where is küsküşayne patronlar ....where is wave 5.3.2 ..üvvvvvvvvvvv :o:o
Printable View
where is küsküşayne patronlar ....where is wave 5.3.2 ..üvvvvvvvvvvv :o:o
fdow 1053xx ler .. kanalizasyonel dirençti ...bayramda göndermiştim grafı şimdi bulamadım .. üvvvvv ... küsküşayne bekliyorum ... onu dokuzu anlamam ...yoksa vobu bırakırım ::::::::::D:D:D .. ... ingaaaaaaaa:o:o
seagate paetro nerde ... zırlayalım küskü gelsin .. şenlenelim sonra .. ühühüüh ..:D:D:D
13 eylülde artık hareket olur dedik..
pala yine soktu 600 puana...
pala derki;; daytradeye para yok..
[quote=abka;288015]13 eylülde artık hareket olur dedik..
pala yine soktu 600 puana...
pala derki;; daytradeye para yok..[/quote]
sorma bu gaplar yüzünden asıl parada kaçıyor o kadar da emindim evet çıkacağından ama zaten beklenti bitti diye basarlar ve sonra götürürler diye düşüyorudum ve flat kalmıştım sistem ise al da idi :(
amanın mondiyolayabilecekmiyim acaba ..:o:D
[url]www.supernunu.com...ehuehue[/url]
stro patron senkronmuyuz abi .... üvvvvv .. ..şortum ben ve unmüsterihim üvvvvvvvvvv
[quote=unlimitted;288000]klasik hareketidir...yalnız dikkatli olmalısın. ben 9360'a kadar alacaklarını düşünüyorum.
9385'e kadar zorlayabilirler bile...
9360'ta elim tetikte, hatta tetiği ezmiş vaziyette alnımdan ter damlar olur...
tetiği çekeceğim noktada ise arkama dönüp bakmam...
çünkü kaldıracı o kadar yüksek tutacağım ki, 17-18 pip terse zaten margin call ile kapanacak pozisyon. :)[/quote]
Ben düşük kaldıraçla işlem yapıyorum. Dediğin rakamları görürse 1 kurşun daha sallarım. :)
[quote=selçuklu;288020]amanın mondiyolayabilecekmiyim acaba ..:o:D[/quote]
Belki yarın, belki yarından da yakın patron.. :)))
[quote=selçuklu;288022]stro patron senkronmuyuz abi .... üvvvvv .. ..şortum ben ve unmüsterihim üvvvvvvvvvv[/quote]
Dibine kadar senkronuz sayın patronum... Unmüsterihlik konusunda da senkronuz... üvvv ki üvvv.... ıngaaa....
[QUOTE=Strategist;288025]Belki yarın, belki yarından da yakın patron.. :)))[/QUOTE]
dax sabahki gapini doldursun 1 milyon çiçek açsın patron ... şarkı yazalım şiir okuyalım ... üvvvv üüüüüü