60 lık ve 120 lik al sinyali verdiler, denge vermeye çalışacam, dengeyi alılım ne yaptığımızı bilelim,
Printable View
60 lık ve 120 lik al sinyali verdiler, denge vermeye çalışacam, dengeyi alılım ne yaptığımızı bilelim,
[quote=indregandi;235870]60 lık ve 120 lik al sinyali verdiler, denge vermeye çalışacam, dengeyi alılım ne yaptığımızı bilelim,[/quote]
bunun için 71075 altına tekrar inmeli yoksa veremem,....
weberin demecine bakın, grace diğer ülkelerle karşılaştırılamaz, yardıma ihtiyacı olan tek ülke grace, hayda, oyunu okumak lazım, bu kıprıs, temelinde bu var,.....
bu us 10 yıllık bonoları çok önemlidir, güç ve gövde gösterisi bundadır, bunun amacı 4.xx ri artık geçip, destek yapmaktır, bu bunu geçtiğinde borsalar ikinci bir atağa kalkacak, bugün yarınlık bir olay deyil, takip edin, bulunsun,
[quote=indregandi;235879]weberin demecine bakın, grace diğer ülkelerle karşılaştırılamaz, yardıma ihtiyacı olan tek ülke grace, hayda, oyunu okumak lazım, bu kıprıs, temelinde bu var,.....[/quote]
seçilmiş kriz ve avro , bir taşla iki kuş,...
dolar, avro, bunları aşağı basacaksınız, bunların çıkışı veya kriz boyutu 2-3 ay sürer, bu süre geçildiğinde, aşağı basın gitsin, acımayın, çünkü govermentler önlemlerini almışlardır, gel keyfim gel,.....çıkışı 3 sene beklersiniz, düşüşü 2 sene satarsınız,...
2006-2008, 2009 mart, 2010 başı, güzel ve yakın örnekler,...
[quote=indregandi;235892]dolar, avro, bunları aşağı basacaksınız, bunların çıkışı veya kriz boyutu 2-3 ay sürer, bu süre geçildiğinde, aşağı basın gitsin, acımayın, çünkü govermentler önlemlerini almışlardır, gel keyfim gel,.....çıkışı 3 sene beklersiniz, düşüşü 2 sene satarsınız,...
2006-2008, 2009 mart, 2010 başı, güzel ve yakın örnekler,...[/quote]
avro derken bizdeki, parite anlamında deyil, parite farklı, o süngerdir,....
ne yaptınız ....para kazanan oldumu...kacamakta bir bakem dedim....kısaları kapattıgım yerin 400 puvan altında duruyor bu...o zaman ben gene kacar akşama görüşürüz...emirlerde duruyor....hareketlen pala para lazım *****.....
[QUOTE=eksper;235920]ne yaptınız ....para kazanan oldumu...kacamakta bir bakem dedim....kısaları kapattıgım yerin 400 puvan altında duruyor bu...o zaman ben gene kacar akşama görüşürüz...emirlerde duruyor....hareketlen pala para lazım *****.....[/QUOTE]
ne parası experim bu adamlar suzme ** .. kafalarına gore 600 700 puan yukarı basıyolar.. stoplar hak getire ıkı kere shortladım ıkı kere carpıldım .. pifff bidaha stop koyarsam iki olsun.
[quote=Kennym;235935]ne parası experim bu adamlar suzme ** .. kafalarına gore 600 700 puan yukarı basıyolar.. stoplar hak getire ıkı kere shortladım ıkı kere carpıldım .. pifff bidaha stop koyarsam iki olsun.[/quote]
osuruktan yerlerden poza girersen ebenin örekesini görürsün...benim pozları acacagım yerlere bak...bunun haricinde poza giren zorlanır.....
[QUOTE=eksper;235945]osuruktan yerlerden poza girersen ebenin örekesini görürsün...benim pozları acacagım yerlere bak...bunun haricinde poza giren zorlanır.....[/QUOTE]
auhauh sen de haklısın amme hıc osuruktan yereler degildi.. aga sallayıp duruyo yoksa az sabır olsa geberecegını bılıyoz da dayanamıyoz ıste ..
[quote=Kennym;235954]auhauh sen de haklısın amme hıc osuruktan yereler degildi.. aga sallayıp duruyo yoksa az sabır olsa geberecegını bılıyoz da dayanamıyoz ıste ..[/quote]
Al benden de o kadar . ne yapıcagımı sasırıyom yow...üüü