dale don [B][COLOR="Red"]shortingale[/COLOR][/B] oldum gayri
Printable View
dale don [B][COLOR="Red"]shortingale[/COLOR][/B] oldum gayri
[quote=Sekube;306328]600 kırılsa da rahat nefes alsak...Sonlanıyo mu noluyo..:([/quote]
Şahsi fikrim trendin henüz bitmediği şeklinde patron.. Güvendiğim kaynaklar Dow'un Thanksgiving'e kadar (25 Kasım) düşme ihtimalini çok zayıf görüyor... Zaten Prechter dün yine göçecek demiş.. Biliyorsun bu herif baş Kayahanist, ne zaman ağzını açsa Dow +200'den aşağı yapmıyor... Geceye long... :)))
astitton patron nereye gitti .. üvvvvv ... iyi adamdı astiton patron ...:o:o
[url=http://urlal.com/dqqf][img]http://i1011.hizliresim.com/2010/11/10/2327.png[/img][/url]
[quote=Strategist;306330]Şahsi fikrim trendin henüz bitmediği şeklinde patron.. Güvendiğim kaynaklar Dow'un Thanksgiving'e kadar (25 Kasım) düşme ihtimalini çok zayıf görüyor... Zaten Prechter dün yine göçecek demiş.. Biliyorsun bu herif baş Kayahanist, ne zaman ağzını açsa Dow +200'den aşağı yapmıyor... Geceye long... :)))[/quote]
strobaba strobaba neden kulakların bu kadar büyük..üühühüh..
ve hemen toplantıya kaçar...
SORU: Aynı anda FX, Future, Gold da işlem yaptıran bir aracı kullanan var mı
[quote=selçuklu;306335]astitton patron nereye gitti .. üvvvvv ... iyi adamdı astiton patron ...:o:o[/quote]
patron acil bir kontrat bağlamam lazım;) bu ay sonuna kadar yapılan kontratların primleri bu yıl alınıyor:D aralığa kalırsa bir dahaki yıla kalıyor..ehhüeüeüüe..primi fx, future ve gold da badem ediyim diyorum sonra:D:D dün demo da gece 3 e kadar eurusd de işlem yaptım..50000 i 62000 yaptım..gerçi demoda psikolojik rahatlık nedeniyle az hata yapıyor insan ama neyse artuık..üwwww...
Du bakayım yavaş yavaş long'a geçeyim... Stop yakın nasıl olsa... Üçgen aşağı kırılırsa stop'larız... Yoksa geceye de long devam...
[quote=strategist;306322]astitonpatron running mi yapıyo bu sence... üvvv... Yoksa ending diagonal falan mı yine... üvvv... :)))[/quote]
patron edler çalışnca pis çalışıyor ...çalışmayıncada çalışmıyor :::... güzel oldu bu laf tam mondyosal :D:D...... .
.[I][B]" edler çalışınca çalışır .. çalışmayınca çalışmaz "[/B][/I] .... . ..brv.brv..... üvvvv ..
En son dün vardı ed patron ... Altında ....ahada çalışınca nası çalışıyor stro baba ....
[IMG]http://img340.imageshack.us/img340/4583/adszqsj.png[/IMG]
[QUOTE=Astatin;306344]patron acil bir kontrat bağlamam lazım;) bu ay sonuna kadar yapılan kontratların primleri bu yıl alınıyor:D aralığa kalırsa bir dahaki yıla kalıyor..ehhüeüeüüe..primi fx, future ve gold da badem ediyim diyorum sonra:D:D dün demo da gece 3 e kadar eurusd de işlem yaptım..50000 i 62000 yaptım..gerçi demoda psikolojik rahatlık nedeniyle az hata yapıyor insan ama neyse artuık..üwwww...[/QUOTE]
bağla patron sen kontratı meşgul etmeyelim seni ... primi ıslatırız patron ... forumca ... boşver fxi .. stro babada gelir şiir okur bize .. üvvvvv :D:D:D:D... :o:o:o
[quote=Astatin;306344]patron acil bir kontrat bağlamam lazım;) bu ay sonuna kadar yapılan kontratların primleri bu yıl alınıyor:D aralığa kalırsa bir dahaki yıla kalıyor..ehhüeüeüüe..primi fx, future ve gold da badem ediyim diyorum sonra:D:D dün demo da gece 3 e kadar eurusd de işlem yaptım..50000 i 62000 yaptım..gerçi demoda psikolojik rahatlık nedeniyle az hata yapıyor insan ama neyse artuık..üwwww...[/quote]
kontratın yakın vade olanı makbuldür dimi patron :::
5-15 dk arası şelale başlar
boru yolda erman nerede :) zuhahaha