longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım :rolleyes:
çokmu konuşuyom rahatsız olan varsa lütfen desin arkadaşlar :)
Printable View
longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım :rolleyes:
çokmu konuşuyom rahatsız olan varsa lütfen desin arkadaşlar :)
[quote=a.kaya;306104]longlamaya da çekiniyim sisteme ters gelmek işime gelmiyor ama longlasın bi an durmam longlarım :rolleyes:[/quote]
kaya bizi diskoya götürrrrrr
[quote=Astatin;306093]çılgınsın kayaboss :) teprik ederim[/quote]
Eyvallah Astiprof :) şansımız yaver gitti diyek bu sefer :..:
geceye ky sel short , yarın yukseltsın pala dayı pıyasayı .. para onda mal onda.. teyyooooo balon balon balon diyorum ve yarın bank of amerıka patladı dıye haber cıkıyor , yeterli sinerji olusturursak gerceklesecektır.. secret budur inandım olacak !!
Asti msq sat mı sorsam ::: bendeki 15 lik sat vermese idi var ya 91200 den longlardım garanti :rolleyes:
[quote=a.kaya;306113]Asti msq sat mı sorsam ::: bendeki 15 lik sat vermese idi var ya 91200 den longlardım garanti :rolleyes:[/quote]
91300 den satta kayabosss...::::D:oüüü:D
yo yo long de
5dk short de
ulen sistem seni var ya :D ne diye sat verdin şimdi ve hala da satta .dng Al gelsin artık ufff be Asti MSQ yu merak ettim bugün bu Sat verdiyse gene çarpılırsa çok kötü olur yawww :o
[quote=bull market;305994]Polat alemdar kurtlar vadisi dizisini bırakıyomuş
Pehhhh çok üzüldüm, 5 dakikasını bile izlemediğim dizinin oyuncusu diziyi bırakıyomuş:) ne kadar üzüldüm bilemezsiniz ne haber ama yaaa, bunu haber diye yazana yazık, bana dahada yazık haberi okudum ve yorum yapıyorum, üstelik sizlerlede paylaşayım istedim iyimi?[/quote]
? öyle bişey yok haberi yanlış anladınız galiba... ayrıca üstad oyuncu deel şirket patronu :)
medyafaresi'nin haberine göre, Kurtlar Vadisi Pusu'da bu hafta işler bir hayli karışıyor. Polat Alemdar (Necati Şaşmaz) ihtiyarların verdiği görevi tamamlayamıyor.
:D dünyanın en iyi dizilerinden biri bence :) :)
[quote=a.kaya;306118]ulen sistem seni var ya :D ne diye sat verdin şimdi ve hala da satta .dng Al gelsin artık ufff be Asti MSQ yu merak ettim bugün bu Sat verdiyse gene çarpılırsa çok kötü olur yawww :o[/quote]
yaw dedikya 91300 den satta diye..most consecutive rekorunu kırmayamı gidiyoruz ne..üww
şimdi 91725 e gevşeme oradan nos roket scud patroit ne varsa zuhaha
[quote=Astatin;306116]91300 den satta kayabosss...::::D:oüüü:D[/quote]
uhggghhhhhhh gacırttttttttos patitosssss mu gene :o