-
grafta,
yeşil ok ilk sat snyalinin geldiği yere idi, bu 788xx civarları, kırmızı indik ilk bükümünü yaptı ve düzleşti,,
sarı kutu düzleşmenin olaması üzerine benim size short aralığı verdiğim yere,...
yeşil kutu, bu poza giriş sonrasında mavi düzleşmesiyle short py nni başlamsı,
turuncu oklar, mevcut short içinde kırmızıdan da yaola çıkılarak dipleri ve short gücü gösteriyor,
mavi ok üstteki up py başlangıç yeresi, ama şartı maviyi bükmesi, bükemesse tepki demek, ikinci mavi oksabah verdiğim sorunsuz bölge,....
-
-
[URL=http://img64.imageshack.us/i/60434213.png/][IMG]http://img64.imageshack.us/img64/7422/60434213.png[/IMG][/URL]
bir başka graf sorun şu ben bu düşüşten para kazanabilirmiydim,... hayır kazanamam, girdim çıkarım puvanı cebime koyarım, sinyal beklerim,....çünkü - makas var,...nasıl kapanacağı belli deyil,....
nitekim satış devam ediyor ama, short stoplattırdı, grafta görülüyor,...diyeceğim şu baskı var,...sadece bu,....
-
-
[quote=indregandi;344506]up py 78999,da[/quote]
ne demek bu buraya kadar s baskı, bunun üstünde l devam edr,...meali bu,...devamlı veriyorum, short tutanlar için,...
-
bu gün erken kapatacam topiği, 17:00 ye kadar devamız ancak,...
-
Piyasa yapıcı artı makas yapmadan nasıl düşecek piyasa merak ediyorum valla..............
-
aşağıya veya yukarıya en az 600 puvanlık hareket var,....bu fiyatlardan yukarı olursa 900 puvan aşağı olursa 600 puvan olarak düşünülmeli,....aşağı hareket benim 778xx altını gündeme getirir, burada 76550 çok kritik, bunun altına düşüş ve kalış short sayfa açar,....
778xx üstünde kalış ise longu sürdürür,....
yukarıya 900 puvan ise biraz daha yol alır, 801xx-5xx için,....yani aradayız, poz tutanlar pozunu somut sinyale kadar korusun, yeni poz açacaklar ise akordiyon olmalı ve terse poz açamalı, 778xx altında longa, 801xxüstünde shorta,...ortada vermeli,...
-
[quote=SU-TE;344516]Piyasa yapıcı artı makas yapmadan nasıl düşecek piyasa merak ediyorum valla..............[/quote]
onu şu futursuzlara örnek vermiştik, bekleyip görelim demiştik,....bir 10 gün oldu,...anacak normal şartlarda makası eşitlemesi veya + laması gerekli, bu zamana kadar böyle idi, .....şimdi abd moduna girmişte olabiliir, böyle olursa bize gram para yok, çözüm ise vadeli yerine spot takibi olur,....
-
up py 78932 üstünde kalışa,...
-
up py 78921 üstü kalışa,...
-