dünden kalan 72750 kısalarla devam istop 73200 üstü .. ben çıkıyorum .. bol kazançlar .. kolay gelsin ..
Printable View
dünden kalan 72750 kısalarla devam istop 73200 üstü .. ben çıkıyorum .. bol kazançlar .. kolay gelsin ..
[quote=jelibon;223460]15.30.[/quote]
dün bloomberg ht de jp morgan yetkilisi verileri iyi bekliyorum dedi,bakalım ne kadar iyi olacak bende jelibona katılıyorum iyi olsa bile biraz alıp çakacaklar kötü olursa feci çakacakalar,dow verilerin iyi geleceğini satın almıştır zate diye düşünüyorum.
yazan yokkk....cortlayan yokk....moral yokk..
400 puan artı makas var.....600 eksiden 400 artıya......
pala böyle bir şey işte........
[quote=selçuklu;223461]dünden kalan 72750 kısalarla devam istop 73200 üstü .. ben çıkıyorum .. bol kazançlar .. kolay gelsin ..[/quote]
[I]patronaj yazma şu stop yerini yaaa....[/I]
[I]derhal oraya geliyor pala....[/I]
[I]sanki adam seni takip ediyor.....[/I]
:oüüü
stop kavır...
[quote=boz ayı;223467][I]patronaj yazma şu stop yerini yaaa....[/I]
[I]derhal oraya geliyor pala....[/I]
[I]sanki adam seni takip ediyor.....[/I]
:oüüü[/quote]
bozum,
Benden çok yaşayacan....:)))
vay anasına nefesimi kesti pala short olmak zor bişey bole bir piyasada stop olmadık daha ama pala bizi olduracak gibi feda olsun palaya 400 puan.
sıfatlar [B]PELA[/B] ile [B]KY[/B] olarak değiştirilebilir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri, bir gün New York üzerinde balonla dolaşmaya çıkar. Aksilik bu ya, pusulasını aşağıya düşürür ve kaybolur. İnmek için uygun bir yer ararken bir gökdelenin tepesinde sigara içen bir adam görür ve alçalır.
-"Pardon. Ben neredeyim acaba?" diye sorar.
- "Yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içindesin" der adam. Yönetici sinirlenir:
-"Sen mühendissin değil mi?" diye sorar.
-"Evet." der adam. "Nereden bildin?"
- "Çünkü başım belada ve sana bir soru soruyorum. Verdiğin cevap 100% doğru fakat hiç bir işime yaramıyor."
-"Sen de yöneticisin değil mi?" diye sorar Adam.
-"Evet sen nereden bildin?" –Adam "Çünkü yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içinde kaybolmuşsun. Pusulan yok, berbat durumdasın. Fakat bu şimdi benim sucum oldu." ...!! :D:D:D
Günaydın cümleten,
Sıksalar 100 endekste 800 puan daha tarihi zirve geçilmiş olacak. Ulen ultragrandsüppersaykıl düz etme dalgası iç oldu. Peki ne oldu biz ky ların sermaye iç oldu bu arada ve bir ton işsiz de cabası. Fekat belki de bu yükseliş B veya X dalgası olma mı olur elbet.
veee fulll shortlarımı kapattım geçmiş olsun :) ahaha şimdi düşebilir üühühühüh
[QUOTE=abicim;223477]Günaydın cümleten,
Sıksalar 100 endekste 800 puan daha tarihi zirve geçilmiş olacak. Ulen ultragrandsüppersaykıl düz etme dalgası iç oldu. Peki ne oldu biz ky ların sermaye iç oldu bu arada ve bir ton işsiz de cabası. Fekat belki de bu yükseliş B veya X dalgası olma mı olur elbet.[/QUOTE]
ultragrandsüppersaykıl amerikanya için. amerikanya 10 yılda 1000 puan artmış durumda enflasyona rağmen. biz ise 10 katı arttık. dünya dengeleri değişiyor, güç batıdan doğuya kayıyor.
Jelibon.
[quote=unlimitted;223476]sıfatlar [B]PELA[/B] ile [B]KY[/B] olarak değiştirilebilir. [IMG]http://www.voborsa.com/forum/images/icons/icon10.gif[/IMG]
Büyük bir şirketin üst düzey yöneticilerinden biri, bir gün New York üzerinde balonla dolaşmaya çıkar. Aksilik bu ya, pusulasını aşağıya düşürür ve kaybolur. İnmek için uygun bir yer ararken bir gökdelenin tepesinde sigara içen bir adam görür ve alçalır.
-"Pardon. Ben neredeyim acaba?" diye sorar.
- "Yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içindesin" der adam. Yönetici sinirlenir:
-"Sen mühendissin değil mi?" diye sorar.
-"Evet." der adam. "Nereden bildin?"
- "Çünkü başım belada ve sana bir soru soruyorum. Verdiğin cevap 100% doğru fakat hiç bir işime yaramıyor."
-"Sen de yöneticisin değil mi?" diye sorar Adam.
-"Evet sen nereden bildin?" –Adam "Çünkü yerden 500 feet yükseklikte bir balonun içinde kaybolmuşsun. Pusulan yok, berbat durumdasın. Fakat bu şimdi benim sucum oldu." ...!! :D:D:D[/quote]
Unlu Memati Abi,
Sen Hem Müyendiz, hem de yöneticisin , di mi?.kom