-
[quote=unlimitted;223651]ula uyuz musunuz yutuptan gönderip duruyonuz şu linkleri.
feysbuktan göndersenize yaw. üvvv[/quote]
anlatiim istersen yazarak gönderdiim movie de geçenleri adaş...canın saolsun..:))
görüntümüzde bir kuğu nehirde,nehrin tersine dooru büyük gayretle yüzmeye çalışıo....ama sonuç malum..:)
-
[QUOTE=cencuz;223653]Benim tecrübeme dayanarak:
Yukarı gidişlerde yukarı doğru long piramiti,
aşağı gidişlerde aşağı doğru short piramidi yapılacağı şeklinde.
Siz ise yukarı gidişte short piramidi yapıyorsunuz ve her piramitte zararınız katlanıyor.
İnşallah acı bir tecrübe olmaz.[/QUOTE]
nasip :) bi beklentim yok açıkçası .. yapılabilecek tüm yanlısları tamamlarsam geriye tek secenek kalınca dogru olanı ogrenmıs olurum :)
sanırım hıstem konusunun handıkapı bu oluyor bır kez algınız degısınce gerı donus ımkansıza yakın oluyor pıyasa ıcerısınde bulundugunuz surece heryerde aynı seyı gormeye baslıyorsunuz.. bu yuzden en kotu sıstem hıstemden daha faydalı sonucu ortaya cıkıyor.. sıstem en azından belırlı kosulları tum zaman suresınce aynı sekılde degerlendırıyor , takılıp kalmıyor aynı bakış açısına.. sistem şart :) deneysel çalışmayı merak ettıgım ıcın uyguluyorum .. normalde hıstemcı bırı olarak full pozda gırıyorken agır sonuclarını gormustum bu yuzden madem hıstemcı bır çaylağım o zaman bari piramitçi histemci bi çaylak olayım diyorum.. baktım bu da beklenilen sonucu vermedi histem sonsuza dek out ver elini sistem diyecem. histemin de son denemesi aynı zamanda :)
-
Ne zamandır çingene bohçası gibi bir graf yapmamıştım..Al sana karakan....
[IMG]http://i39.tinypic.com/34sjrwp.png[/IMG]
-
[quote=Astatin;223663]Ne zamandır çingene bohçası gibi bir graf yapmamıştım..Al sana karakan....
[IMG]http://i39.tinypic.com/34sjrwp.png[/IMG][/quote]
abey senın bu sıstem war ya....annatamam...gerçekten annatamam...uwwww
-
tekrar merhaba..
su ABD istihdam verileri hakkında fikri olan var mı?
nasıl gelecek..
-
[quote=ATHLON;223665]abey senın bu sıstem war ya....annatamam...gerçekten annatamam...[COLOR=red]uwwww[/COLOR][/quote]
yaw tamam gri zemin hoş durmamış ama ağlanacak kadar da kötü bir renk tasarımı yok...üwwwwwwwwwwww:D:D
-
[quote=Astatin;223668]yaw tamam gri zemin hoş durmamış ama ağlanacak kadar da kötü bir renk tasarımı yok...üwwwwwwwwwwww:D:D[/quote]
yok cnm...hastayım senin bu sistemine....maşallah diyorum...tebrikler diyorum....:)
-
[quote=LANCE51;223667]tekrar merhaba..
su ABD istihdam verileri hakkında fikri olan var mı?
nasıl gelecek..[/quote]
[I]iyi bekliyorum.....ama önemli olan nasıl etki yapacağı...[/I]
[I]çok iyi veri iyi etki yapmaz...yapmamalı....çünkü ufukta faiz arttırmı [/I]
[I]gözükür.......[/I]
-
73,250'nin hemen altında uzun süre durması hayra alamet değil. Bir yöne gitsede hareket olsa.
-
[quote=ATHLON;223661]anlatiim istersen yazarak gönderdiim movie de geçenleri adaş...canın saolsun..:))
görüntümüzde bir kuğu nehirde,nehrin tersine dooru büyük gayretle yüzmeye çalışıo....ama sonuç malum..:)[/quote]
şimdi bizim VOBla ne alakası var ki bu ördeğin yane ::::::
o değil, koca şirketin IT manager'lik görevini de üstlenmiş durumda birisi olarak kendi sistemimizin DNS'lerini değiştirtecek, illegal iş yaptırtacaksınız bana.:..:
-evladım niye değiştirdin DNS'leri?
-bi ördek varmış nehre karşı yüzmeye çalışıyomuş.
-ee
-ne eesi izlemeyelim mi yane?:::
-
Hulem ne kaddar gıpta ediyom size sabah bi yazdım sonra bu vakte kadar koşturup durdum! Ben şimdi ne bekliyom önce 72675 belki daha aşağı doğru bi salınış bu arada millet aha düşüyo diye verecek küsküyü sonra bi depecek soluğu 74000 lerde alacaz! Böylece küskü verenler küsküyü alacak! Ben bööle bekliyom niye bekliyom çünkü benim sayımım bööle! Zor oyunu bozarmı ?Bozar!
-
Fırtına öncesi sessizliği yaşıyoruz galiba..
15.30 da bir dalgalanma olacak..
ama yukarı ama aşağı yönde..
ne dersiniz?