Corrrrrtttttttt
Printable View
Corrrrrtttttttt
Ver küsküyü ver küsküyü :D
[QUOTE=SEYYAH;132264]sankim biraz KIRNIZI ya boyuycaklar kimi...
KIRNIZI 1 e kaç veriyor jerfi? :::[/QUOTE]
kırmızı 1 e 5... yeşil 1 e 10...:..:
yafu ne şom aazlı adamım ben yafu...hakkaten astinin dediği gader varım yani...KIRNIZI lar yanmaya başladı... :::
bahalım ne gader vericekler...çok vermezler sanmıyorum...tırışkadan verişler bunnar :::
[QUOTE=GOKHANFINDIK;132263]Yeme beni göçer uçar kaçar yazmak yasak gız.:..:üüüFlatım 900 den.[/QUOTE]
ve başladık göçmeye...:..::dü:
imkb 100 de 37000 yeresi önemli, dün kılpayı üstüne kapadılar. Bugün ne olcak bakalım...
küssküüüüüüü oldu...wy canına be 40 yıllık ayu oldu boğa anında 175 çrptılr..neyse..825 full şort
[QUOTE=SEYYAH;132271]yafu ne şom aazlı adamım ben yafu...hakkaten astinin dediği gader varım yani...KIRNIZI lar yanmaya başladı... :::
bahalım ne gader vericekler...çok vermezler sanmıyorum...tırışkadan verişler bunnar :::[/QUOTE]
çok verecekler pambıkk çookkkk ben o yüzden kırmızıya 1 e 5 verdim ya..:..:
Ulen Pascal bu harekette de terstte kalsaydın, seni kesip sucuk yapmıştım şimdi :D Neyse çok konuşmayayım bu py ye belli olmaz, birazdan 47000 üstüne atar yine...
[quote=enorton;132276]Ulen Pascal bu harekette de terstte kalsaydın, seni kesip sucuk yapıştım şimdi :D Neyse çok konuşmayayım bu py ye belli olmaz, birazdan 47000 üstüne atar yine...[/quote]
bu PASCAL a yahında cezayı kescen sen sanırım.bu yine rahat durmayıp elini shortun içine atıcak kimi :::
[quote=YAVUZHAN;132266]470575 stop 46875 short !
AL sinyalinin geleceği yok,şansımızı deneyelim :)[/quote]
Stop epey uzak kalmış.Milyon dolarların var galiba bankada.:D.dng.dng
ama böle de olmaz ki çatıııırt diye ses gelmesi lazım