enseyi karartmayalım 68650 altına sarkmadan..
800/650 aralığında tutunabilir..
Printable View
enseyi karartmayalım 68650 altına sarkmadan..
800/650 aralığında tutunabilir..
[QUOTE=Kennym;251271]yaf 5 dakka ayrıldım kırmıs pifffff[/QUOTE]
bende şans olsa kız dogardım zaten :) bu ne la boyle tum gun bekledım tam 5 dakka ayrıldık yardı attı ortalıgı namıssız... neyse dolardan aldık bakalım uc bes :)
[QUOTE=Kennym;251291]bende şans olsa kız dogardım zaten :) bu ne la boyle tum gun bekledım tam 5 dakka ayrıldık yardı attı ortalıgı namıssız... neyse dolardan aldık bakalım uc bes :)[/QUOTE]
patron veri zamanı ekrandan aytılma bence ... ahanda ben buradan bakıyorum verilere ..
[url]http://www.ecoyatirim.com.tr/piyasalar/m_piy_ekonomiktakvim.php[/url]
satış sonrası tepkisinide yapmadı bu sefer..
vaziyet kötüleşiyor..
günlük ortalama dan dönmemiz kötü oldu..
- 400 makas yaptık ..
tüm sistemler sata geçmiştir ben flat oldum yeter bu kadar
bozmadım pozu .. kısadevam ben şahsen ... trailing istopum var ... ona bakıyorum artık ...
Momentum indikatörlerine trend çizgisi çekip kırılmalarını takip etmek de favori metotlarımdandır... ;)
ben bi kave içeyim müsadelerinizle ... istop yazılı ..
650 den azcık umuda long :)
tepecek...
[QUOTE=unlimitted;251332]tepecek...[/QUOTE]
üvvv apsd olmus -4500 bu damı gol degil budamı goldegil :) uehueheuh
gostergeler dibini buldu ama nasıl bi bastılar öle yaf.. kapattım bende 650 uzunları 50 puan cok bile tepti ueheuheuh 700 gitti ... :::::::::
şaka bi yana apsd - 5500 oldu fiyat yukarı gidiyo kısmen shortlarda musterıh degıl budurumdan.. hareket sımdılık devam etmeyecek gıbı...
pala sistemcileri kıtır kıtır kesip endeksi öyle yükseltiyor. yengeç rallisi yaptırıyor
eksi kaparsak şuanki apsd nin etkisi negatif olacaktır..
son 10 dk da çok ciddi değişimler oluyor gerçi apsd dede..
[QUOTE=kitaro;251342]pala sistemcileri kıtır kıtır kesip endeksi öyle yükseltiyor. yengeç rallisi yaptırıyor[/QUOTE]
son 4 sinyaldir zarar ettiriyordu , 5 . sinyalin 350 puan ustunde 6 saat bekledi sonra sinyal haklı cıktı amma insanın pskoloojısı de yerlere indiriyo .. tum gun bekleyıp kırılımı da kacırdım zaten piff...
[QUOTE=selçuklu;251297]patron veri zamanı ekrandan aytılma bence ... ahanda ben buradan bakıyorum verilere ..
[url]http://www.ecoyatirim.com.tr/piyasalar/m_piy_ekonomiktakvim.php[/url][/QUOTE]
patron aklımda yoktu veri oldugu bugun.. siteyi verdigin iyi oldu attım hafızaya :P gerekeni yaptım :P
[quote=unlimitted;251332]tepecek...[/quote]
tebrikler patron :)
[quote=unlimitted;251332]tepecek...[/quote]
hala yolu olabilir. ama tepkiye oynamak için 150 puan da iyidir. :D
trend 5 halen pozitif bölgede..
69150 den satışa geçen şip şak 5 stobu ise 69475 an itibariyle..
flat devam..
[quote=YAVUZHAN;251361]tebrikler patron :)[/quote]
eyvallah patron...:rolleyes:
ahanda günün tahmini ... pala bu , apsd -5500 yaptı ya .. ben diyorum ki bu iş tamamen sırtına aldıgı longlardan kurtulmak için di :)
günü + da kapatırsa bu kadar kişiyi atıp dahada pala yok diyenin alnını karışlarım :D:D:D
(şaka patronlar geyiğine yazdım ciddiye almayın )
demand ındex dayı son dususte ne var ne yok rahatlamıştı ya , kaldırdı kapayı tekrar tepeye bakıyo :) bana bısey mı dıyo acep :P inanmam... haftasonu gulluk gulıstanlık gecırmek varken ne ugrasıcam be :))
bu kadar tepki kafi bence :)
875 short !
kapattım pozu .. trade al verdi... sat desin tekrar satarım .. çok işlemm yok bugün ..
tatile flat ohh ne rahat
iyi tatiller patronlar
kafi değilmiş demekki,vay canına..
son kısayı denedim ema üstü istop ... bakalım kısmet ..
[QUOTE=Kennym;251372]ahanda günün tahmini ... pala bu , apsd -5500 yaptı ya .. ben diyorum ki bu iş tamamen sırtına aldıgı longlardan kurtulmak için di :)
günü + da kapatırsa bu kadar kişiyi atıp dahada pala yok diyenin alnını karışlarım :D:D:D
(şaka patronlar geyiğine yazdım ciddiye almayın )[/QUOTE]
[QUOTE=Kennym;251379]demand ındex dayı son dususte ne var ne yok rahatlamıştı ya , kaldırdı kapayı tekrar tepeye bakıyo :) bana bısey mı dıyo acep :P inanmam... haftasonu gulluk gulıstanlık gecırmek varken ne ugrasıcam be :))[/QUOTE]
pala dayı pala dayı dayım hey lorkee pala dayı pala dayı dayım hey lorkee .lelele.lelele.lelele.lelele
vay efendim pala yokmuş pala ne ararmış pazarda :p:p:p
[quote=YAVUZHAN;251403]kafi değilmiş demekki,vay canına..[/quote]
abi biraz erken diyecektim de...
işte o kadarı poza karışmak oluyor. :)))
istop ..
yaw...ben voba geri döneyim en iyisi. :D
[quote=unlimitted;251412]abi biraz erken diyecektim de...
işte o kadarı poza karışmak oluyor. :)))[/quote]
ya 5 likler senkron olmayınca daha ağır olanı galip geliyor genelde..
yine öyle oldu..
trend 5 gelen satışlarda pozitif bölgede kalmayı sürdürdü,şip şak 5 69150 den shortladı..
tecrübe oldu,bi dahaki sefere şip şakla poz alıp 300/500 alıp kapanmayı deneriz..
şip-şak halen satışta stobu 69450 de..
yalnız apsd beni huylandırıyor..şuanki gibi + ama 7000 kontrat eksi pozisyon değişimiyle kapanırsak pztesi düşerek açılırız bence..
gireceğimiz 5 kontrato short olur bakalım..
pala 69400 ü kıracaksa şimdi kırar işte.. 7000 kişi attı sırtından üstelik baya bir kişi de shortladı.. 70100 ziyareti şimdi gerçekleşebilir ancak..
[quote=Kennym;251432]pala 69400 ü kıracaksa şimdi kırar işte.. 7000 kişi attı sırtından üstelik baya bir kişi de shortladı.. 70100 ziyareti şimdi gerçekleşebilir ancak..[/quote]
bence zor..süprize gebe bizim piyasa ve dow..
68.800 stop oldum.. 68.900 tekrar longladım :)
yine stop olmazsam haftasonuna long gireceğim..
çok feci fena boğa oldum ben..üüü
[quote=Kennym;251432]pala 69400 ü kıracaksa şimdi kırar işte.. 7000 kişi attı sırtından üstelik baya bir kişi de shortladı.. 70100 ziyareti şimdi gerçekleşebilir ancak..[/quote]
bence kazın ayağı öyle değil işte...:)
yükseliş yönünde olan hissiyatımı yok etti piyasa şu son 1 saatte..
yinede kapanış bazında iyi bir kapanış olacak..
ama sanki bişeyler değişti ?
ema 55
69,047
herkese iyi akşamlar.
5 kontrato short haftasonuna..
yeni haftada 69400 üstünde işlem görürsek stop ve long olurum..
gab çıkarsa bahtıma :)
cümleten iyi akşamlar !