[quote=jelibon;291541]passat,
aldın zaten pozu, bir daha mı alacan?
Jelibon.[/quote]
valla üstad dedimya poz olmasaydı açardım kısa
ama ya mc ya kurtarmaya
passat
Printable View
[quote=jelibon;291541]passat,
aldın zaten pozu, bir daha mı alacan?
Jelibon.[/quote]
valla üstad dedimya poz olmasaydı açardım kısa
ama ya mc ya kurtarmaya
passat
[QUOTE=PASSAT;291549]valla üstad dedimya poz olmasaydı açardım kısa
ama ya mc ya kurtarmaya
passat[/QUOTE]
Haftalık yazılan analizde daha az riskli kısa açma yerleri var.
Jelibon.
papaz hedefe emin gidiyor > 1,3487....fakat ilk yorgunluk işaretleri radara takılmaya başladı...NY seansında performansi devam ettiremezse....ilk sinyaller kesinleşir....boks.
Kayahan geçenlerde İndragandinin topiğine gelmşti yine bir sürü graf attıydı çraş filan diyodu aslında o zaman poz almak varmış longa :)
buraya pek gelemiyo jellibon geçenlerde iyi sert çıkmıştı ....
[quote=ares;291556]Kayahan geçenlerde İndragandinin topiğine gelmşti yine bir sürü graf attıydı çraş filan diyodu aslında o zaman poz almak varmış longa :)
buraya pek gelemiyo jellibon geçenlerde iyi sert çıkmıştı ....[/quote]
Kayahan şart değil, Prechter da yine çıkıp crash tüm hızıyla yolda demiş...
[url]http://www.elliottwave.com/club/analyst-videos/ewi/yahoo-finance-1009.aspx?title=Prechter%20On%20Market%20Rally&cn=indvid1&code=indbody[/url]
Adam her televizyona çıktığında DOW'a rahat bir 500 puan ekliyor... :..:
[QUOTE=Strategist;291563]Kayahan şart değil, Prechter da yine çıkıp crash tüm hızıyla yolda demiş...
[url]http://www.elliottwave.com/club/analyst-videos/ewi/yahoo-finance-1009.aspx?title=Prechter%20On%20Market%20Rally&cn=indvid1&code=indbody[/url]
Adam her televizyona çıktığında DOW'a rahat bir 500 puan ekliyor... :..:[/QUOTE]
Burada 1220 geçilmezse Pretcher haklı çıkacak.
Jelibon.
NY seansında papaz ayağına sıkacak gibi....ortam ilginç hal almaya başladı....tirexler takipte.....boks.
[quote=jelibon;291568]Burada 1220 geçilmezse Pretcher haklı çıkacak.
Jelibon.[/quote]
Bakalım abi.. Sadece Prechter amca için değil, benim için de ölüm kalım mücadelesi gibi.. Parasal açıdan değil, stop'larım, ufak bir kayıp olur, öbür haftaya mislini kazanırım ne olacak... Ama önemli olan özgüven meselesi... Çok uzun zamandır piyasada ne olup bittiğini bu kadar kötü okumamıştım... Eğer buradan da dönmezse metotlarımdan ciddi şüpheye düşeceğim... Bakalım... Son durağa geldik...
[QUOTE=jelibon;291568]Burada 1220 geçilmezse Pretcher haklı çıkacak.
Jelibon.[/QUOTE]
Aradaki yataylığıda biz bulduk.
Jelibon.
17 ay düşüş, 13 ay yükseliş, 10 ay yatay.
Dow 2007 tepesi hangi ay?
Kaçıncı aydayız bulayım.
Jelibon.
[quote=rex;291571]NY seansında papaz ayağına sıkacak gibi....ortam ilginç hal almaya başladı....tirexler takipte.....boks.[/quote]
ruhunu mu okudun ::: helal olsun rex usta çok isabetli öngörülerin
papaza bi OBO yakışır beaaaaa....:::
papaz efendi...deh deh performans dün %178,6/200...bugün 150 yi bulamadın....naber....tirexler...+.
...bi zehirli sarmaşık papaza sinsice yaklaşıyor.....papaz ya zıplar...ya da kaderine katlanır....!!!
[QUOTE=jelibon;291458]Bugün seansında Sp 1131.47'ye kadar düşüşlerde 1158 hedefli ikinci sayım geçerlidir.
Jelibon.[/QUOTE]
Kritik.
1148 tepemi, iki sayımı canlı tutacakmı, cevap bulabilecekmiyiz.
Jelibon.
veee papazı ayağından yakaladı...çırpın papaz efendi....:::::::::
> 1,3371...papazın kader anı....!
Büyük resim güncellenmiş hali. Çalışır takip edeceğiz. Elliot değildir.
SON HALİ.
Sp destekler 1120, 1107, 21, 50 ve 200 günlük ortalama, 1090-1095, 1070, 1060, 1044.5, 1020-1030.
Sp dirençler 1140, 1156.
Dow destekler 10600, 10390-10400, 10320, 21, 50 VE 200 GÜNLÜK ORTALAMA, 10100-10000, 9869, 9835, 9679. BÜTÜN YILIN PİVOTU 10395.
Dow dirençler 10715, 10900, 200 haftalık ortalama.
Nasd** destekler 2250, 2200, 2185, 2100, 2024.
Nasd** dirençler 2300, 2350.
En sondaydık Nasdaq için özellikle
mesele 1140, 10715 (10767), 2350 üzerine savrulmak değil yeğen,
mesele direnci desteğe dönüştürebilmek yeğen.
yoksa düşer.
Jelibon.
mevsim bahar olmuş sarıgız gelin olmuş gidiyor.
nireye karpuz kesecez.
Gitmemeli 1297i daha geçemedi:)
-1 de durdu sonra..
1297 görür ve geçerse dedik.
2. denemede gördü ama geçemedi
yarım geçti gerçi:)
1288 i kıramıyor?kırarsa eğer kırar kirmasada kırmaz:)
Güya 1288 üzerinde kapatacak.
Bakalım ele.
Iyi akşamlar cümleten,
Amazon.
16 trade gününde %20 üstü.
Papatya falından çıktı bu seviyormuş..boks.
RSİ baya ısınmış.
Öncesi 20 güne dikkat, ne kadar yataylık o kadar sert ve hızlılık.
Jelibon.
Kanalda son durum... 10.700 hem yuvarlak sayı desteği, hem kanal desteği... Oraya kadar salsalar bile oradan sağlam depebilir...
aneyyyy ...daxi kız -1 lerde...papaz onun için yan basıyor....:..:
DOW 1dk'lık... Tertemiz trendline break, tertemiz kiss goodbye backtest...
DOW CFD'ye 1-2 pip spread veren bir aracı kurum bulsam çok pis scalping yapacam ama bulabildiğim en düşüğü 4 pip, o da kurtarmıyor...
[QUOTE=rex;291605]aneyyyy ...daxi kız -1 lerde...papaz onun için yan basıyor....:..:[/QUOTE]
Ordan şaşırıyorum zaten, erken su koyverdi dax efendi.
Kokusu çıkar.
Jelibon.
karasuda 74.40 pivot
kırarsa 75 gözükür
74.30 dan longladım
passat
Tarihlerde bu haftayı bulduk.
Bu hafta equinox.
Equinox güzel trend döndürür.
Mart 2009 bir equinoxdu.
Zaten döndürmüyorsa bu hafta pes edilir.
Jelibon.
Bunun saati bilem varmış.
Autumnal Equinox Sep 22 2010 11:09 PM EDT
Jelibon.
veeee nihayet > 1,3371....:::
[QUOTE=jelibon;291458]Bugün seansında Sp 1131.47'ye kadar düşüşlerde 1158 hedefli ikinci sayım geçerlidir.
Jelibon.[/QUOTE]
En düşük 1131.57.
Ew bu boru değel.
Buna seans sonuna kadar dikkat.
Dünkü 1148 tepemi bunu bu çözer.
Jelibon.
internet problemi çekiyorum.gidip gidip geliyor
karasu dan alttan aldıklarımıda kapadım
28 pips kar
passat
papaz radarın menziline girdi.....ortalık çok şeye müsait....hazırolmakta yarar var > crush point intraday > 1,3333....nasıl rakam ama....:::
[quote=Strategist;291606]DOW 1dk'lık... Tertemiz trendline break, tertemiz kiss goodbye backtest...
DOW CFD'ye 1-2 pip spread veren bir aracı kurum bulsam çok pis scalping yapacam ama bulabildiğim en düşüğü 4 pip, o da kurtarmıyor...[/quote]
fake o patron bugün bizim palanın yaptığının aynısını yapiyor pehhhh iyi kapatır ühühühüühü
dowda ne olacağını biliyoruz abi bizim seansdan belli oluyor ühühü önce aşşa sonra ralliye üwww her gün artı kapanış hayırlı işler
TSX'de ani volüm patlaması hep trend dönüşü sinyali verdi bugüne kadar... Son sinyalin etkilerinin görülmesi belki yarın, belki yarından da yakın... :)))
[IMG]http://img836.imageshack.us/img836/6029/tsx.png[/IMG]
Bir sayı verdim demin ona çarptı yine.
Kritik o 10767.
Jelibon.
Dow Geçen hafta pazartesi sert hareket, 4 gün yatay.
Bu hafta pazartesi sert hareket, 2 gündür yatay.
0 Kapanış iki gündür kaç gün daha,
sonu bir tarafa patlama, o tarafta olmak gerekiyor sonra değil ama önceden sezip.
Olay bu.
Jelibon.
Dün fomc vardı 0 çekti kapanış,
Bugün veri yoktu 0 çekti kapanış.
Haftanın son iki gün veri bol, bakalım neler olacak.
Jelibon.
İki sayımı ise .10 puanla canlı tutması şapka çıkarılacak durum.
Nasıl yapıyorlar hayret ediyorum, oarada kaçsa nolacak .11 puan.
Ha ha.
Jelibon.
Ahtapot Paul'e sorak :)
[IMG]http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs078.snc4/35247_131927946847833_103016239739004_162390_7315920_n.jpg[/IMG]
Şaka bir yana her geçen dakika içimdeki boz ayı ve kayahan yeşilleniyor :)
Nostalji.
sonunda 1.5 ay geçti.
18 şubat yaklaştı.
muthiş bir dönüş haftasındayız.
herşey ralliyi gösteriyor.
salı günü hafif düşüş hakkı hala mevcut, futurelar yalan söyleyecek iki gün dalgalanacak. en düşük kapanış ihtimali 7820 dir. altı yoktur. sarkma kesin olacaktır. ve al fırsatı verecektir. salı önce sert düşüş sonra artı kapanış yüksek olasılıktır. son bir kapitilasyonu göreceğiz yani, ve mal toplanacaktır bu sırada.
en düşükten long açacağım, düşüşler benim için alım fırsatıdır, asla yeni dip yoktur.
sonrasında 3 ayrı senaryoda 9400, 10000, 12500 hedeflerdir.
bu senaryolardan bahsetmeyeceğim.
oluşunca hangisi olduğunu söyleyeceğim.
sadece şunu bilin 10000 e gidecek senaryo en kötüsüdür. ve en yüksek ihtimallidir. sonraki düşüş senaryoya yani C düşüşe daha var. ona sonra bakacağız. hele bir önce B yükseliş bitsin.
Tr için bütün gelişmektelerdeki gibi bir ayrışma bekliyorum. hala şimdilik ayrışmadı, daha güçlü olacaktır. dikkat.
buarada bahsedilen asla bir ekonomik düzelme değildir, ekonomik düzelme olmayacaktır. veriler haberler tırı vırıdır. içinde olduğumuz trendler bellidir.
bu trendlere ayak uydurulacaktır.
'''Sonradan 7800 altında kapanışla 2002-2003 dipleri önce sonra 6000-6400 yazımış sp noktasal 665, TR'de yeni dip olmayacağı aylarca yazılmıştır.'''
Jelibon.
[quote=PASSAT;291624]internet problemi çekiyorum.gidip gidip geliyor
karasu dan alttan aldıklarımıda kapadım
28 pips kar
passat[/quote]
aklıma gelen başıma geldi.internet yüzünden akşam pozda kaldım.petrolde 74.60 kısa yaptım.sonrasında da bir daha internete giremedim.
sabah deneyeyim dedim yine olmadı.demekki bu iyasadan ya temelli çıkacam yada süper bir dönüş yapacam.
petrol gün içinde çok sert hareketler yapıyor.karasu dan edilen karlarla aldığım dolarlar düşütü.kar gitti.maliyet buralar oldu.
artık doların buralarda dip yapmasına oynuyorum.döndü döndü,dönmedi bende bir daha dönmem buralara
petrolün fiyatının ara sıra atarsanız sevinirim.
passat
varantlarla ilgili bilgisi olan varmı.
imkb 30 ve garanti en çok işlem gören kağıtlarmış.
bunlarda yüksek oranda short açılmış.
varantların da vob gibi vadeleri varmı.yoksa işleyişi farklımı.
vob tavan yaparken garanti uçarken,varantlarda yüksek oranda endeks ve garanti satışı ne anlama geliyor
dün yiğit bulut tekrar program yaptı.almasınıda bilmiyoruz satmasınıda bilmiyoruz türünden laflar söyledi.düştümü hep düşecek,çıktımı hep çıkacak zannediyoruz,58000 den alan adama niye satmıyrsun dediğimizde niye satayım diye cevap alıyorlarmış.
yeni mi öğrendin yiğtcim.ama garibime giden acaba sinyalmi veriyor sat diye
passat