-
[quote=marakes;134492]niye akıllansın ki sevgili yavuzhan..kolay parayı sevmıycek çok adam yok..ama bu spekler de anında satar birbirini..yaklasık 7 yıl onceydı sanırım ozamanlar eti ak ve akdeniz menkulden işlem yapan bi oyuncuyla tanışıklıgımız vardı..adam o sene seker pilici 8 10 kat yukarı ucurdugndan lakabı da seker .. olmustu..ben hareketın ortalarnda tanımstm kendısını..neyse o operasyon bıttı.konsuyoruz adamla bıze su anda tahtası kapalı bı menkul den bahsetti..cddı operasyn olcak falandır fılandır..kagıt 2 ye katlıycak falan..eh ınsan ınanıo tabi yada ınanmak ıstıyo..cevremde sorusturdm bılen yok..o zaman bıraz kıllandım.neyse aldık kagıdı sımdının 15 20 bn ytl sı dyebılrm..1 hafta 10 gn gectı tık yok kagtta aradabı yukarı gıdıp geldgı yere dönüyo..allahtan bi his düştü içime ..ben sattım kagıdı ..adam la papaz olduk..ben de ne halin varsa gör deyip belkı de ılerde olcak kazanclarımı da yaktım..aradan 1 hafta geçti geçmedi..kagıt kapandı.hem de bunun emaralerı falan da yoktu..allah yüzüme bakmış işte..snra ogrendımkı adam bu sekılde bı suru para carpmıs..benım bıldıgm 500 bin ytl ye yakın..aldırms kagıdı 1 hafta snra fıs.ortaklarla anlasmalı calısms yıkabıldıklerını yıkmslar mılelte..o gunden berı de o kagıt ole duvar kagıdı oldu.burdan cıkıcak tek sonuc şu..her zaman son kontrolun elimizden cıkmaması gerek..para ıcn bırbrını satmıycak adamları tanıımak nasip olsun hepimize..:)[/quote]
ersuda spek kazığı yiyerek ciddi para kaybetmişti o yüzden akıllanmamış hala kurnazların peşinde koşturuyor diye söyledim.haftada 1 gece programa çıkıp 35-40 milyar bölüm başına para kazanıpta hala neyi kazanmanın peşindeler anlamak güç..allah şaşırtmasın..
-
Başbakanın ımf başkanı ıle yaptığı goruşmede
24 eylule kadar anlaşmayı yapalım nıyetını ortay koymuş
artı eylul ayına kadar her akşam fınal
bu arada gm toplamaya başlamış ıflastan beklenenden erken çıkmış
bu hafta cıtının bılançosu açıklanacak
beklenenden ıyı gelecektır
çok buyuk duşuş olurmu olur
onlarda artık alım fırsatı
uzun olsun 1 mılyon çıcek açsısn(astıden alıntı)
-
çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk
-
[QUOTE=tuareg;134504]sayın Queen, gordugunuz gıbı henuz gulme hakkımı kullanmıs değilim, acılıs -2000 puan olsun o zaman :)
beklentım-2000-2575 puan arası eksı acılıs.
attıgımı sanma, cok cıddı sebeplerım var, kamuoyuna henuz yansımamıs şeyler!!!!
(longlara yeterınce korku saldıgımı umarım)[/QUOTE]
IMF Türkiye için harekete geçti ; yakında Türkiyeye gelecek bir heyet potansiye program görşmelerine son şeklini verecek...
Kaynak Habertürk
bu haberi nasıl buldun türkücü tobreg..
Ankaradayım biraz hızlı sürmüşüm 3 saatte geldim:eek:
-
[QUOTE=QUEEN;134512]IMF Türkiye için harekete geçti ; yakında Türkiyeye gelecek bir heyet potansiye program görşmelerine son şeklini verecek...
Kaynak Habertürk
bu haberi nasıl buldun türkücü tobreg..
Ankaradayım biraz hızlı sürmüşüm 3 saatte geldim:eek:[/QUOTE]
graliçem beni geçti hea :::
-
[quote=YAVUZHAN;134505]ersuda spek kazığı yiyerek ciddi para kaybetmişti o yüzden akıllanmamış hala kurnazların peşinde koşturuyor diye söyledim.haftada 1 gece programa çıkıp 35-40 milyar bölüm başına para kazanıpta hala neyi kazanmanın peşindeler anlamak güç..allah şaşırtmasın..[/quote]
haklsın vala..dedgın gıbı bu kadar yuksek ucretler kazanırken bu işlerin ic geregı yok..ama heralde ınsanın standartı yukselınce hersey az gelıyo..dedgın gibi allah şaşırtmasın..
-
[quote=fXci;134513]graliçem beni geçti hea :::[/quote]
yok helikoterle gelmiştir bence.dng
-
[quote=okansak;134511]çok sıcakkkkkkkkkkkkkkkkk[/quote]
sorma valla..
hafiften kiloda olunca of ki offfff :o
-
[quote=marakes;134514]haklsın vala..dedgın gıbı bu kadar yuksek ucretler kazanırken bu işlerin ic geregı yok..ama heralde ınsanın standartı yukselınce hersey az gelıyo..dedgın gibi allah şaşırtmasın..[/quote]
3 sene önce ne arabam ne evim vardı.Hatta geçen sene bile yoktu.Şimdi kira bile ödemiyorum önceki senelere göre daha çok paraya ihtiyacım var.Önceden aslında kira falan verirken daha çok harcamam lazımdı.Ama şimdi daha çok harcanıyor.Olay bu.Ayda bi 5 lik enazından gidiyor.Ha bu arada annem de emekli değildi geçen sene.Şimdi o da var.
-
Sabah kan ter içinde uyandım..-2700 gap yemişim..tobreg bunlar senin yüzünden oluyo..şimdi eğer pzt olaki 500 point artıya geçersem aldığım fiyatta stop yazıp tatile çıkıcam..arada bakarım..uzunda bekliycem..geçen senede böyle uzun süre 2000 puanda dalgalanmış idi sonra aşağı kopmuştu..şimdi tersi olacağını düşünüyorm..heryer full dolu alışveriş merkezleri restaurantlar otelller..kriz teğet geçmiş gibi..
-
[quote=QUEEN;134521]Sabah kan ter içinde uyandım..-2700 gap yemişim..tobreg bunlar senin yüzünden oluyo..şimdi eğer pzt olaki 500 point artıya geçersem aldığım fiyatta stop yazıp tatile çıkıcam..arada bakarım..uzunda bekliycem..geçen senede böyle uzun süre 2000 puanda dalgalanmış idi sonra aşağı kopmuştu..şimdi tersi olacağını düşünüyorm..heryer full dolu alışveriş merkezleri restaurantlar otelller..kriz teğet geçmiş gibi..[/quote]
:..::..::..: demek -2700 ha! :..::..:
ben 2000-2575 arası demıstım, abartan sensın bana nıye kızıyon yaa:..:
eskı bir çin atasözü der kı, tuareg'le düşman olacağıma dost olurum daha iyi:..:
benle inatlaşmadan ıkı kere düşünmen için iyi bır sebep.
Şaka bır yana, korkma ya, valla bak, 2000 falan düşmeyız, taş catlasın -1750 puan cıvarı, kı o da senın dişinin kovuğu bıle değil. valla bak, tas catlasın -1775:)
Artık krız lafını ben de kullanmayacağım, işler (kendı işim anlamında) gecen yıldan daha ıyı gıdıyorsa, soylemde bır hata yapmısız demek kı, teğet gecmıs de haberımız olmamıs. Napalım, gec farkettık.
-
HAYIRLI GECELER,
eurusd hafif yukarı açıldı bendeki platformda 15 pips kadar fdowda yanlış değilde az düşüle açıldı.