[QUOTE=nyse-dj;33650]tamam guzel ama yaklasik 400-500 puan dustu simdi iste ben bu zararda sabir nasil olur bunu cozemiyorum.[/QUOTE]
zarar yok şu an, sen daha pozisyonu kapamadın ki, zarar nerden çıktı...
Printable View
[QUOTE=nyse-dj;33650]tamam guzel ama yaklasik 400-500 puan dustu simdi iste ben bu zararda sabir nasil olur bunu cozemiyorum.[/QUOTE]
zarar yok şu an, sen daha pozisyonu kapamadın ki, zarar nerden çıktı...
[QUOTE=teo;33654]zarar yok şu an, sen daha pozisyonu kapamadın ki, zarar nerden çıktı...[/QUOTE]
tamam peki sabredecegim bu kez de siz tamam diyene kadar. ya sabir.
uc kere sabrettim 20 mayis, 5 haziran ve 4 temmuzda ocagim batti.ondan 100-200 puanci olduk ciktik korkudan son sermayede gitmesin diye bu sefer de araci kurumu zengin ettik.
bir kere desteklide olsa becersem tmam diyecegim ama olmuyor.dunkoca trendde kazancim ne biliyormusun sn teo 200 ytl zarar.sen yabanci degilsen soyleyeyim.
[QUOTE=nyse-dj;33660].dunkoca trendde kazancim ne biliyormusun sn teo 200 ytl zarar.sen yabanci degilsen soyleyeyim.[/QUOTE]
benım karımda 2800 puan, farkımız nedır ben bekledım sız beklemedınız, pekı nıye beklemedınız.Herhangı bır sat yoktu kı 60 dak gore.
Olsa olsa 5 dakıkalık grafık yuzunden panık olmussunuzdur. Gecın 60 dakıkalıga lutfen...
[QUOTE=nyse-dj;33651]haklisin. nereden bildin demiycem. ama elimde 60 dk ya uygun herhangi al-sat mekanizmasi yok.digerleri hafif kaliyor. eger onaylarsanir fdowda bir saate kalmaz yagmur gibi satis olacak buna vob nasil dayanir aldayken al yarim kalmaz mi sizce.[/QUOTE]
bakin sn teo fdow satisa gecti aynen yukarida dedigim gibi ve vob dayanamiyor.
iste her seferinde bir vesile ile zarar ediyorum.(zarar degil cunku satmadik ama neden gunlerce zararda beklemek hos degil o zaman insanin direnci kiriliyor)bunu onleyemiyorum bildigim halde zarar ediyorum tahmin ettigim halde zarar ediyorum sinyalli gordugum halde uymayip zarar ediyorum uydugum zaman zarar ediyorum falan filan. mayistan beri boyle.
[QUOTE=nyse-dj;33678]bakin sn teo fdow satisa gecti .[/QUOTE]
fdowdan size ne ,siz orada mı trade ediyorsunuz ki, ona bakıyorsunuz..
[QUOTE=teo;33684]fdowdan size ne ,siz orada mı trade ediyorsunuz ki, ona bakıyorsunuz..[/QUOTE]
tabiki etmiyoruz ama cani isteyeince korele oluyor iste simdi oldugu gibi. sanirim veriler ikiside iyi gelecek onlar satis alima gececekler bizde de tekar alim olacak yoksa sonu fena bunun.siz kactan aldiginiz bilmem ama 500 puan alttan almak varken.
[QUOTE=nyse-dj;33689]siz kactan aldiginiz bilmem ama 500 puan alttan almak varken.[/QUOTE]
altta gıdecegını kımse bılemez, olay olduktan sonra yorumu kolaydır.
Ben 48.100 den aldım ve beklıyorum...
[QUOTE=teo;33694]altta gıdecegını kımse bılemez, olay olduktan sonra yorumu kolaydır.
Ben 48.100 den aldım ve beklıyorum...[/QUOTE]
ben olmadan yapiyorum genelde dogru cikiyor. sizde yapmissiniz sizinkide dogru cikti ikili dip demissiniz veriden once.oldu.
bakin sn teo son gunlerin alim satim sampiyonusunuz bu herkesce biliniyor hic aldiktan sonra 1000 puan dustugune sahit oldunuzmu?cevabiniz hayir ise ben ters indikatorum degilse bilmem valla.
hem fdow hemde bizde cok pis bir satis trendi basliyor Allah sonumuzu hayir etsin.simdiye kadar ki neydi derseniz onlar trendsizdi.
sn nyse, dosyayı exe olmayan şekilde bir kez daha ekliyorum,
umarım bu kez çalışır..
[quote=nyse-dj;33589]tesekkurler size ve sn hidoxyde tekrar.
jurikin meshur adaptive ma si olan JMA sini bile buldum sonunda ms icin. ama en iyi bence hala tema fiata en cok yapisan o ayni periodda.
jurik jma icin adres:
[URL]http://trader.online.pl/MSZ/e-w-Moving_Average_Phased.html[/URL][/quote]
Nyse, bu jurik değil onun bir klonu, birebir aynı değildir bilgin olsun diye söylüyorum,
bu arada link çalışmıyor buraya paste eder misin formülü....