[QUOTE=halojen;61785]dünkü en düşük üzerinde tutunaması zayıflık işareti... hacim de düşük.. buralar pek dip çağrıştırmadı bana... dikkatli olmak gerek...[/QUOTE]
para çıkışı hızla artıyor var bi terslik
Printable View
[QUOTE=halojen;61785]dünkü en düşük üzerinde tutunaması zayıflık işareti... hacim de düşük.. buralar pek dip çağrıştırmadı bana... dikkatli olmak gerek...[/QUOTE]
para çıkışı hızla artıyor var bi terslik
32350 kısa
ve 24.500'den dönüş için bir sebep yok.. gün sonunda 23binlere yakın bir yerde olmazsak bu sağlamlığın bir tek açıklaması olabilir.. dow'un 7800 altını test etmesi... bakalım nolacak...
32325 uzun.........
32200 altı kısa vade önemli olur , 31750 ler hedeflenir .
[QUOTE=hexen;61774]sindi [B]32750 [/B]asayasında shorts nefes alyor amma bundan sora [B]32000 [/B]yeresi asaya olmasa düsme bugun devam olmaz..
terkar yukarya yesil direnc test eder ...
sonra nolur ? 32750 ustesinde neden yukarya olur ?
32750 üstesinde yukarya potans long poz. deyilde shorts stop emirden kaynak olur..ondan hızlı olur panic olur..
bu yukarya potans min 33300 olur anca orası yukarya olursa gelen long icun poz acar..
yani bu demek .. 32750 33300 arası tehlike trade yeresi.. carpma yeresi demek..
özet...
[B]shorts 32750 asayasında rahat amma eyer 32000 yeresi bu gun devamda asaya gecmez .. asaya harket devam etmez terkar direnc teste gider[/B][/QUOTE]
sindi mesaj alt yeresinde siyah yaptıyım yer direnc artık 32600 yeresi
15;30 da veri var..önemli veri sayılır.
Bana kalırsa dow eksi açar, veri kötü geldi hikayesi, sonra bizi ve avrupayı basar, akşama artı kapar, birde sabaha dow futur artı olur, al sana yarın sabaha 33500-34500 oluvermişiz, bence akşama kısa kalınmaz, saygılar.
systems
5 dak system short signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde
Namussuz bunlar
systems
5 dak system long signalde 15 dakk system short signalde gun system short signalde
graf direnc yeresi 32575 oldu asayasında shorts problem yok amma yukarsında shorts min 33300 yeresine kadar tehlike
mal gibi 32000den kısaladık
[QUOTE=QUEEN;61796]Namussuz bunlar[/QUOTE]
yatay piyasa bu celloların ve aracı kurumların en sevdiği zamandır, aracı kurumlar komisyondan zengin olur, cellolarda adam çarpar...
Hele birde S&P ve DAx da yataysa , çarpmanın sonu gelmez...
Evet 32600 üzeri uzun avantajlı olacak görülüyor, yukarı hareket hızlanabilir bile saygılar.
[QUOTE=furkan;61799]mal gibi 32000den kısaladık[/QUOTE]
sakin ol 31600 den kapatırsın...
[QUOTE=teo;61803]sakin ol 31600 den kapatırsın...[/QUOTE]
garantisi varmı.........
birebir söylenen tehlikeli bir söylem......çok kesinlik ifade ediyor
üstüme vazife değil ama.. ikinizde sevdiğim kişiler oldugu için uyarayım dedim...
Veri, meri, bilanço, haber cart curt hepsi hikaye.
teknik tepki yerindeyiz dowda tutarsa 8700 e hareket 2 günde.
tutmazsa 8000 altı görülür. öenemli nokta 8175. altında kapamamalı.
sevgiler.
Ekran seyredince sakin olamaz gibi geliyor bana. .boks.
32,400 altında kalındığı sürece APSD analizi der ki :
[b][color=red]Senaryo :[/color] 7 [color=red]Fiyat :[/color] Aşağı [color=red]APS :[/color] Artıyor [color=red]Etki :[/color] Olumsuz [color=red]Piyasa :[/color][/b] Yeni ayılar, temkinli alan boğalara agresif satıyorlar
(keskin düşüşler olabilir ve sonunda piyasanın aşırı satılıp keskin bir düzeltme yapması beklenir).
[QUOTE=teo;61801]yatay piyasa bu celloların ve aracı kurumların en sevdiği zamandır, aracı kurumlar komisyondan zengin olur, cellolarda adam çarpar...
Hele birde S&P ve DAx da yataysa , çarpmanın sonu gelmez...[/QUOTE]
ben 32575 .. 33200 arasından korkyorum eyer gider oraya cok yatay olcak sezyorum.
sindi direnc yukarya kırar eyer shorts stop etcek belki long etcek amma orda systems bol signal vercek..
sindi daha bol signal vermyo 15 dakk halen short signalde long etmedi..
kıpraşmıyorum ztn gelicekler..
[QUOTE=mbm;61804]garantisi varmı.........
birebir söylenen tehlikeli bir söylem......çok kesinlik ifade ediyor
üstüme vazife değil ama.. ikinizde sevdiğim kişiler oldugu için uyarayım dedim...[/QUOTE]
sen benim müneccim olduğumu bilmiyormusun? :) hehehe
Bovespa +750 oldu, dow bugün ne yapsa artı kapar diyorum, sabaha dow futur artı :) saygılar.
[quote=teo;61761]Gerçekten yukarı gitmek isteselerdi, önce aşağı bolingere gidip, sonra yukarı yapmaları gerekirdi.
Shortları artırdım...300 den..[/quote]
tam tarihini bilemesem de Bolinger bantları 70 lerde ortaya atıldı sanırım, o tarihten önceki spekülatörler manipülasyon için ne yapmış acep merak ettim şimdi. :..:
Bugün kapanışımız 32825 üzeri olursa süper olumlu diyorum, tabii spot 30 kapanışıda 32000 üzeri olmasını bekliyorum
31000 ni görürse şaşmam bugün .
sistem al da..istediği yöne kaysın..sistem sat derse acımam,kısa açarım.
Bide davul zurna çalabilseydim keşke :)
[QUOTE=bull market;61816]Bide davul zurna çalabilseydim keşke :)[/QUOTE]
davul zurna yok da halay var .lelele .lelele .lelele
iki yöne rakamlar ucuyor yine.... he heee :)
bende söyleyeyim..33500
direnc yukarya oldu 15 dakk system long signal minimum potans 33100
sırf sinir harbi..
[QUOTE=VOBiX;61817]davul zurna yok da halay var .lelele .lelele .lelele[/QUOTE]
Oda olur, brezilya samba yapmaya başladı bile +1000 oldu +.
çarpma operasyonu tam gaz...
niye tepeyi geçemiyor ? birisi bassın buradan kafasına bende mermi bitti..
tarih 4 kasım.yabancı(deutche,morgan ,citi) toplam 13.000 uzun yaptı..zirveyi ertesi gün gördük..dün efg 20.000 kısa yaptı...acaba bugün dip olabilir mi?
[QUOTE=furkan;61823]niye tepeyi geçemiyor ? birisi bassın buradan kafasına bende mermi bitti..[/QUOTE]
DESTEK geldi :..:
[QUOTE=VOBiX;61825]DESTEK geldi :..:[/QUOTE]
destek..efg..doce..citi..kim olursa yeterki basssın :)
[QUOTE=furkan;61823]niye tepeyi geçemiyor ? birisi bassın buradan kafasına bende mermi bitti..[/QUOTE]
yahu furkan neyi geçemiyor, isterlerse tavana kadar alırlar, oraya alıp götüren kendileri, tepeden veren kendileri, bizler sadece figüranız...
[QUOTE=teo;61827]yahu furkan neyi geçemiyor, isterlerse tavana kadar alırlar, oraya alıp götüren kendileri, tepeden veren kendileri, bizler sadece figüranız...[/QUOTE]
bunlar yine 31600denemeden kapatırlarsa kafalarına edeyim ozaman