paritemi altına uyucak yoksa altınmı pariteye uyucak acaba...
Printable View
paritemi altına uyucak yoksa altınmı pariteye uyucak acaba...
Parite kafasına göre takılıyor ....
[QUOTE=Ozkan;415763]Euro-usd paritesine hakkınızı helal ediyormusunuz ???
Allahtan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim....
[IMG]http://e1209.hizliresim.com/11/m/d616m.gif[/IMG][/QUOTE]
Yakın çekim direnç zorluyor buradan döndü döndü dönmedi zor ......
[IMG]http://a1209.hizliresim.com/11/m/d629t.gif[/IMG]
Gerçekten çok ilginç ama euro londra seansında almıyorlar asyalılar aldı yankeeler ne yapacak ?? bakalım...
[QUOTE=selçuklu;415764]1772,70 long istop 1769 altı ... gısmet[/QUOTE]
no işlem long devam ..
şahsen ... altında major bi tepe olacaksa .. short squeeze olmadan olmaz .. ki zzaten çanak görüntüsü var saatlikte .. çanağın tepesi 1791 ..
en majorde üçgen görüntüsü bozuldu ... major tepe olacaksa o tepenin etiketi b olur gibi...
goldiii ne oldiii?
[IMG]http://666kb.com/i/c7dzzviuknab4h4xs.jpg[/IMG]
Kırk yıllık tradearım ben altın yükselirken destek kıran parite ilk defa görüyorum tamam ayrışma olurda bu kadarda olmaz altın yükseliyor parite destek kırıyor ulen bari desteği tut :D....
pıs vercekler altın gumusu avrupadan haber var galıba...
ons 1800 üstüne atsın (varsayalım) prite 1325 te soluğu almasa sakalımı kesecem:)
Hergün bir başka merkez bankası piyasalara umut dağıtarak hastaya şok veriyor ve hayatta tutmaya çalışıyor ama hasta sanırım eks oldu .üüüüüüüüü :d:d:d
ralliymiş peh :)
[quote=Ozkan;415788]Kırk yıllık tradearım ben altın yükselirken destek kıran parite ilk defa görüyorum tamam ayrışma olurda bu kadarda olmaz altın yükseliyor parite destek kırıyor ulen bari desteği tut :D....[/quote]
[quote=fotomidyat;415790]ons 1800 üstüne atsın (varsayalım) prite 1325 te soluğu almasa sakalımı kesecem:)[/quote]
Fotomidyat sakaldan olabilirsin haberin olsun.korelasyon aramamak lazim.her parite kendi dinamiginde calisiyor.altin cikarken paritenin cikmamasinin sebebi su ons un yuro cinsinden degeri tarihi yuksegine gitmeye calisiyor.gecmis sayfalarda altinin yuro cinsinden degerini gosteren bir grafik calismam var.
[QUOTE=fotomidyat;415790]ons 1800 üstüne atsın (varsayalım) prite 1325 te soluğu almasa sakalımı kesecem:)[/QUOTE]
Parite diplerde 130 güzel yer alım için ben bekliyorum hacimli bir alım gelse bende katılacam güzel para bırakabilir tahminim yine 2-3 mumda bir bakmışsın tepelerdeyiz millet ne olduğunu şaşacak Ama önce altını 1776 üstüne atmamız gerek....
[quote=aliveli;415792]Fotomidyat sakaldan olabilirsin haberin olsun.korelasyon aramamak lazim.her parite kendi dinamiginde calisiyor.altin cikarken paritenin cikmamasinin sebebi su ons un yuro cinsinden degeri tarihi yuksegine gitmeye calisiyor.gecmis sayfalarda altinin yuro cinsinden degerini gosteren bir grafik calismam var.[/quote]
doğrudur abe en kesin kanıtı ons ilk 1550 yaptığı zaman prite (1330 muş)- lardı sonraki 1550 lerde ta 1230 lara kadar sarkmıştı (her birinin dinamiğ ayrıdır)
altın şort
endeks şort
herşey şort devam....
pramitliyorum...
[QUOTE=ordi;415787]goldiii ne oldiii?
[IMG]http://666kb.com/i/c7dzzviuknab4h4xs.jpg[/IMG][/QUOTE]
herkes bu kelebeği konuşuyo ordi patron ..
Şunu söylerim paritede dünkü ve bugünkü satışların nedeni ayıların baskısı değil pozisyon kapatılmasıdır ....Vadeli piyasa kontratlarında açık poz kapatıldı Ortada ayı yok ben göremedim boğada yok PALALAR Kar aldı tadını çıkarıyorlar....
[QUOTE=Vob Trader;415796]pramitliyorum...[/QUOTE]
patron .. ben uzunum ... terse düştük .. neyse en azından birimiz kazansın ...
[quote=gnome;415693]üstad 12-13 kasım da herheangi birşey var mı ?
papatya or bradley ?[/quote]
.brv Takvime baktım 12 kasım veteryan günü abd tatil ,13 ü yeni ay ve tam güneş tutulması ,14 ü ara bradley ,22 si abd yıne tatil şükran günüymüş ,yani bu 12 kasım haftasında dipler olabilir altın ve gümüş için...
[quote=Vob Trader;415796]pramitliyorum...[/quote]
abi önce ufaktan doğru yönde olduğunu teyidle sonra pramitle
1778 ortalama ile vurdum malı daha ne edeyim :)
[quote=selçuklu;415798]herkes bu kelebeği konuşuyo ordi patron ..[/quote]
bilgim yok, pek forum neyin takip etmiyorum:confused:
nesi konuşuluyor ki:rolleyes:
1769 krarsa istoplanacak poz ..
[QUOTE=ordi;415804]bilgim yok, pek forum neyin takip etmiyorum:confused:
nesi konuşuluyor ki:rolleyes:[/QUOTE]
kocaman kelebek diyolar ... :D:D:D
[quote=selçuklu;415806]kocaman kelebek diyolar ... :D:D:D[/quote]
öyle duruyor dimi :..:
[COLOR=White]kocaman da ömrü 1-2 gün garibanın[/COLOR]
Evet çarşamba perşembe belli olacak denmişti altın tepe yapar beklentisi vardı ama sanırım dip yapacak buraları o zaman 15 gün yukarı gideceğiz demektir paritede iyice diplere geldi 135 yolcusu belkide neyse jelibon ustayı bekleyelim günün özetini söyler :) yankeeler bakalım ne yapacak alacak mı satacak mı yoksa bekleyecek mi
[quote=turkishmojo;415801].brv takvime baktım 12 kasım veteryan günü abd tatil ,13 ü yeni ay ve tam güneş tutulması ,14 ü ara bradley ,22 si abd yıne tatil şükran günüymüş ,yani bu 12 kasım haftasında dipler olabilir altın ve gümüş için...[/quote]
biliyordum kelek birşeyler çıkacağını . Ben altın için ihtimallerden biri de
3 ekim tepe olursa 12 kasım a düşüş
3 ekim dip olursa 12 kasım a yükseliş .
kırılmayı yarınki draghiye denk getirmesinler genelde saymıyorlar dragyi
83750 kısaları 82500 den kapadım
1800+550+1250=3600 point
bereket versin
beklerdimde işim var şimdi
passat
Altın da bugün yarın sert satış gelir diye bekliyorum . Ortalama 1775 den short kaldım .
Anasını satayım tepeleri , dipleri buluyoruz sonra yarı yol da trenden atlıyoruz .
alışmışlar 25+(30+35) face hesabı dahil banta sıkıştırmışlar kaçgün o arayla götürüp getirip sonra diğer aşama ya geçiyorlar
Yavaş ver long olan var genç
Paritede 130 tutmaya çalışıyor ben 12950 hava yastığına kadar hazırlıklıyım ondan sonra patlar hava yastığı :D bende her neyse dip çalışması 135 gözüküyor bence altında dibe geliyor buraları dip yaparsa ondan sonra yallah tazik :D.....
Goldun bıraktığı fitile bakıyorumda sanki altın değilde at pazarı bu ne ya....
bence tepe bugün geldi altında 1779,30 la. 1765 satıcı geldi kapandım biraz sonra bidaha vurucam pramitli bir şekilde...
[QUOTE=Vob Trader;415814]Yavaş ver long olan var genç[/QUOTE]
istoplandım hacı artık verebilirler .. yada alablirler .. :o
forum sankı ers ındıkator olacak jel hocamı beklıyelım en ıyısı..forumlardan cok korkarım ....
1780+85 üstü kırılım
1750-45 altı kırılım
gerisi tırıvırıdır
bugün döşedim altına 1778 den 1771 civarı pramitledim döndüm 1765 satıcı geldi aldım vobdan işlem yapıorum çünkü şimdi flatim gene satacam... karlarda dahil vurucam o derece yani :)
yalnız allahın manyağı ne demeye vuruon taa 1762 ye kdr sonra dönüp alıosun sert ver sert al moda olmuş iice...
[QUOTE=Ozkan;415780]Yakın çekim direnç zorluyor buradan döndü döndü dönmedi zor ......
[IMG]http://a1209.hizliresim.com/11/m/d629t.gif[/IMG]
Gerçekten çok ilginç ama euro londra seansında almıyorlar asyalılar aldı yankeeler ne yapacak ?? bakalım...[/QUOTE]
Takip ettiğim dolar sepetinde son durum direnç denendi ve geri dönüyor gibi duruyor bu durumda 130 tuttu diyebiliriz şimdilik ......
[IMG]http://f1209.hizliresim.com/11/m/d66w4.gif[/IMG]