-
[quote=QUEEN;134434]forumda 5 kişi kalmışız beşimizde lönküz...:D:D forumu sahipsiz bıraktınız..anlamadımki derdinizi..[/quote]
ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...
-
gün boyu al sat sat al, sabah acaip zarar yazdık 500 points civarı kapanışta+300 civarına döndük, bence bu dow geberecek bizimkilerde satış gelecek son günlerde çoğu gece şortum, en son işlemim 525 kısa geceye.
-
[QUOTE=SEYYAH;134449]ya abla yazmak isteyen yazar istemeyen yazmaz...benim öyle msnde küfürleşme fantezilerim olmadığı için ve forumada sövüp sayma amacıyla takılmadığım için forumda küfürün serbest olmamasından en ufak bir rahatsızlığım yok.zaten küfürleşmenin serbest olduğu bir forumda görmedim :::
bugün varız yarın yokuz...hayat devam ediyor...gidene eyvallah...gelene hoşgeldin... o kadar...[/QUOTE]
pamık dow ikili dip yaparmı sen onu söyle.:)..pamık..yaprak gibin titriyorum..:::pamık sana yimek vermedim açmısın..:p
-
[quote=mavi;134445]Bugün 16.000 tl zarar görünüyor.Hadi karşı bacağın bütün işlemleri de onun olsun.O da 3.500 tl karda.Yani komisyon hariç 12.500 tl zararda bugün(Karşı bacak değilde bacaklar ise kar/zarar muamma). Fakat Mira, Marbas, Tera bunlar hızlı traderlar.Öyle kolay batmazlar.Mira ve Marbas paranın gücünü de kullanıyor kademe baskısı ile 3-4 kademe oynatıyor.Tera paranın gücünü kullanmayı bıraktı bir süredir. Kaç zamandır dikkat ediyorum gün sonuna pozisyonsuz giriyorlar çoğunlukla. Bu da kolay batmayacakları anlamına geliyor. Gün içi 8-10 kademeye stop koyuyorsanız bunları çok güzel kullanıyorlar. Yani bunlarla hırlaşmayı bırakıp değişen durumlara değişen stratejiler belirlemek en iyisi. Bunlarımı takip ediyorsun sorusuna yanıtım ise, gün sonu neler olup bitmiş genelde bakarım zamanım var ise.
Bol şanslar...[/quote]
terayla marbaş zıt karekterde trade ediyor. marbas düşünce alan çıkınca satan bant traderı ama tera öyle değil. marbas desteği kırıp long oluyor, direnci kırıp short oluyor. dolayısıyla trend oluşmuyor aslında bir bakıma yatay piyasa olduğu için göze çok batıyor da denebilir.yani şuan marbaşın piyasası. ama trend başlayınca bu tipte trade edenlerin anahtarları itinayla alınır...
zaten marbaş trend sistemcilerinin pivotlarını çok iyi biliyor ve çok güzel kullanıyor.
1. olasılık marbaş klasik yatay piyasa traderı 2.olasılık biraz paronayakça olacak ama trend sistemcilerini silkeleme görevi buna verilmiş.
herşey mümkün.2.siyse buna bir şey olmaz
1.siyse trend başlayınca anahtarları itina ile alınır
-
[quote=YAVUZHAN;134447]kurumların kar / zarar durumlarının size hiçbir faydası olamaz..
doğru hesabıda yapmanız mümkün değil zaten..[/quote]
Sayın YAVUZHAN,
Kurumların kar / zarar hesabını yapmam çoğunlukla fakat gün sonunda hangi kurum veya hangi kurum yatırımcılarının daha çok kaybettiği ilgimi çeker.Zamanım varsa gün içi hareketleri inceleme nedenim, blok aktif alış ve satışlara, daha doğrusu ilk tetik hareketine hangi kurumun ne hızla yanıt verdiğini, trade biçimini izleme açısından hafızamın bir köşesine koymaktan ibaret. Ben zaten güniçi hareketlere iştirak edemiyorum çoğunlukla. Ulaşamadığım içinde eğer güniçi trade edebilse idim bugün ne yapardıma yanıt bulmak. Hepsi boş elbette. Psikoloji o an vardır. Tetikçilerinde psikolojisi vardır.Bu sohpet çok uzar ve Forumdaki hızlı traderların tecrübesi yanında benimki zaten fikir beyanından ibarettir.
Bol şanslar...
-
tek short benmıyım yaww, allah kahretmesın, dow taban bıle yapsa ahalı uzunda, acımadı kı derr, ımf der, alım baskısı der, der oğlu der, hafta sonunu da zehır ederı, tuhhh!!
-
kuın hanım, sakın yorum yapmayın, şerrinızden korkarım, teperse tepsın sıze ne, düşüyor dıye ben mendıl sallıyor muyum, bı haftasonumuz var zehır etmeyın, kabus olur düşlerınıze dalarım, hasta etmeyın adamı.
-
[QUOTE=tuareg;134454]tek short benmıyım yaww, allah kahretmesın, dow taban bıle yapsa ahalı uzunda, acımadı kı derr, ımf der, alım baskısı der, der oğlu der, hafta sonunu da zehır ederı, tuhhh!![/QUOTE]
bak kendin diyosunn..tek dayanağın dow..oda yanar döner biliyosun.future + 30 oldumu dünyayı görmez gözü..:o:o
-
[quote=mavi;134453]Sayın YAVUZHAN,
Kurumların kar / zarar hesabını yapmam çoğunlukla fakat gün sonunda hangi kurum veya hangi kurum yatırımcılarının daha çok kaybettiği ilgimi çeker.Zamanım varsa gün içi hareketleri inceleme nedenim, blok aktif alış ve satışlara, daha doğrusu ilk tetik hareketine hangi kurumun ne hızla yanıt verdiğini, trade biçimini izleme açısından hafızamın bir köşesine koymaktan ibaret. Ben zaten güniçi hareketlere iştirak edemiyorum çoğunlukla. Ulaşamadığım içinde eğer güniçi trade edebilse idim bugün ne yapardıma yanıt bulmak. Hepsi boş elbette. Psikoloji o an vardır. Tetikçilerinde psikolojisi vardır.Bu sohpet çok uzar ve Forumdaki hızlı traderların tecrübesi yanında benimki zaten fikir beyanından ibarettir.
Bol şanslar...[/quote]
yaptığınız araştırma inanın çok zor..
sadece fiyatlara odaklanmak yukarıda saydıklarınızın yanında çocuk oyuncağı kalır inanın.
yanlış anlamadınız umarım?nacizane görüşümü belirttim..
-
[QUOTE=tuareg;134455]kuın hanım, sakın yorum yapmayın, şerrinızden korkarım, teperse tepsın sıze ne, düşüyor dıye ben medıl sallıyor muyum, bı haftasonumuz var zehır etmeyın, kabus olur düşlerınıze dalarım, hasta etmeyın adamı.[/QUOTE]
bak böyle ağır konuşma..asti gitti..bende giderim..dermişim.lelele.leleleikili dip var dowda güle güle..:D
-
-
[quote=QUEEN;134458]bak böyle ağır konuşma..asti gitti..bende giderim..dermişim.lelele.leleleikili dip var dowda güle güle..:D[/quote]
bılıyorum ben basıma gelenı, şimdi de gitmekten demvuruyo, ya sız adam tırsıtmaktan zevk mı alıyorsunuz, sıkıysa gıdın, kendımı zemın kattan atmazsam serefsızım, katilim 3 kısıdır, astı, jerfın, kuın, savcılık ıhbar kabul edebılır.