Üçgen aşağı kırlınca ralli umutlarım suya düştü ama verilerle birlikte üçgenin içine geri dönerse tekrar long tirenine binerim... Yok veriyle verirlerse piyasayla inatlaşmam... :)))
Printable View
Üçgen aşağı kırlınca ralli umutlarım suya düştü ama verilerle birlikte üçgenin içine geri dönerse tekrar long tirenine binerim... Yok veriyle verirlerse piyasayla inatlaşmam... :)))
91100 aşağıya kırarsa piyasa ilk destek 90500 sonra 90000 olur,
91100kırmadan longlardan vazgeçmem:)
Piyasa yukarı.
Garanti 9,20-9,22 den başlar 9,32 yi aşar kapar.
Üçgene geri girdi, ben açayım şu long'ları da bir kenarda bulunsun... Bir köşede biraz long'um olmayınca hep birşeyler eksikmiş gibi hissediyorum... :))) Bu trend devam ettiği sürece tamam ama trend bittiğinde çok fena çarpacak Pala... :::
toplantıya gittik geldik güzel bi manzaa var.. üvvv extra vurkaç shortumu da heba etmeselerdi o yalama hareketiyle fena olmayacaktı..
üüvvvvvvv getti extradan gelecek 1000 point :) neyse saglık olsun....
Long devam long.lelele.lelele.lelele.lelele
92000 üzerine atar yine.brv.brv.brv.brv.brv
[QUOTE=Kennym;306390]toplantıya gittik geldik güzel bi manzaa var.. üvvv extra vurkaç shortumu da heba etmeselerdi o yalama hareketiyle fena olmayacaktı..
üüvvvvvvv getti extradan gelecek 1000 point :) neyse saglık olsun....[/QUOTE]
üvv güzel manzara filan yokmus veri gecikmeli oldugundan ben guzel sanmışım .. gene gelmıs eskı yerıne.. piffff vay babanın kemugu 1250 makas goruyorum ..
garıban shortcu cılekes shortcu...
yok aga bu pıyasa agaları nankor.. shortcuya saygıda kalmamıs.. bı vuran bıdaha vuruyo..
Lem şu piyasada short'çu olmak çok zor iş olmalı be... Saatlerce uğraşıp gıdım gıdım düşüyo, sonra iki çubukta zart diye +1.000... Sistemleri de çarpıyolar, bir taşla iki kuş vuruyorlar... Alçak Pala ve saz arkadaşları... üvv...
testteki namıssız hızlı mental lönk oldu
[IMG]http://img825.imageshack.us/img825/9716/mentaz.png[/IMG]
[quote=fXci;306395]testteki namıssız hızlı mental lönk oldu
[/quote]
Bundan namıslı siztem mi olur patron... Şiir yazıyo resmen... +. :..:
Testerenin dişleri belirginleşti:)
Formasyon sonrası yukarı hızlı giden piyasa olur, ya pazartesi başlar yada bayramdan sonra, anlayın işte, long olur bu piyasa long:)
dünkü geri dönüşü hatırlatan bir hareket oldu yukarıya doğru..
yeniden 10 kaplan moduna geçebilir piyasa..