-
[quote=Strategist;305706]Kaya üstat işini bilir.. Bence o günlük grafik uptrend halindeyken 15dk'lıkta RSI aşırı satıma girdikten sonra 30'u yukarı kesince long'lamış, sonra ekranını kapatıp gitmiştir... üvvv... :)))[/quote]
Stro hocam günlük darbe yediğini defalarca söylemiştim yukarı trend devam ediyo olablir ancak heran sert düşüş gelebilir gibi indik toparlayamıyor günlükte bi türlü ve hep indik tepeleri hep aşağılarda oluşuyor yükselişe rağmen
-
[quote=Astatin;305747]kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww[/quote]
Şuan flatim beklemedeyim.Günlük uzun,saatlik kısa,15 dekke uzun :) bende biyle
-
Bugün kapanışı 90000 civarı bekliyorum:) Olmadı en fazla 90350:) düşüş yarınb devam eder gayrı ne yapalım, bugünde tuttular piyasayı zaten pazartesileri yurtdışını görmek için bekle gör piyasası bizimkisi.
-
-
Bu hafta en azından 88500 lere tekrar ziyaret olması gerekir diyorum, bakalım bakalım düşecekmi oraya:)
-
[quote=bull market;305763]Bu hafta en azından 88500 lere tekrar ziyaret olması gerekir diyorum, bakalım bakalım düşecekmi oraya:)[/quote]
patron sen hedeflerini bayağa düşük tutuosun. benim hedef palanın kucağına şortları 75000den bırakmak
-
[quote=fXci;305762]yo yo lo de[/quote]
abey senin zizdemlerde hevatardaki amca gibi oldu yawww
-
[QUOTE=kitaro;305765]patron sen hedeflerini bayağa düşük tutuosun. benim hedef palanın kucağına şortları 75000den bırakmak[/QUOTE]
Bu haftamı?:eek:
Bender bekliyorum oralara ama bu hafta değil:)))
-
mobyuss dayuu birazdan satışa geçerse YGKH ( yandı gülüm keten helvası .) formasyonu oluşur
-
[quote=bull market;305771]Bu haftamı?:eek:
Bender bekliyorum oralara ama bu hafta değil:)))[/quote]
palanın kol kuvvetine kalmış artıkın. şimdi malı herkeşin gucağına bıraktıysa 2 günde basar aşşaaa. artık bekliozzz
-
Kasım ayını 88500 üzerinde dalgalanarak geçirirse bu Aralık vade sonu 75000 garanti olur, bunu herkez görüyor, ama ne yapacaklar bakalım bi numara çekmeden işi kotaramazlar bence:)
-