[QUOTE=martoniki;134589]13:00'ten sonra Manavgat kıvamında 45,500'e doğru mini bir şelale..
ister miyiz? isterizzzzz :)[/QUOTE]
Tam tersi oldu dostum...
Printable View
[QUOTE=martoniki;134589]13:00'ten sonra Manavgat kıvamında 45,500'e doğru mini bir şelale..
ister miyiz? isterizzzzz :)[/QUOTE]
Tam tersi oldu dostum...
47 bin üzerinde kapanacaz,kayıtlara geçsin şimdiden..
[quote=YAVUZHAN;134622]47 bin üzerinde kapanacaz,kayıtlara geçsin şimdiden..[/quote]
47000 uzerınde kısalmak caız mıdır ??
ne kadar pıs bır ayu ruhlu olduk ya, işin kotu tarafı duşuş baslayınca ^'yok bunlar yoklama cekıyor' dıye terste kalmayalım ya da trenı seyretmeyelım barı:(
larossian abinin kocaoğlanı al a geçmiş olmalı ?
[quote=enorton;134621]Tam tersi oldu dostum...[/quote]
uzundan kısaya geçtik ya.. ondandır.. :eek:
jaaa va metrisi yaptım gayri excali abey yine yavuzhan abey senden once gonderdi onun grafsını kullandım gayri kusura bakma :::
Vob şindi ne deyor sizce bu grafa gore ? :::
arkidiş deyor ben 45000 altına getmezsem 50 000 yolcusuyum gayri tutmayın beni kesmeyin önümü deyor.. emma mena mor 45000 altında flatos veya şortos mantıklı deyor...:::
ahanda grafsı ve yılansı
[IMG]http://i28.tinypic.com/4so0o4.png[/IMG]
full long.
47 bine gidiyoruz .lelele
sinsice yükseliyoruz..
kapanışa yakın şov yapabilirler.
futurelar,dax hepsi alda benim tradede..
saatlikten destek bekliyorum sadece gece uzun kalabilmek için..
makas eski oha ya
[quote=fXci;134626]jaaa va metrisi yaptım gayri excali abey yine yavuzhan abey senden once gonderdi onun grafsını kullandım gayri kusura bakma :::
Vob şindi ne deyor sizce bu grafa gore ? :::
arkidiş deyor ben 45000 altına getmezsem 50 000 yolcusuyum gayri tutmayın beni kesmeyin önümü deyor.. emma mena mor 45000 altında flatos veya şortos mantıklı deyor...:::
ahanda grafsı ve yılansı
[/quote]
Asıl sen kusura bakma gari. Yeni resmettiğim grafik bir türlü imageshack sitesine yüklenmiyor. Kafayı yemiş durumdayım. Ama sen halletmişsen gari..
[i]Borsalar veri ve bilanço akışı açısından yoğun geçecek haftada yataya dönmeye başladı. Ekonomik durgunluk kaygıları devam ederken borsalar üzerinde genel baskı devam ediyor. Piyasaların yönünü belirleyecek haber akışı yarından itibaren başlayacak. Emtia fiyatları haftaya yine gevşek başlarken, bir haftadır süren satış baskısında spekülasyonu önlemek için alınacak önlemlerin etkili olabileceği belirtiliyor.[/i]
[i]Bu hafta Goldman Sachs, Intel, JPMorgan Chase ve Bank of America bilançoları izlenecek.[/i]