-
[quote=rex;236804]bakalım bunun altından ne çıkacak...yeni kulelere mi bindirdiler...panka mı battı....makas dow da %3 buldu şimdi eşitlendi....vay anasını sayın seyirciler...:::[/quote]
yorumu yaptık rex bu tezgah, hemde en kralından, bunu herkes bilir bu tür düşüşün sonu kanlı olur ve dönüş başlar,......
1.52 den 1.26 parite, ve düşüş bu gün oldu, :..:
-
inşallah dov -%4 -5 lerde kalır, toparlama lan,
-
papaz salto mortale yaptı resmen (ölüm taklası)...helal conilere....biçtiler resmen...ne dip olur yaw....numunelik....kokuyu aldık öncelerden....ama bukadarı da pes yaw....:::
-
dünyanın sonu geldiyse biri söylesin....müthiş bir şey bu gözlerime inanamıyorum....
-
bence büyükçe bir balığın ipini çektiler....reste rest....çok sert oldu....bunu yaşamak ve anlamak bile ayrıcalık....:cool:
-
pariteyi kaşıyanı kaşımış olabilirler, akla ilk gelen hareketli olandır, hareketli olan avroydu,....her durumda teknik bozuldu, büyük sırık oldu, her seviyesinde kabak gibi oyarlar, inş en dibinde kapar dov,
-
tek günde şubat 17 yaptı dov ve 2008 düşüş trendine oturdu,.....
-
[quote=rex;236815]bence büyükçe bir balığın ipini çektiler....reste rest....çok sert oldu....bunu yaşamak ve anlamak bile ayrıcalık....:cool:[/quote]
mezarlıgın en büyük ve en gösterişli yerine
bir balina gömdüler..
öylemi ??????
yok hocam
oynamıyorum
ne borsa ne vob ne vs...
bundan sonra misket bile oynamam:D
yarın kısalardan verdikleri kadar alırım çıkarım kenara..
-
[quote=MuglaliZuhtu;236761]Quzu emmii 1pucuk aylık işkenceden sonra ringlere dönmüşsün bakıyorum, emmi 70500 altında shortum demiştim ve bugün görev yerine getirildi ilk short karımı da ettim, 70500 altında kaldıkça short devam uygun düşer zühtüye diyorum, 70500 geçenzi zühtü long olanzi bu kadanak basit[/quote]
Wayy anamm wayyy dow 8000 isterukkk, 1 gecede vezir olmak isterukkk, taban taban isteruk
yok yaww şaka şaka zühtü temiz bi piyasa ister 2-3binden fazla gap bozar löngte kalan arkıdeşleri, bugüne kadar löng olan ben bugün cörtlemiştim 70700-70000 bandı kırılınca yarınki olası kazancıma değil de Allah ın beni korumasına sığınıyorum. Amin...
herkese iyi geceler, löng arkadaşlar üzülmesin yapacak birşey yok bu da bi tecrübe, geceye fazla löng taşımak pek akıllıca iş değil zaten okursanız her poz mesajımda bunu belirtmişimdir
-
[quote=indregandi;236829]84.80 dxy için son duraktır, bunun üstü krizdir,......[/quote]
85.28 olarak düzelttim,
-
[quote=MuglaliZuhtu;236827]Wayy anamm wayyy dow 8000 isterukkk, 1 gecede vezir olmak isterukkk, taban taban isteruk
yok yaww şaka şaka zühtü temiz bi piyasa ister 2-3binden fazla gap bozar löngte kalan arkıdeşleri, bugüne kadar löng olan ben bugün cörtlemiştim 70700-70000 bandı kırılınca yarınki olası kazancıma değil de Allah ın beni korumasına sığınıyorum. Amin...
herkese iyi geceler, löng arkadaşlar üzülmesin yapacak birşey yok bu da bi tecrübe, geceye fazla löng taşımak pek akıllıca iş değil zaten okursanız her poz mesajımda bunu belirtmişimdir[/quote]
yarın nokta atışı yapmalısın zühtü, tutturmak lazım fiyatı,.....
-
+ bile kapayabilir bu dov,:..: