[quote=indregandi;235560]ky yi bindirdiler dede duruma göre keserler artık,
pasta %51 cört %10 lönk ky cephesinde,[/quote]
ilk defa sabaha short girdim. ama korkarak.. ama full.. salavat getirin...
Printable View
[quote=indregandi;235560]ky yi bindirdiler dede duruma göre keserler artık,
pasta %51 cört %10 lönk ky cephesinde,[/quote]
ilk defa sabaha short girdim. ama korkarak.. ama full.. salavat getirin...
longum, bu zamanda kaç kişi long he,
[quote=indregandi;235580]longum, bu zamanda kaç kişi long he,[/quote]
long ücün yarın daha uygun dedim onun ücün bulaşmadım......
[quote=dede;235571]ilk defa sabaha short girdim. ama korkarak.. ama full.. salavat getirin...[/quote]
dede complo teorileri gereği az lönküm, 3/10 kadar, kalanını 70850 altında yapacam, o zamana kadar anayasa ortaya çıkar, hsyk ve anayasa mahkemesi vaziyetleri, yani önemli olan diğer 2 madde, bunlarda ağaca toslarsa erken seçim kaçınılmaz olur, coni bunu göze alamaz,........
bu 8.maddede coni parmağı var sanırım,.......kim barnaklarsa barnaklasın sonuçta ölüm kalım maddeleri bu iki madde, dediğim gibi bunlar toslarsa duvara, erken seçim hemde baskın olanı kaçınılmaz, buna coni hazır deyil, mualefet hazır deyil, tek hazır olan yine iktidar partisi,......
öte yandan coni de güzel düştü, ama maddeler burayı toparlar, çünkü biz bayadır düştük, 75100 den beri,.....her neyse bekleyip göreceğiz, bunu güzel yazmıştım geçmişte bulursam koayacam, iki yorum güzel gider ekmek arası helva gibi,....
şu yorumu arşivden bir buluym güzeldi o yorum,....
[quote=indregandi;235591]dede complo teorileri gereği az lönküm, 3/10 kadar, kalanını 70850 altında yapacam, o zamana kadar anayasa ortaya çıkar, hsyk ve anayasa mahkemesi vaziyetleri, yani önemli olan diğer 2 madde, bunlarda ağaca toslarsa erken seçim kaçınılmaz olur, coni bunu göze alamaz,........
bu 8.maddede coni parmağı var sanırım,.......kim barnaklarsa barnaklasın sonuçta ölüm kalım maddeleri bu iki madde, dediğim gibi bunlar toslarsa duvara, erken seçim hemde baskın olanı kaçınılmaz, buna coni hazır deyil, mualefet hazır deyil, tek hazır olan yine iktidar partisi,......
öte yandan coni de güzel düştü, ama maddeler burayı toparlar, çünkü biz bayadır düştük, 75100 den beri,.....her neyse bekleyip göreceğiz, bunu güzel yazmıştım geçmişte bulursam koayacam, iki yorum güzel gider ekmek arası helva gibi,....[/quote]
indi... bu rex efendiyi tanırmısın bilmen....bu adam geldimi bilki bu piyasa iflah olmaz....ne ölücüdür o....leş kokusunu anında alır....dikkatli olmakta fayda var.....
[quote=indregandi;229436]hafta sonu kıprıs ta seçimler var, şu ana kadar, ermeni dahil hepsini alış yönünde kullandılar, tersi görülmedi, bakalım.....talat adayları, anketlerde geride, bakalım, öte yandan paket ise, tam santraça döndü, refarandum iktidar için can simidi, muhalefetin uzlaşma teklifini bu yüzden geri çevirdi, çünkü yüzdesel değerlendirildiğinde referandum sonucu kabarık duracağı için buna çok istekliler, bu kabarıklık halkın güveni gibi sunulacak, çünkü iki yönü var, evet veya hayır, öte yandan muhalefet bunu gördüğünden uzlaşmayı gündeme getirdi, tabiki reddedildi, diyelimki refarandum iktidar için, beklediği sonucu doğurmadı ve güven bunalımı orataya çıktı, bu taktirde baskın erken seçime giderek meclis aritmetiğine kilitleneceklerki, gelinen noktalarda kendilerine dönük tehlikeli sonuçlar gelişmesin, yani en kötü beklenilen, meclisin bir sapından tutmak, bunun içinde oy yüzdeleri fazla düşümeden buna yönelmeleri gerekiyor, bu da erken seçimle olur, bunlar mantıklı olaylar, şimdi ağam bunuda satın alırmı, alır, ümidi kesene kadar veya yenisini bulana kadar.....[/quote]
[quote=indregandi;235591]dede complo teorileri gereği az lönküm, 3/10 kadar, kalanını 70850 altında yapacam, o zamana kadar anayasa ortaya çıkar, hsyk ve anayasa mahkemesi vaziyetleri, yani önemli olan diğer 2 madde, bunlarda ağaca toslarsa erken seçim kaçınılmaz olur, coni bunu göze alamaz,........
öte yandan coni de güzel düştü, ama maddeler burayı toparlar, çünkü biz bayadır düştük, 75100 den beri,.....her neyse bekleyip göreceğiz, bunu güzel yazmıştım geçmişte bulursam koayacam, iki yorum güzel gider ekmek arası helva gibi,....[/quote]
buldum ekmek arası helva, yeyin, yanınada bir şeyler açın,.....
[quote=eksper;235595]indi... bu rex efendiyi tanırmısın bilmen....bu adam geldimi bilki bu piyasa iflah olmaz....ne ölücüdür o....leş kokusunu anında alır....dikkatli olmakta fayda var.....[/quote]
kriz zamanı yıl 2007... biz bu adamla ve kuzumla beraber inanılmaz paralar kazandık......
bakalım exper siyasete oynadım, bu herifler bizi 30 kere gagaladılar bu işlerle, gün deyip hafta deyip geçirdiler, rating deyip geçirdiler, imf dey
ip 1 sene geçirdiler, birde ekmeğe yağ sürsünler, ha bu boşsa yapacak bir şey yok, vuruşur düze çıkarız, işimiz bu,
[quote=eksper;235597]kriz zamanı yıl 2007... biz bu adamla ve kuzumla beraber inanılmaz paralar kazandık......[/quote]
hic unutamıyorum o günleri...cattt 10 dakkada 1000 puvan...catttt 1500 puvan...cortlayıp 10 dakikada servet sahibi oluyorduk......hey gidi günler....
vaşington durumları
[IMG]http://i39.tinypic.com/wk4gfd.jpg[/IMG]
[IMG]http://i42.tinypic.com/vzk0v8.jpg[/IMG]
[IMG]http://i44.tinypic.com/29omzhv.jpg[/IMG]
mazarayı umumiye, güzel ilerledi, güzel oldu, ağa ölçer 2 çaktı ağanın kafasına, birde 71487 altında kapadı bu dahada güzel oldu, çünkü koridora açıldı ağa, koridor boş 70850 sonrası 69400 e kadar yarın için,...bu teknik boyut yorumsuz teknik bunu söylüyor, bu zamana kadar haklı çıktı, ancak üçkağıt olursa arkasından biraz gecikiyor,....