Larossian güncel grafiği grafikleri koyabilirmisin? teşekkürler.
Printable View
Larossian güncel grafiği grafikleri koyabilirmisin? teşekkürler.
[QUOTE=fXci;132563]ben eski danktinkle treyde başladım zistem mistemi yedim attım cöphe ::: nizaman ni olcaam belli deel graliçem[/QUOTE]
he iyi ozaman..o sistemi bana ver astiye verme:..::..:
[quote=unlimitted;132560]bişey eksik! :D[/quote]
Ne eksik olacak? SEYYAH'ın karnı açtır yine.. Aç ayı oynamaz misali[FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT]
[QUOTE=fXci;132557]uçakh nizaman galkayor :confused:[/QUOTE]
bilmiyrum..:o:..:
[QUOTE=QUEEN;132566]he iyi ozaman..o sistemi bana ver astiye verme:..::..:[/QUOTE]
yeni bi sistem peşindeyim, bittiği zaman canavar gibim bir şey olacak sabret..:::
övleden sonna yuharı dönersek ben şaşırmam gayrı...kımıl kımıl batışmaya başladı bu SHORT lar bana...
[quote=excali;132567]Ne eksik olacak? SEYYAH'ın karnı açtır yine.. Aç ayı oynamaz misali[FONT=Times New Roman][IMG]http://img14.imageshack.us/img14/5968/smilerbt.jpg[/IMG][/FONT][/quote]
cıx, keyif için bişeyler eksik demek istedim. :)
[QUOTE=SEYYAH;132570]övleden sonna yuharı dönersek ben şaşırmam gayrı...kımıl kımıl batışmaya başladı bu SHORT lar bana...[/QUOTE]
en iyisi zistemsiz olmak gayri karışan yokh iztopu goydummu dime geyfie.....zistemsiz dediysek tam zistemsiz deel teknik trade zistemli.. tepe dip alışverişleri anca eyle yakalanıyore...
[QUOTE=SEYYAH;132570]övleden sonna yuharı dönersek ben şaşırmam gayrı...kımıl kımıl batışmaya başladı bu SHORT lar bana...[/QUOTE]
bak ben uzunum heç umudum yok diyeyim sana..daha çok zarar etmeden kapamam..
şimdi yataya bağladılar
46.300 üzerinde 2 saat kalsa burası uçar.
[url]www.habertup.com[/url]
siteyi yeni açtım.Haber sitesi...
reklam oldu ama forum yöneticileri hoşgörsün beni artık :D
[QUOTE=BORSACIOZGUR;132463]46250-46300 çok önemli destek noktası arkadaşlar.. kırması için de çok önemli bir sebep yok. Buranın üstünde kaldıkça 46500-46700 aralığını deneyebiliriz..
Öğle tatiline doğru bu yazımdan alıntı yaparım :) 46300 long )[/QUOTE]
İstediğin alıntı olsun. Öğle tatiline 7 dakika var. 09:45ten beri 46,275 üstünü görmedik hatta 09:55ten beri 46,200 üzerini bile göremedik.
Astiden rüşvet bekliyorum gelmezse kapatılması gereken eski defterleri açacağım .dng