-
[quote=Astatin;287981]tayfil ne demek acaba.
patlatacak lebron..sanki 80xxx mi kapatcaz neee..üüühühühühühüh[/quote]
Patronaj bu Pala sence KY'ye tarihi zirveden short'lama fırsatı verir mi? Biz short'layabiliyorsak kesin daha yukarı yolu vardır... :p
Ben bunu bildiğim için kendimi kasmadan usturuplu short'luyorum... :..:
-
benim merak ettiğim bi şey var 77800 den açılmış ya acaba 77800-78000 aralığından long açabilen varmı içimizden büyük bi boşluk bırakmamak içinmi yaptı amcalar acaba bu hareketi :(
-
[quote=unlimitted;287973]
şu AUD/USD pek bi naz yaptı. ,9260a bi gelse, hörekesini gösterecem ben ona...:D[/quote]
aud/usd 93.25 den satışım var, sabahtan beri yatayda uyuttu beni.:mad:
-
Efg 11000 kontrat uzun açtı heralde ekim vadeyi alıp evine götürecek galiba.
Bide aklıma şu geliyor bu adam bu kadar uzunu bu gün açtı.Bunlar refarandumda evet çıkacağını çoktan biliyorlardı.Bu gün açtıklarını daha önce açsa iyi kardaydı.
Acaba bugün açtıkları fakemi.
-
[quote=Strategist;287992]Patronaj bu Pala sence KY'ye tarihi zirveden short'lama fırsatı verir mi? Biz short'layabiliyorsak kesin daha yukarı yolu vardır... :p
Ben bunu bildiğim için kendimi kasmadan usturuplu short'luyorum... :..:[/quote]
Sen şimdi 1 kademeyle , zirveden shortlayamazsan, "Yılın Çaylak Short'çusu" ünvanını da alamazsın , değil mii? Kahrolur insan yaavv..:..::..:
-
runningsel bir üçgenmi var ne .. vayyy ..çift tepede olabilir ... bakalım ..
[IMG]http://ressim.net/a/upload/5a203489.png[/IMG]
-
[quote=excali;287996]Sen şimdi 1 kademeyle , zirveden shortlayamazsan, "Yılın Çaylak Short'çusu" ünvanını da alamazsın , değil mii? Kahrolur insan yaavv..:..::..:[/quote]
Plaket versinler... "Türk Yatırım Tarihinin En Çok Gap Yiyen Adamı" ödülünün yanına koyarım... :..:
-
[quote=bien;287994]aud/usd 93.25 den satışım var, sabahtan beri yatayda uyuttu beni.:mad:[/quote]
klasik hareketidir...yalnız dikkatli olmalısın. ben 9360'a kadar alacaklarını düşünüyorum.
9385'e kadar zorlayabilirler bile...
9360'ta elim tetikte, hatta tetiği ezmiş vaziyette alnımdan ter damlar olur...
tetiği çekeceğim noktada ise arkama dönüp bakmam...
çünkü kaldıracı o kadar yüksek tutacağım ki, 17-18 pip terse zaten margin call ile kapanacak pozisyon. :)
-
anketlerde(adil gür ve sonar),evet-hayır başabaştı..
hatta sonarda hayır öndeydi..
üstelik adil gür 2009 mart seçimlerini tam tutudurduğu için,pek çok kimse ona güveniyordu..
yani,%58 kesinlikle beklenmiyordu...
ondan sindire sindire alabilirler..
belki tam farkında değiliz...ama
[COLOR="Red"]bu paket ekonomiye ve piyasalara doping vermektir[/COLOR]...
[COLOR="Red"]parti kapatmak[/COLOR](akp yi) çok çok zor..danıştayda [COLOR="Red"]yerindelik[/COLOR] kararı artık yok..bu yabancı yatırmcıyı çok magdur ediyordu...
üstelik ulusalcılık namına ,[COLOR="Red"]yabancı yatırıma karşı olan,hukuk adamları [/COLOR]mantığı hsyk değişmesiyle değişecek...
kanımca vob yılbaşına kadar 100.000 görür...
-
[quote=oguzhan;287995]Efg 11000 kontrat uzun açtı heralde ekim vadeyi alıp evine götürecek galiba.
Bide aklıma şu geliyor bu adam bu kadar uzunu bu gün açtı.Bunlar refarandumda evet çıkacağını çoktan biliyorlardı.Bu gün açtıklarını daha önce açsa iyi kardaydı.
Acaba bugün açtıkları fakemi.[/quote]
acaba hangisi doğru..kom
acaba hangisi doğru..kom
acaba hangisi doğru..kom
acaba hangisi doğru..kom
:D:D
-
-
short ... istop 400 üstü .. tp bell i değil ... vayyyy ..