onu 9 u anlamam ..... baskı belli .. küskü belli .. projeksyon bell. .. sayım belli .bence .. .. fraktalik baskılı ewsel ..ve aynı zamanda unleaeashed bear supported bir şelale bekliyorum şahsen .. üvvvv ...:o:o:D:D:D ..
Printable View
onu 9 u anlamam ..... baskı belli .. küskü belli .. projeksyon bell. .. sayım belli .bence .. .. fraktalik baskılı ewsel ..ve aynı zamanda unleaeashed bear supported bir şelale bekliyorum şahsen .. üvvvv ...:o:o:D:D:D ..
yön aşağıya...yükselişler sadece tepkisel...73.850 tepki yapabilirde..yapmayabilirde..
farketmez bana..zirvede tepkiye oynamak bana uymaz...........
[QUOTE=boz ayı;227744]yön aşağıya...yükselişler sadece tepkisel...73.850 tepki yapabilirde..yapmayabilirde..
farketmez bana..zirvede tepkiye oynamak bana uymaz...........[/QUOTE]
kara cumali bozayı patroned .... bence kara salı olabilir ... yani uygun ortam falan bence ... sen bilirsin .. üvvv .. bence olsun ... olsun olsun .:D... :o:o
72.800..kadar gelip oradan tepki koyarsa nurtopu gibi OBO.muz olur.....
vay a*q* palasına bak yükselcem düşmeycem deyip koydu ayağını diretiyo 73500ü kemik yaptı inat ettim 475ten alıcıyım tepkiye:)
stop 74.300.. (siyah yükseliyor).. üstüne çıkmadığı sürece kısalar için güvenli piyasa..
eur/$ izlemekte fayda war ...bakalım niyetli mi...
[QUOTE=boz ayı;227748]72.800..kadar gelip oradan tepki koyarsa nurtopu gibi OBO.muz olur.....[/QUOTE]
74300 den tekrar aşağı dönmek şartıyla...
[quote=mur@t;227754]74300 den tekrar aşağı dönmek şartıyla...[/quote]
bir daha oraya çıkacağını zannetmem artık... siyahla işini halletti.. öpüştü vedalaştı..
tepki sonrası buluşurlar anca tekrar..
yalnız şu 5 dk.lıklardaki uyumsuzluk biraz rahatsız edici..
[quote=sadberk22;227749]vay a*q* palasına bak yükselcem düşmeycem deyip koydu ayağını diretiyo 73500ü kemik yaptı inat ettim 475ten alıcıyım tepkiye:)[/quote]
montajın kralını yaptı pala bize gene:::.dng o kadar 73500ü diretti yukarı gitcekmiş gibi şimdi sabahın bile altına gidiyoo 73300 üüüvvvv
makas artı 500.....
makasa taktım......takılmayacak gibi değil.....soygun ula bu...
abi 2500 dü 500 ne ki 2500 + makas vardı shörtlesekmi harcanırmıyık diye düşinidik.. sonra işte 20 bin oldu endeks..