-
[QUOTE=Strategist;306082]Bilgim var diyen olursa da inanma. Bugüne kadar borsanın geleceği ile ilgili güvenilir öngörüler yapabilen tek bir insana bile raslanmadı.[/QUOTE]
patron borsayı bılmem ama vobun gelecegının gostergesı ky nın kendısı.. cevher içimizde gızlı.. onemlı olan bunu farketmek ..
" ne yaparsan tersı olacak " bu paradoxu aşabilecek bir yapıda trade edebilirsen dunyalar senin olacaktır :)
-
[quote=Kennym;306087]patron borsayı bılmem ama vobun gelecegının gostergesı ky nın kendısı.. cevher içimizde gızlı.. onemlı olan bunu farketmek ..
" ne yaparsan tersı olacak " bu paradoxu aşabilecek bir yapıda trade edebilirsen dunyalar senin olacaktır :)[/quote]
bunu ben test ettim başarılı oldu biliyormusun herkes alırken sattım herkes satarken aldım...herkes=ky :::
-
91875 de flatlarken Asti neden demiştin demi ::: şimdi de şortu 300 den flatladim gene aççcam şortu ama biraz daha yukaıdan :o
-
işin tuhaf yanı ne biliyinizmi döviz böyle göçerken borsanında düşmeye başlaması beni huylandırıyo :confused: :rolleyes:
-
Tufaya geldik bakalım, amma yön yukarı, yurtdışı yukarı çünküm:)
-
çılgınsın kayaboss :) teprik ederim
-
91100 altında long stop, mecbıren.
-
[quote=negrolino;306088]bunu ben test ettim başarılı oldu biliyormusun herkes alırken sattım herkes satarken aldım...herkes=ky :::[/quote]
o zaman negro kardeş sende para gani olmuştur ;) sende ufak bi buffet olmuşundur :::
-
astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv
-
15 lik bar lardan birini 300 altında kapasın şorta geri dönerim ama inanmıyorum kardeşim bu düşüşe .dng maksadı dökmek
-
[quote=selçuklu;306097]astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv[/quote]
gene kayıplara karıştı toplantıdadır mutlaka bu kadar toplantı mı olur adam kafayı yer söver duru durmadan patronuna herhalde ::: ::: :::
-
[quote=selçuklu;306097]astetron patron .... çek moındiyoyu btsin bu iş .. üvvvvvvv[/quote]
selamsel...pardon selam selpatros...:D:D
ne ters insanlarız di mi...:D:Dkah kah..kötü espri oldu ama kayabosun dünkü ilk göz ağrısı esprisinden daha kötü değill