PASCAL 20 dk önce 47200 den SAT a geçti...
Printable View
PASCAL 20 dk önce 47200 den SAT a geçti...
[quote=juliano;133926]abi burası gerçekten mükemmel gereksiz polemikler acıtıcı laflar yok.üyeler sanki birbirlerini gerçek hayatta tanıyolarmış gibi muhabbet edip fikir alışverişinde bulunuyorlar.
sadece aşti var işte dün bi numara falı baktı çıkmadı. bu gün beraber kahve içip bi de onu deniyecez bakalım ya çıkarsa yarın ki poz. ayarlamak babından yani.:..:[/quote]
ne çıkmadı OFFLİİİ....3+1 tuttu deyok daha...hemde 2 tane...:D
beraber kahve derken? tobreg i kastettin herhalde:D:D siz fincanların içini fotograflayıp bana gönderin ben ordan sayı çıkarırım...
BU ARADA TESSUF EDERIM: 1 ile 54 arasında sayı yazıp özelime atın şeklindeki talebime sadece 3 kişi yanıt dönmüş..
Bilemiyorum yani, hep atıl astatin hep reyting astatin, hiç katıl astatin yok..özellikle, hayatının anlamını, hayatının filtresini, hayatının sistemini arayan ve bu konuda muhtelif diyaloglarımız olmuş olan arkadaşlarımızın bu mesajıma yanıt dönemmiş olmaları enteresan..isimlerine verimiyim şimdi..şşş aloooo...
1000 1500 puan dalgalanmalar yakında bitcek çok büyük dalga gelcek .o zaman trende oturabilirsek züppar...olcek..
arkadaşlar ben ky, py olayına inanmıyorum
piyasa bir ağaç gibi, yada beslenme piramidi olurya, onun gibi düşünelim,
mesela ilk gurup vob yatırımı 10 milyon ytl üstü olan 2-3 ayrı fon yada kişi bunlar piaysa işlem hacminin %20 sini yapar diyelim
piramitte aşağıya doğru iniyoruz, işlem hacmi 5-10 milyon arası olan grup yada fonlar bunlarda 4-5 tane olsun bunlarda toplam hacmin %18 i yapar,
bu piramit böyle gider kimsenin kendi başına burayı etkileme gücü yoktur.
[quote=Astatin;133932]ne çıkmadı OFFLİİİ....3+1 tuttu deyok daha...hemde 2 tane...:D
beraber kahve derken? tobreg i kastettin herhalde:D:D siz fincanların içini fotograflayıp bana gönderin ben ordan sayı çıkarırım...
BU ARADA TESSUF EDERIM: 1 ile 54 arasında sayı yazıp özelime atın şeklindeki talebime sadece 3 kişi yanıt dönmüş..
Bilemiyorum yani, hep atıl astatin hep reyting astatin, hiç katıl astatin yok..özellikle, hayatının anlamını, hayatının filtresini, hayatının sistemini arayan ve bu konuda muhtelif diyaloglarımız olmuş olan arkadaşlarımızın bu mesajıma yanıt dönemmiş olmaları enteresan..isimlerine verimiyim şimdi..şşş aloooo...[/quote]
aha özelin doluymuş sayfaya attım sana 9 diye fatih tekke nin sırt numarası diye.
hem tuareg benle kahve içmez beni dünya ahret düşman ilan etti onunla kahve deil daha yasaklar gelmeden barış çubuğu tüttürmemiz lazım:..:
foto ya gelince 3g gelsin o dediin de olur inşallah.
[quote=juliano;133935]aha özelin doluymuş sayfaya attım sana 9 diye fatih tekke nin sırt numarası diye.
hem tuareg benle kahve içmez beni dünya ahret düşman ilan etti onunla kahve deil daha yasaklar gelmeden barış çubuğu tüttürmemiz lazım:..:
foto ya gelince 3g gelsin o dediin de olur inşallah.[/quote]
oynadık 9 u..onada 3 hit gelmişti....o da çıktı...:)
hadi hadi..boşalttım mail kutumu..1 ile 54 arası sayılar lütfen...şşşşşşşşş
[quote=Astatin;133932]ne çıkmadı OFFLİİİ....3+1 tuttu deyok daha...hemde 2 tane...:D
Bilemiyorum yani, hep atıl astatin hep reyting astatin, hiç katıl astatin yok..özellikle, hayatının anlamını, hayatının filtresini, hayatının sistemini arayan ve bu konuda muhtelif diyaloglarımız olmuş olan arkadaşlarımızın bu mesajıma yanıt dönemmiş olmaları enteresan..isimlerine verimiyim şimdi..şşş aloooo...[/quote]
süper lotonun henüz yeteri kadar datası yok..şans topu ise heyecan vermiyor..
sayısal lotoda istersen şanslı bir grup yazabilirim sana.hemde sistemli :cool:
geçen yıl 24 mayıs çekilişinde sayısalda 5 bildim,6 yı tek kişi bildi ve 1,9 trilyonu götürdü..gerçi o kuponum sen seç li idi.
uzmanlık alanıma gelirsek bugün bursa altılısında 3.ayakta 1 no lu uraltay banko yazarak bi kupon yatırabilirsin.program cazip..
Bu geceye short kalırsam dow tahminim 5800, long kalırsam dow tahminim 9000 :D
full şort
ya içine ettiler piyasanın evvelden ne güzel az çok görebiliyorduk ne olacağını dışarısının peşine takılıyorduk düşerse düşüş çıkarsa çıkış oluyordu.
şimdi çorba ettiler ne olacağı belli olmuyor.al bugün DAX ın çıkışı buar oldu...eksiye geçmezsek iyidir...
super, sayısal loto felan bır daha da oynamam, zaten şer'en caiz değil,
seneee, gecen sene, burun farkıyla 6 yı kacırdım, ortadakı rakam tutmustu, önünde ve arkasındakı 5 rakam daha tutsa deve yukuyle para alacaktık, kac gece uyuyamadım.
astı super loto rakamı verıyorum, yeterkı sıgara felan ısteme,
'74'