ANADIN NI....
lem eksper...bana hiç ihanet etmiyen yegane insansın....SENİ ÖPÜYORUM...seni seviyorum...yarın aasama bendensin...ukraine dahil...
Printable View
ANADIN NI....
lem eksper...bana hiç ihanet etmiyen yegane insansın....SENİ ÖPÜYORUM...seni seviyorum...yarın aasama bendensin...ukraine dahil...
[quote=jani;236934]ANADIN NI....
lem eksper...bana hiç ihanet etmiyen yegane insansın....SENİ ÖPÜYORUM...seni seviyorum...yarın aasama bendensin...ukraine dahil...[/quote]
başımın tacısın kuzum saygılarımı sunarım.....
bu arada DXY yi soğutmaya aldılar >>> 84,770:cool:
burası shortcu usagların topigi...biz burada haftalardık edildik...bugün kutlama günümüz....longcu usaglar kendi topiklerinde yaralarını yalasınlar...BURADA BAYRAM VAR....
kuzu,
tirexlerin zamanlamasını nasıl buldun....:..:
sayın jani bu voba 2-3 ay önce öğrenme amacıyla diye giriş yaptım ama öğrenmenin parçası olarak da ayırdığımın iki katına cıktım ve cok zaman kaybettim..şimdi yarın kalanını optimum şekilde cıkıp...sadece dolar üzerinden harcamalarımı hedge etmek için bi miktar dolar longlayacağım... her iki tarafta da sabahtan verebileceğim emir tavsiyeniz olabilir mi, marjım geniş sayılır... ekran başında olamayacağım..temizlik vakti
[quote=jani;236940]burası shortcu usagların topigi...biz burada haftalardık edildik...bugün kutlama günümüz....longcu usaglar kendi topiklerinde yaralarını yalasınlar...BURADA BAYRAM VAR....[/quote]
kuzum senin adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum.....o kadar aylarca şort kovaladım en baba günde pozsuz dımdızlak ortada kaldım olacak iş degil.....kafayı sıyırıcam....
TOPİGİMDE...
EKSPERLE BİRLİKTE...günnerce bilgi sunan...furusan...İNDİ ye tesekkürler....gerci bana saldırı olunca tırsıp karsı tarafa geciyor emme...ossun...kibar oglan...bilgili oglan...
ben burada...sevgi ve efendilik yarısı yaptırmıyorum...ben burada bilgi ve furusma yarısı yaptırıyorum....
biz sanalız....normal hayatta böyle acık konusamayız....bu forumlar kibarlık yeri degildir....
ÖZGÜR İRADENİN....GEMLENMEMİŞ HALİDİR....
[QUOTE=eksper;236943]kuzum senin adına seviniyorum kendi adıma üzülüyorum.....o kadar aylarca şort kovaladım en baba günde pozsuz dımdızlak ortada kaldım olacak iş degil.....kafayı sıyırıcam....[/QUOTE]
Sn eksper,
boşuna üzülme ....filim daha bitmedi....yaşananlar NY da...yarın bize yansıması okadar dramatik olmayabilir....esas mesele kuzu nun dediği gibi iç dinamiklerdeki yansımalar....bizleri onlar birebir etkiliyor.... kısacası fırsatlar önümüzde....biri kaçar...öbürünü yakalarsın....;)
son bi bigi sunayım...sevdiklerim insanların çogu burada....
artık....tek gercek var...
içdinamikler....yani alınmış pozizyonlar....dünya ekonomisi düzeldi felan tras...ZATEN DÜZGÜNDÜ.....KRİZ GERCEK DEGİLDİ....pozizyonlardandı....
şimdide....kriz gercek degil...gene pozizyonlardan....
SOYGUN BU....ONA GÖRE YATACAN....
longda...iki ay yatarsın....shortta 5 günde iki ayı alırsın....
SHORT....pozizyonlar icabıdır...küççük yatırımcıyı...üç ay mala kilitler...hepsini 5 günde geri alır...
short...HAYSİYETLİDİR....
izleyin 5 günde 3 ayı alacagım....
[quote=jani;236750]gazanız mubarek ossun usaklar...yarın artı acar bu deyyuzz...[/quote]
hissenet donemlerınden tanımıstım sevgılı kuzuyu. hos dılıyle herkesı topıgıne toplar, ınanılmaz trade tarzıyla benım gıbı bırcoklarını buyulerdı. onu ve stratejılerını takıp etmeye calısır fakat bır turlu onun yakaladıgı getırılerın yakınından gecemez ve bunu nasıl becerıyor dıye hayıflanırdım kendı kendıme.
onu takıp eden benım gıbı bırcokları da sasırıyordur sımdılerde, nasıl oluyor da bu adam 21 bın puan almısken yılbasından berı ben zarardayım dıye soruyordur kendı kendıne.hıc uzmeyın kendınızı bosuna yok oyle bırsey. bu alıntıladıgım yazıya bakmanız yeter , her senaryoya acık bir yorum degıl mı sızce de?
yok efendım stoploss yapmadan alırmıs da(75500 geçse ne olacaktı ruyanda aksakallı dede mi verdi o sayıyı) , gerekırse furusurmus da...
hadi canım sen de demezler mi adama!!!
[quote=dede;236892]vay anam vay analar ne evlatlar doğurmuş... lastik patlamış...şöyle bir topikler bakayım dedim... herkes patlayacagını nerdeyse önceden biliyormuş..... yegenim sen yarin halimiz nice olur.....[/quote]
dedem longmusun yoksam, en son bir yapraklandıydın, sonra cörttün felan, neydi durumun,
dedm bu bölüme fiyat yazmam ben, ölçülebilir düzlem ky için sonlandı, nokta atışı şart tır dedem, şimdi bak biz bile gidip geldik, en son kuzum yarın + açar demişti, ben 70725 gömüştüm bir ara, akabinde 69800 geçilmeli diye düzeltmiştim, şimdi dovu gören iştahlandı, bu bölüm bilinen bölüm malumun ilanı,......malum ilan edildi, tepki başlayacak, am öle bir tepi ki, barın dibinden başlasalar, barı bititmek %5-6 olur, böle bir problem,
ben kendi hesabıma longum, ve bu bölümü yarın yönetecem, iyi başlarsam iyi gidecek, yalnız sonrası haftaya karambol, bu kötü,
iyi olan 3 gündür kanal dışındayız satış olarak, yarın 4 olacak, ve dalga boyu uzun olduğundan, bir orta kapanış olcak günün sonunda, ki vites iki tarafada takılabilsin, pazartesiye,
yarın ağaya gelince ağa daha ziyade iki kuş vuracak sanırım,
1.marginleyecek, fırsat yakalamış, değerlendirmeli,
2.longların önünü kesecek, yani longa izin vermemeye çalışacak, ki kendi olabilsin bu nedenle dalgalar 500 puvana yakın olacak, iri dalga yapacak,..
bakın futuralar istirahata çekildi, yarını bekliyorlar, niki sallayacak durumları yok, iş üstündeler,
temel macro istenenin alınması, parayı kovboy verecek, bu yüzden parasının değerini artırmaya çalışıyor, grace seçildi çünkü teperlerse etki sınırlı olsun ve aynı zamanda, iran nedeniyle kıprısı masaya yatırabilsinler, bilindiği gibi biz kıprısı çoktan verdik, merkel ise kovboyun ajanı, o da sarcosi ile spanaya, portaya ve yakalarsa venediklilere kadar itelemek istiyor ki, AB yi yönetebilsinler, çünkü kendi gücü krizi yönetebilecek düzeyde...gelinen bu noktada paranın değeri önemli hale geldi, yani parite,
kovboy bastığı dolarları seçilmişlere iteleyebilmek için(yani saklayabilmek için, aksi ortada kalır yüzüne bakan olmaz) itlerine spekülasyon yaptırıyor, pariteye vuruyorlar, medya pariteye dikkat çekiyor, algılama yaratılıyor, yoksa herkesin keyfi yerindeydi, ırgalayan yoktu, AB para basamıyor çünkü normlarına ters 1, 2 enflasyonu azar, en iyi bu durumda süngerden para çekmek, neyle emme basma pompa dovla, işte bu, bu bir süreç, iran öncesinde, bu tez kuzuylada ölçüşüyor 1 e 1 le, ülkelerin direnci belirleyici olacak, gracedeki parlemento baskını bunun için kullanıldı, sopa ve havuç devreye sokuldu, öte yandan bu spanalar kovboyu hiç sevmezler, akdenizde köşe başıdır ve bir panceresi okyanusa, diğeri akdenize bakar, cebeliyi kontrol eder,...portoda kalbalık olsun diye, çeşni,....sonuçta akdenizi buduyorlar, bakın sıraya, porto, spana, italyanolar, grace, türkiye tarfı bitti, kıprısın da türkiye tarafı bitti görünüyor, grace tarafındalar şimdi, ha obama suriyeye yaptırımları uzattı, iki gün önce, anadınıznı, buna pakilere itelenen talibanı, ve irana arka kapı peydahlanan belücistanı eklersek kompozit tamam, bu en az 10 yıllık gelecek,.....