ralli-eynseync
Printable View
ralli-eynseync
Resmen koptuk dışarıdan bu ne ya tc dünyayı mı yönetecek acaba yaşlıların dediği gibi :..:
bu ne tek yükselen gene biziz **** çıktı artık
[quote=Astatin;293026]ralli-[COLOR=red]eynseync[/COLOR][/quote]
O Kelime neyin kısaltması ne zamandır soracam :::
[quote=a.kaya;293030]O Kelime neyin kısaltması ne zamandır soracam :::[/quote]
valla hiç bilmiyorum..bi ara selçulu patros bi EW cinin grafında görip yazmıştı.. Rallysynce gibi bir şeydi..zamanla mundar ettik türkçeye böyle uyarladık..ehehehe
Bu arada yataydayız bakalım trend başlayacakmı yoksa aşağı yukarı çarpmalar devam mı edecek .dng
[QUOTE=a.kaya;293030]O Kelime neyin kısaltması ne zamandır soracam :::[/QUOTE]
Ansage idi orijinali yanliş hatırlamıyorsam, ama biraz evrilmiş görmeyeli:)) (Duyuru gibi birşey demek sanırım Almanca'da)
kim demiş dax a tepji vermiyo diye..gayet iyi veriyor tepkiyi bence... dax 5 düşüyor burası 1...DAX 1 çıkıyor burası 5....ehuehuehe
abi resmen dalga geçiyolar ya gülüyolardır tahminim ekranda %100 eminim
vakti geldi .. astetron patron avatardaki resmin ismi iyiymiş teprik ederim .. .brv.brv.brv::D:D:D
[quote=selçuklu;293037]vakti geldi .. astetron patron avatardaki resmin ismi iyiymiş teprik ederim .. .brv.brv.brv::D:D:D[/quote]
pala senmisin
SPOTUN GERİSİNDE KALMASI HUYLANDIRIYOR BENİ EĞER GİDECEKSE VOB EN AZINDAN 300-500 ARTI OLMASI LAZIMDI :rolleyes:
No avatar, no signeçır, yes ralli, no haşhaş, stong TR, strong VOB..hatta VOB the strongest
[QUOTE=seagate;293038]pala senmisin[/QUOTE]
patron astetron patron işte pala .. adam avatarın ismini vaktigeldi koymuş .. belli değilmi pala olduğu ... :D:D:D ..
pehh -10 yakışır kapanışa maşallah
VOB THE STRONG[COLOR=red]ESTagfurullah[/COLOR] 90000 mi dedin....
Saat 15,00 den sonra bi tarafa kopacağız diye düşnüyorum bakalım ne tarafa sistem long o vakte kadar değişmez ise yukarı sanırım
Alın size VOB 15 dk kanalizasyon.
[URL=http://www.ressim.net/show.php/2380934_cs.png.html][IMG]http://ressim.net/a/upload/e3d0c8f5.png[/IMG][/URL]
Valla teknikten ew den falan anlamam ama görünen köy kılavuz istemez, burası bugün iyi artı yapacak gibi gözüküyor. Shortçular dikkatli olsun bence... Stop yapmaktan korkmayın ;)
[QUOTE=Astatin;293046]VOB THE STRONG[COLOR=red]ESTagfurullah[/COLOR] 90000 mi dedin....[/QUOTE]
90 bin az olur imkb 100 105 bin olursa vob da 150 bin olur heralde :::
Japon tuketıcı fınansman sırketı takefujı, ıflas basvurusunda bulundu - cnbce
-matrıks-
[B]Hanefi Avcı gözaltında! [/B]
[CENTER]
[/CENTER]
Hanefi Avcı gözaltına alındı. Ankara'dan İstanbul'a getiriliyor... Eskişehir'deki evinde arama yapılıyor...
[B]ZORLA GÖTÜRÜLÜYORUM[/B]
Avcı, gazeteci Saygı Öztürk'e 'Gitmiyorum, zorla götürülüyorum. Polis zoruyla uçağa bindiriliyorum. Ankara'dan İstanbul'a savcının talimatıyla götürüldüğümü söylüyorlar ama bunun savcının talimatı olduğunu düşünmüyorum. Niçin götürüldüğümü de bilmiyorum. Ben aynı zamanda hukukçuyum. Hukuk kuralları da çiğneniyor. 40 yıl terörle mücadele eden bir kişi terörden gözaltına alındı. Ankara'da genel müdürlükte gözaltına alındım' dedi.
AYRINTILAR GELİYOR...
[B][COLOR=red]FLAŞ!.. FLAŞ!.. [/COLOR]Demirtaş'a 10 ay hapis![/B]
BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, terör örgütü PKK’nın propagandasını yaptığı gerekçesiyle 10
ay hapis cezasına çarptırıldı.
Diyarbakır 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya, tutuksuz
yargılanan sanık Demirtaş katılmazken, avukatı Meral Danış Beştaş hazır
bulundu.
[quote=Astatin;293062]Japon tuketıcı fınansman sırketı takefujı, ıflas basvurusunda bulundu - cnbce
-matrıks-[/quote]
tüketiciye finansman için şirket kurarsa batar tabe .dng:D:D
astatin abi teprik ederim üühühühüühühü
100 bincileride teprik ederim
kendimi intihar ederim
450 şort 550 ve yukarsı stoploss . çöker burası altın vuruşunu yaptı endeks
pala beni bilirsin yimem ben nomeroları uhuhuuhuhuh
vay fdow noLmuş daxa bak hele bu pala varya hepsini biliyor pala yoktur diyen kalmamıştır heraldeee :D
marbo senin nomerolarıda yimem ben uhuhuhuhu
450yi yukarı kırdık gel gel nomeroları heeeee
Sisteme birebir uymak lazım.
Long dediğine göre bir bildiği vardır herhalde.
ben şimdi bu cortları 5000puan karlan kapatıcam pala yandın sennnnn
uhuhuhuhuhuh
birden senetler %3 4 artı olacak tek tuş 1000 pivan çıkacak diye düşünüyorum kesin çöker ********** pehhhhhhhhhhhh
indikler çelişkili, 15 dk da bir takoz ilerliyor...agresif bir hareket yolda...rekor açık ara yenilenir tahminim..unutmadn...vob the strongest
[IMG]http://i53.tinypic.com/nweq9x.png[/IMG]
Ralli---eynseync
[quote=engin sözmen;293092]Sisteme birebir uymak lazım.
Long dediğine göre bir bildiği vardır herhalde.[/quote]
sistemin long ne zaman dedi ki engin kardeş ve kaç dk lık acaba :rolleyes:
550 geçilemedi cort devam çok pisssss çökecek burası
yine tepeyi tam yerinden yakaladım bırakmam bu şortingoları
yeni zirvede pelayla şaka olmaz...dikkatli olun der ben.
pela donunu bilem alıcam senin
82450 destek olursa don kalmaz cörtcülerde pehhhh o deelde klasik yılsonu rallisi var daha 12. aydaki kontratoda short beklemek ne kadar mantıklı mantık 0 ühühühü
nasıl zorlandı nasıl ittirilmeye baslandı artık dayanmak mumkun degiil...
sabahtan beri flatteyim , yeni zirve yeni şans...