-
KISA OLAN BİR SELÇUKLU birde BENMİYİM?
Yazıyorum şuraya, pempiş ve maviş oğlanlar yarın destan yazacak :) Bu gitar parçalanacak :)
dimi selçuklu...üwwwww...bişiy de yawwww :)
DOn CANSIN kapanış tahminim : 8078.78
DOn CANSIN düşüş formasyonu : Yavaş yavaş süzülerek son 10 dakıda 50 puan birden haşırtos
FIÇIR DON CANSIN : Bir elli puan daha yavaş yavaş
VOB açılış tahminim : -700
Günlüktede küskü bar bekliyorum :) yarın...
-
[quote=QUEEN;132775]boynunu kırdımı dow..of yanarız valla..[/quote]
ne boynu KUIN apla..biz dizleri bilem kırmayı düşünüyoruz... çöker burası ohaaa!!!!!!!!
-
[quote=QUEEN;132770]dow ikil dip yaparsa çok güzel olur..bide o obo var..maç ortada kısalar daha avantajlı gibi geleyor..
ama bizim spotta en tepeden kapamış eferin...[/quote]
he yapar ikili dip..6600 lerde...:D:D:D
-
VOBIX sana bir soru;
Altının ONSU 922 dolarsa, TONSU kaç dolardır...hadi CSI
-
Ya bu DJ deki OBO da elle çizilmiş gibi ha..hiç gerçek durmuyo.....bence bu OHABO yada ABOOO olacak :)..yani sahte OBO süsü verilmiş gerçek OBO bu bence...çok eminim :) :) bu arada eski mesajlara baltımda harbiden herkes nerdeyse lonnkkk...way canına
-
BU 27000 den gelen trend daha çok ayu doğrar.1000 2000 puana trend bitti geberdik çok duyarız daha.
-
[quote=QUEEN;132775]boynunu kırdımı dow..of yanarız valla..[/quote]
olmaz kırmamalı yoksa ben onun boynunu kırarım :::
LONG uz gı abla gül gibi SHORT larımdan vazgeçtim ben biraz zırlıym asti kimi üüüüüüwwwww :::
-
[QUOTE=Astatin;132777]KISA OLAN BİR SELÇUKLU birde BENMİYİM?
Yazıyorum şuraya, pempiş ve maviş oğlanlar yarın destan yazacak :) Bu gitar parçalanacak :)
dimi selçuklu...üwwwww...bişiy de yawwww :)
DOn CANSIN kapanış tahminim : 8078.78
DOn CANSIN düşüş formasyonu : Yavaş yavaş süzülerek son 10 dakıda 50 puan birden haşırtos
FIÇIR DON CANSIN : Bir elli puan daha yavaş yavaş
VOB açılış tahminim : -700
Günlüktede küskü bar bekliyorum :) yarın...[/QUOTE]
mbmde kısa .. tatile giderken kısalmıştı .. stopta olmadı daha ... yarın salı ...salı günleri borsalar istatistiksel olarak çöker .. pembeoğlanı markete yolladım armut bal falan alacak .. :o:o:o:o:o:o:o
-
[quote=Astatin;132767]hihahahha...tüm sistemler alda kapattı..[B]kimler geceye lonkk girdi bakkkiimmmm.....[/B]:)
(nacisane, 46050 sistemli şort kavır ve lonk, 46275 lonk kavır ve şort)....gecey şorrttttttttttttttt[/quote]
ben LONG girdim la nolcak? beni mi dövcen...gel la gel gel de bi dene sol kroşe patlatıym saa .boks.
-
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132782]BU 27000 den gelen trend daha çok ayu doğrar.1000 2000 puana trend bitti geberdik çok duyarız daha.[/QUOTE]
he bencede trend bitti geberdik ...48125 hayırlı olsun ....nurtopu gibi maşallah ....:o:o:o:o:o
-
[QUOTE=traderx;132726]46000 e kadar geleceği az çok belliydi fakat geçeceğini tahmin edememiştim, 46000 üstünde durduğu müddetçe yeni hedef 46500 dür.[/QUOTE]
46,525 görüldü. .brv
-
[QUOTE=Astatin;132780]VOBIX sana bir soru;
Altının ONSU 922 dolarsa, TONSU kaç dolardır...hadi CSI[/QUOTE]
[QUOTE]Ons ya da Troy Ons (sembol oz), bir kütle birimidir. Orta Çağ Avrupa'sının önemli ticaret şehirlerinden biri olan Fransa'nın Troyes kentinde kullanılan Troy Ağırlık Sistemi'ne ait ölçü birimidir. Genellikle gümüş, altın ve platin gibi kıymetli metallerin veya elmas, yakut gibi değerli taşların kütlelerinin ölçülmesi için kullanılır.
1 oz; tam olarak 31,1034768 gram'a eşittir, ancak bu saf altında olup normal olarak 1 ons = 28,3495231 gram a eşittir.[/QUOTE]
Ons=Troy Ons denkleminden 922 dolares çıkıyore