peeehh parayla egitiliyoruz resmen.. bu ** sürüsü kağıt parçası olan dolarla dünyayı eğitiyor .. elbet bu balon içlerinde patlayacak ve bağırsakları tüm dünyaya yayılacak ..
Printable View
peeehh parayla egitiliyoruz resmen.. bu ** sürüsü kağıt parçası olan dolarla dünyayı eğitiyor .. elbet bu balon içlerinde patlayacak ve bağırsakları tüm dünyaya yayılacak ..
yorum yokh ben halen longh
pozisyon alırken dikkate almadııım testteki hızlı mentaldede bir denişiklik yokh
[IMG]http://img714.imageshack.us/img714/8919/mental.png[/IMG]
[QUOTE=Kennym;306254]selcuklu patron nolacak bizim halimiz üvvvvv üvvvvvvv
yav madem faizler bu kadar düşük dünya genelinde ve bizde onlara oranlar çok daha yüksek durumda isviçre belçika almanya ve hollandadan para toplayıp burda faize mi yatırsak:) hatta japon ev kadını bulsak netten , birbirlerini öder dururlar elllaaamm... toplam tutarı da hedge ederiz fx de olur biter.. peeeh ula du bi bakem ne getirir ne goturur...[/QUOTE]
üvvvvv ..... diyorum .. kenym patron .... bödü patrona selam .... :D
ya teşekkür tuşu çalşmıyor bende ...... hellim aplamı yasakladı acaba beni .. üvvvv
[quote=selçuklu;306263]ya teşekkür tuşu çalşmıyor bende ...... hellim aplamı yasakladı acaba beni .. üvvvv[/quote]
Astetronpatron bi numara çevirmiştir bence... üvvv... :..:
Patron Euro'ya baktım da dün tam dediğin yerden dönmüş... Avrupa Birliği'nden aradılar az önce... 2010 bütçesi senin çarptığın paralar yüzünden açık veriyormuş... :..: Beter olsunlar, aman verme bu emperyalist kapitalist ecnebilere patron... :p :::
günaydın herkeslere :)
[quote=selçuklu;306263]ya teşekkür tuşu çalşmıyor bende ...... hellim aplamı yasakladı acaba beni .. üvvvv[/quote]
dün bi ara bendede çalışmadı patron..
sonra normale döndü.
selamlar..
92450 yandı tikkat tikkat
iyimserlik ve iştah yine hortlamış gözüküyor sanki patronlar ?
histemlerim fena taciz ediliyor :)
[QUOTE=negrolino;306276]92450 yandı tikkat tikkat[/QUOTE]
vurkaç shortunu kapatmadık 92425 de stopladın hay kafama arkadaş bulmussun 350 puan shortta op basına koy.. adamlar durgun suda bile kayık sallıyo habire.. pifff ** bole ekonomının de vobunun da .lelele .lelele.lelele
yorum yokh halen ben long
emma 5dk lık test mentali cort dedi gayri namıssız beni yarı yolda bırakıyore
[IMG]http://img24.imageshack.us/img24/8981/hizlimental.png[/IMG]
Vob'da resmı tatıl sebebıyle yapılan degısıklıkler
vadelı ıslem ve opsıyon borsası (vob), resmı tatıl sebebıyle yapılan degısıklıklere
ılıskın bır duyuru yayınladı.
15 kasım 2010 tarıhınde yarım gunluk resmı tatıl sebebıyle borsamızda seans ve takas
saatlerı farklı uygulanacaktır.
Asagıdakı tabloda 15 kasım 2010 tarıhınde uygulanacak olan gunluk ıs akısı yer almaktadır:
09:15 : Seans baslangıcı
12:35 : Seans sonu
12:45 : Uzlasma fıyatlarının ve temınat
tamamlama cagrılarının ılanı
(t gunu-12.11.2010) 17:45 –
(t+1 gunu-15.11.2010) 11:00
: Takas suresı
11:00 : ı. Temerrut baslangıcı
eft kapanıs saatı : ıı. Temerrut baslangıcı
11:40 : Nakıt cekme son saatı
11:40 : Nemalandırma
12:20 : Temınat yatırma son saatı
16-17-18-19 kasım 2010 tarıhlerınde resmı tatıl sebebıyle borsamızda ıslem yapılmayacaktır.
15 kasım 2010 pazartesı gunu gerceklesen ıslemlerın takasının tamamlanması 22 kasım 2010
pazartesı gunu yapılacaktır.