350 puvan kar teklif ediyor alayımmı.....ha ha ha ha
Printable View
350 puvan kar teklif ediyor alayımmı.....ha ha ha ha
apsd 1000 den 6500 e geriledi 3500 lük bir poz kapama gerçekleşti dikkatli olmak lazım ..
475 geçilirse gider, exper 70050 den iki kontratın birini sen birini ben aldım, ona göre,...
gelır gelme cukka yaptın yow :) cok iyi
[quote=indregandi;235850]s&p futurası için 1149 demiştim hatırlayın, ağzımdan çıktı demiştim, 1149 , 1153 te bu gün için, perşembe günü mü, 1154 te, cuma, 1156 da, bu rakkamlar muhtemel tepki yeri, burayıda o na göre takip edin, eyi olur, sağlıklı olur,[/quote]
1154,75 gördü,
[quote=indregandi;236206]475 geçilirse gider, exper 70050 den iki kontratın birini sen birini ben aldım, ona göre,...[/quote]
indi hemde sağlam vurdum 050 den...sabahtan beri hesap kitap yapıyorum...keriz cortcular doğranacak....nerden poza girecegini bilmeyenler pişman edilecek.....
550 puvan veriyor alammı .....ha ha ha
600 veriyor alammı........
700 oldu yokmu arttıran........zu ha ha ha
Yarın çok pis yerdeler, bu grace olayına fazla girmeyin, yeterince yazdım bunu, sebebi belli, daha ziyade bu yayılırmı bu önemli, yani şu grace evro üzerinde yeterince baskı kuramaz ise, porto, spana var, weber ne dedi, ağzından kaçırdı, bu graceye ait sorun dedi, bu tezimizi doğruluyor, burada dümen başka, fazla doları, emdirecek yer arıyorlar, krizlerin hepsi bu anlamda suni, ama ülkeler direnirde almıyoruz derlerse, o zaman işler kesat,....
[quote=eksper;236223]700 oldu yokmu arttıran........zu ha ha ha[/quote]
tsortları cıkarttın mı :(
[quote=eksper;236213]indi hemde sağlam vurdum 050 den...sabahtan beri hesap kitap yapıyorum...keriz cortcular doğranacak....nerden poza girecegini bilmeyenler pişman edilecek.....[/quote]
exper buralar el yakan yerler, salla gitsin, acıma yarınada falatla, bak çok yazdım siyaseti, durum belli olsun sonra,...