yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......
Printable View
yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......
[quote=indregandi;236871]yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......[/quote]
bu pislik temizlenmez indi...long mu dedin oda ne yav....
[quote=indregandi;236871]yarına benim fiyatlarım hazır exper, derin dipten long olacam, yarın trade aralığım 500 puvan civarında olacak ve karla kaparım inşallah, sabah hamlem önemli bunu tutturmam şart, yarın alış ve satış paniği yaşanacak, tam bir kaos,......[/quote]
yarın taban fiyattan acarsa ne yapacaksın.....
[quote=eksper;236876]yarın taban fiyattan acarsa ne yapacaksın.....[/quote]
:( yok yow ole olmasin.
dibini goruruz ne olcekkk :)
asya önemli bu manyakların yaptıgına asya ne diyecek bakalım.....
[quote=eksper;236876]yarın taban fiyattan acarsa ne yapacaksın.....[/quote]
doğru bu bir olasılık, ben %5 veriyorum,....yokmu artıran,....
asya da - % 2 yaptımi dibinin resminin cekeriz o zaman :( kotu olucaj gibi
indi dibini forunce haber vermeyi unutmasa bari.
[quote=küçük_k;236865]guzu sözvermiştin ağaya acıtmayam demiştin.. emme görüyorumki parçalayıp atmışsın..
gazan mübarek olsun..
gayri sahalara dönebilirsin..[/quote]
acıtmıyacam gene....batan pankalar olacak...onlar agama yeter bizede....
şele bi düşünün...euroya gömülü bi pankayı....
hadise özette şudur....
guzunun sistemi her zaman parayı getirir...yeterki sabırlı ol...yeterki stp loss kullanma....
[quote=jani;236886]hadise özette şudur....
guzunun sistemi her zaman parayı getirir...yeterki sabırlı ol...yeterki stp loss kullanma....[/quote]
kuzu bu boru deel...ha ha ha
bu seferki paralarlada newyorktan bi daire kapıcam....intikamımı böyle alıyorum...gecen sene gaptıgımdan 5000 dolar kira alıyorum....
long yakalanan kardeşlerime...saat 11 e kadar...elleme...11 de ilave long yap....aasama göm ve short ol....en iyi yol bu....