eceye cort gırcektım..emme..ı-ıh..en ıyısı flat...aklıselım kararım...ekranı da kapayıp fırma korıdorlarında volta atcam...belkım asaı ıner kaave neyın ıcerum...zaten 1650 puan + okldu bugun.gerek yok walla.
Printable View
eceye cort gırcektım..emme..ı-ıh..en ıyısı flat...aklıselım kararım...ekranı da kapayıp fırma korıdorlarında volta atcam...belkım asaı ıner kaave neyın ıcerum...zaten 1650 puan + okldu bugun.gerek yok walla.
sibop löngınşayne
Yürrü oğlum.
Hulalalala laa
long tabiki long bir tanem
üvvv.. feci alış baskısı.. teprik ederim bulls ... üvvv
fxci patros al gelmedimi . .üvvvv ..
şşş eks, altın'da pozun varsa, aşağıdaki grafiği takip et derim. 1.126 ciddi direnç konumunda.
[IMG]http://i50.tinypic.com/w2hxqd.png[/IMG]
bunlar göçmez..::::
en iyisi ben spora gideyim....
Ralli ralliii ralliiii.lelele.lelele.lelele
[quote=sazan;211591]Yürrü oğlum.
Hulalalala laa[/quote]
Hobbraraararararraraa,,,arrggşş..ümmşşşhşhşhşş...kapanış tahminim 148875
[QUOTE=selçuklu;211594]üvvv.. feci alış baskısı.. teprik ederim bulls ... üvvv[/QUOTE]
Savol selçuklum+.+.+.
bugun herkes bildiii.. guzelşayne :D
Sazan LONG'ların 1/3'ünü histemli olarak 65.250'den satar.
Kalan 1/3 ise sistem ne zaman sat derse o zaman satılır.
[quote=unlimitted;211579]ben sana boşuna demiyom şuna belli bi TP gir, bak darpaneye dönecek sistem diye .dng[/quote]
simüleyşın eyle demiyor limit... beyle TP koyduğum zamanda tek batında 5-6000 veren tirendler kaçıyor..kar olsun çamurdan olsun...:D
Bende uzunlarıda kapadım bakalım:) iyi oldu bu, anket açılsada geceye flat kalsam şimdiden:)
[quote=sazan;211606]Sazan LONG'ların 1/3'ünü histemli olarak 65.250'den satar.
Kalan 1/3 ise sistem ne zaman sat derse o zaman satılır.[/quote]
1/3'unu zaten 64925'den sallamamismiydin?:::
[quote=sazan;211606]Sazan LONG'ların 1/3'ünü histemli olarak 65.250'den satar.
Kalan 1/3 ise sistem ne zaman sat derse o zaman satılır.[/quote]
ya demezse..ya 100000 olursa...:D
[QUOTE=fXci;211588]sibop löngınşayne[/QUOTE]
[QUOTE=selçuklu;211595]fxci patros al gelmedimi . .üvvvv ..[/QUOTE]
çoktan geldi patromz :::
[quote=Astatin;211613]ya demezse..ya 100000 olursa...:D[/quote]
66.3-66.6 arası çıkabilirse deer.
arkedaşlar longları ağır histemik baskı altında 225 den kavırlıyorum..gecey muhtemelen filat giriyorum..475 pıvan kar günlükde bereket versin...
Geceye niye flat kalıyorum?
Çünkü bugün yapamadığını yarın yapmaya kalkarda 64000 e düşerse, oradan short planlıyorum, buradan short yemiyor:) olmaz yani.
Uzun devam edilmez, çünkü yarın açılışa ve hareketi görmeden pozisyon devam ettirlmez diyorum, biraz garantiye ve sağlama almaya çalışmak açısından, yoksa geceye değilde sabahada aynı yerlerden long fırsatı, hatta daha aşağıdan long fırsatı bulunabilirde, bulunmazsada uzun devam iyi olur nasılsa:) saygılar.
[quote=nunu;211611]1/3'unu zaten 64925'den sallamamismiydin?:::[/quote]
Dogru ilk 1/3 64.925, ikinci 1/3 65.250, kalan 1/3 sistem ne zaman derse.
Kronolojik olarak mesajlarıma bakarsanız da böyle yazmışım sanırım.;)
[quote=Astatin;211609]simüleyşın eyle demiyor limit... beyle TP koyduğum zamanda tek batında 5-6000 veren tirendler kaçıyor..kar olsun çamurdan olsun...:D[/quote]
o zaman şöyle yapak.
10 kere (bu rakamı da simuleyşın ile bulucaz, 10 sayısına takılma) bizim koyduğumuz TP'leri vurduğunda oha çok para kazandık artık trend zamanı gelmiştir deyip TP'yi mesela 5 katına çıkarıcaz.
nasıl fikir :::
gerçi sanırım ben bunu yapmaya çalıştığımda sistem bana "sieeee" diyodu :D:D:D
Don sancının tekniği 60 dakıkalıkda hoş değil ama günlük de dah afarklı..herşey olabilir civciv çıkabilir
[quote=sazan;211623]Dogru ilk 1/3 64.925, ikinci 1/3 65.250, kalan 1/3 sistem ne zaman derse.
Kronolojik olarak mesajlarıma bakarsanız da böyle yazmışım sanırım.;)[/quote]
himmm, o zaman ilk 1/3'u verdikten sonra kalanlarin 1/2'sini surdan verdim demeniz hem matematiksel hem istatistiksel hem de sistemsel olarak daha dogru olurdu gibime geliyor...:::::::::...
oyyyy 5 dakikalıklardaki fincanın güzelliğine gel...
kulpu takalım hade :::
şş selçuklu, 5'liklerdeki formasyonlarla ilgili yazdığımı unutma sakın lem. .heyk
bu borsa dusmez. niye dussun ki?
[quote=unlimitted;211624]o zaman şöyle yapak.
10 kere (bu rakamı da simuleyşın ile bulucaz, 10 sayısına takılma) bizim koyduğumuz TP'leri vurduğunda oha çok para kazandık artık trend zamanı gelmiştir deyip TP'yi mesela 5 katına çıkarıcaz.
nasıl fikir :::
gerçi sanırım ben bunu yapmaya çalıştığımda sistem bana "sieeee" diyodu :D:D:D[/quote]
limit, ben şeyle bişi yaptıydım...mial son x ayda, sistemin tüm işlemlerinin adet olarak %5 ini oluşturan en karlı işlemlerin puan olarak kar ortalamasını alıyordum...son işlemde kar bunun üzerindeyse, sonaki işlemlerde SL ve TP leri daraltıyordum...tersi de doğru..sonuçta ne elde ettim, göz yorgunluğu :) hiç bir zaman sistemin kendi karına yetişemedim..zaten bu ** MTX inde, kendi SL ve TP lerini kodun içine böyle koşul olarak şak diye tomatik koyamıyorsun..her bir durum için ayrı al-sat koşulu yazman lazım...felan feşmeken
Yyld ...
[quote=nunu;211626]himmm, o zaman ilk 1/3'u verdikten sonra kalanlarin 1/2'sini surdan verdim demeniz hem matematiksel hem istatistiksel hem de sistemsel olarak daha dogru olurdu gibime geliyor...:::::::::...[/quote]
Yok ben şööle yapıyorum.
Aldığım malı ilk aldığım zaman %33.33'lük ::: egzotik parçalara bölüyorum.
Sonrada belli hedeflerde bu %33.333'lük :::parçaları satıyorum. (en fazla 3 partide)
Bildiğiniz gibi her zaman kalanın yarısını satarsanız hiç bir zaman 0'a gidemezsiniz. :) (Sonsuza gider..:..:)
İlgilenenlere Not : Asdadin bu complex matematiğin, genel görelilik kavramı (.komzaafiyet teorisi) çerçevesinde türev mentalitesini açıklayabilir. ::::::
[quote=nunu;211629]bu borsa dusmez. niye dussun ki?[/quote]
aaa haaaaa!!!!:::
[quote=sazan;211632]Yok ben şööle yapıyorum.
Aldığım malı ilk aldığım zaman %33.33'lük ::: egzotik parçalara bölüyorum.
Sonrada belli hedeflerde bu %33.333'lük :::parçaları satıyorum.
[COLOR=red][B]Bildiğiniz gibi her zaman kalanın yarısını satarsanız hiç bir zaman 0'a gidemezsiniz. :) (Sonsuza gider..[/B][/COLOR]:..:)[/quote]
abey, ama tavşan kaplumbağayı geçiyore? :)
[QUOTE=nunu;211629]bu borsa dusmez. niye dussun ki?[/QUOTE]
Millet uzuna geçsin bak nası düşüyo, geceleri flat, gündüzleri uzundan çarp taktiğini devreye soktum bugün:), 64000 ve altı short yaparım:)
[quote=Astatin;211630]limit, ben şeyle bişi yaptıydım...mial son x ayda, sistemin tüm işlemlerinin adet olarak %5 ini oluşturan en karlı işlemlerin puan olarak kar ortalamasını alıyordum...son işlemde kar bunun üzerindeyse, sonaki işlemlerde SL ve TP leri daraltıyordum...tersi de doğru..sonuçta ne elde ettim, göz yorgunluğu :) hiç bir zaman sistemin kendi karına yetişemedim..[COLOR=red]zaten bu ** MTX inde, kendi SL ve TP lerini kodun içine böyle koşul olarak şak diye tomatik koyamıyorsun..her bir durum için ayrı al-sat koşulu yazman lazım...[/COLOR]felan feşmeken[/quote]
sistemin bana sieee dediği kısım tam olarak burasıydı işte :D:D
bu cakma metastock'u nerden yukluyorsunuz?
[quote=unlimitted;211634]abey, ama tavşan kaplumbağayı geçiyore? :)[/quote]
Demek ki, teori bilim adamlarının entellektüel zevklerini datmin etmek için kullandıkları bir şey. :..:
[quote=unlimitted;211634]abey, ama tavşan kaplumbağayı geçiyore? :)[/quote]
adaş o tavşanda bı bozukluk vardır...baktır sen bi
şş pela,
5'lik fincanın kulpu şerefine, günün yükseğinden kapa.
yakışır.
daha koooskoca 5 takkan far :::
[quote=ATHLON;211643]adaş o tavşanda bı bozukluk vardır...baktır sen bi[/quote]
havuçla kandırmışlardır , de mi?:..:
ha bu arada 175 ene lonkum...allah benı kahretmeye e mi...kaaveyı ortanca boy alsam aşaıdaykene, olmayacaıdım...hep bu cimriliim yuzunden oldu..:)