilir...:..::..:
Prechter bile bunu beğenir yani...:))):):D:D[/quote]
[I]73.100 den gelirse 73.600..gibi....[/I]
[I]72.800..den gelirse ....biraz farklı olur amma 73.300 ler makul...[/I]
[I]işime böylesi geliyorda denebilir.[/I]
-
benzerliğe konu olan düzeltmenin (30 eylül-2 ekim) 15 dk.lık görüntüsü...hehhe..
[IMG]http://i43.tinypic.com/25jz05c.jpg[/IMG]
şu anda kırmızının hafif üzerindeyiz... ve grafikler uyumsuzluk vermeye başladı.. gene tepecek mi bakalım..
-
halojen,
işte yukarda tam bunu kastettim ,bak b dalgası tepkisini orda ne güzel çizmiş...
ama şu da var ki ,daha 4.a düşüşü bitmemiş olmalı,mesela 72.300 gibi bitebilir ,salladım tabi..
yani biraz daha düşerse 4.a bitmeli...
benzerlik süper,aynısını bekliyorum...