indi...
toplamda kar ediyorsan yap tabiii...ben edemiyorum...komisyon...kar zarar...bi sürü iş...beni ciziyor o iş....
Printable View
indi...
toplamda kar ediyorsan yap tabiii...ben edemiyorum...komisyon...kar zarar...bi sürü iş...beni ciziyor o iş....
bu arada DXY > 85,268 max gördü ....indregandinin hedefi 85,28 idi.....gözden kaçmadı......brv
wala aksama kadar tsort du ama sonlara dogru long yaptım ama cıkamadım son anda potaya girdim. kolu bacagı keserım gerekırsı yapacak bısı yok
aliveli...
uzunsan...panik anında elleme....aasama dogru işlem yap....
deki...4000 puan eksi yaptı zabah....aaasama bu 2000 puana iner...veya tam kapanır eger mudahale gelirse...
BU PİYASALAR SAHİPLİ...BUNU UNUTMAYIN...
bakın bana...long olurum diyorum yarın panikte....ki long lugatımda yok...ama 3000 puanı gördümmü...lugatın ön sahifesine long gecer....
[quote=jani;236902]eksper...
benim aklım yok mu...anlımda enayi mi yazılı...niye inip binmiyorum...BUNDAN DOLAYI...İNİP BİNEREK PARA KAZANAN BİDENE ALLAHIN KULU YOKTUR...
çünki...
bu işin dogasına aykırı o....bi gün al...bi gün ver...eeeee...hammallık niye...
benim sistemim...piyasa yapıcınınki ile aynı...onu kopyaladım ben...al kardaysan ver....al zarardaysan verme...STOP YOK ABİ...NE STOPU...ONU PİYASA YAPICININ ADAMLARI YAYIYOR....
gördünüz işte sistemimi...stop yok...margini kodum...direndim...piyasa yapıcıda margini koyup direniyor....ondada stop yok...[/quote]
biz 5-10 kontratla nasıl yapacagız yegenim bu dediğini
quzu emmii seninle yarışılmaz yavvv
Palaya takunyaları ters giydirirsin sen
emmii bunlar pis verip pis aldılar dowu
bunun ardından bi pislik çıkacak
gösterge e/d değil d/j olmalı der zühtü
ve d/j 92nin altında löngler süresiz kadro dışı kalır
burdan müdeheleler işe yaramaz ya bi yannışlık oldu diyip herşeyi eski haline gettirecekler yada sür eşşeği nigdeye 2bin15e kadar yolu var artık balıkesirmi olur aydınmı olur artvinmi olur bagacaz
bu pala irancağıza saldırmadan edemeyecek emmi
işler kötü bunlar irana erken saldırmak için bizde seçimleri bile erkene aldırırlar emmii
hattizatında seçimlerden sonraya bırakırlarmı? yok tok seçimi erkene alacak bunlar
Allah vatanı milleti muğlayı zühtüyü vobçuları korusun
Zühtü 62-75 löngçüydü
70-? cörtçü
71binde löng rivörsal
geceye çok löng taşınmaz emme cörtte sınır yoktur, cörtü batıracak gelişme petrolün gece yarısı ankaradan fışkırmasıdır emme löng her an her gece yarısı batabilir
[QUOTE=aliveli;236908]kuzu üstadım sonsuz saygılarımı sunarımm.yarına e/d rakam olarak beklentiniz nedir şuanda mahvolmuş durumdayım,yukarı doğruuu uzuncaaaa bi çubuk olsa fena olmaz hani:)).[/QUOTE]
papaz konusunda sana yardım olacaksa bazı rakamlar vereyim....kuzu üstüne ilave koyar....:..:
aliveli kardeş...,
e/d şu an ewC3 ilerlemekte (down) ...sırayla hedefler > 1,2689/1,2553/1,2469/1,2401/1,2333
sincik > 1,2522 lokal dip olaraktan yola çıkarsak...yukarı hamlede > 1,2570/2617 ilk resist. band olaraktan > 1,2680/89 kilit öneme sahip....devamında 1,2757 ve 1,2856....!
tirexlerden bukadar.....:..:
[quote=jani;236550]çözüm nihayet bulundu....merkel ve sarkozy...ortak açıklama ile....
sistemik risk yaratmadan bankaların batmasını saglamalıyız dedi....
işte kirizden çıkış şartı budur....mutlaka ölüm şarttır...miras paylaşılmalıdır....bu olursa...kriz anında biter....
her kriz....batanların mirası paylaşılarak biter....bu mirası paylasmak üçün...yeddi ceddiyle bu piyasaları shortlamış usaglar....benim gibi...uslanırız....paraya doydukmu...shortu unuturuz....long oluruz.....vetanın ve milletin yücelmesi dogrultusunda aldıgımız bu batıkların paralarını yönlendiririz....
PARA...BATIKLARDAN ALINDIGI ÜÇÜN...AKILLI PARAYA DÖNÜŞECEK...BİZİM ELLERİMİZDE....[/quote]
bunu bugün saat 12 30 civarı yazdım...uyarmak üçün...
hadisenin kökü bu....pankaların elinde...yunan...portekiz v..s bonoları var...bekliyorlardıki....ECB bunları alıp yerine para verecek...merkel bacımda...sag elini yumruk yapıp uzattı...basparmak öbür barnakların arasında ve hayliii dışa çıkıktı....
bankalar bu işareti anında tanıdılar....ve satışa gectiler....
çünki...
gacının bas barnagı bayagı dısarı pörtlekti....bende hemen sizi uyardım.....
kuzu...,
Merkel hanım tamamda...esas film NY da koptu yaw....döktür makroyu ...kalemine kuvvet...:..:
[quote=jani;236925]bunu bugün saat 12 30 civarı yazdım...uyarmak üçün...
hadisenin kökü bu....pankaların elinde...yunan...portekiz v..s bonoları var...bekliyorlardıki....ECB bunları alıp yerine para verecek...merkel bacımda...sag elini yumruk yapıp uzattı...basparmak öbür barnakların arasında ve hayliii dışa çıkıktı....
bankalar bu işareti anında tanıdılar....ve satışa gectiler....
çünki...
gacının bas barnagı bayagı dısarı pörtlekti....bende hemen sizi uyardım.....[/quote]
guzum işte ben senin sabrını bide şu halini çok beğeniyorum, anadınnı,...hakkın lem senin
usaglar...
benim en büyük orgazmım....FURGUNDUR...bu furgunu yaptım mı...cazibeme hiçbi gacı dayanamaz....anında short olur benim gibi....
bu hayat böyle güzel bea....furusarak...VE YENEREK...BULDOZER GİBİ EZİP GECEREK...