-
[quote=fXci;131392]yokh daha damamlanmadı hakket eskik bisey var.
empati yokh ... peşin yargı var emme işine geldiği yönde peşin yargı... ülen asteton gözüme uyku girmeyo. Zanki kazaran birine arabaynan carptımda vicdan azabı duyayorum arkidiş[/quote]
Ya hasta etme adamı efiksçi kapat şu mevczuyu daaa..vicdanlık micdanlık bir durum yok..gülelim eğlenelim...dng.dng.dngenorton dan izin almadan nereye çarpıyon
-
açılışla shortları kapattım.
izlemedeyim flat :::
-
-
-
[quote=erkan.;131405]Short devam. Long olmam bugün . Çok çok flat olurum.
Gitseler bile nereye gidecekler. Dönüp dolaşıp varıcakları yer 44.500.
Yine gel gel yapıyorlar. Sonra fişi çekiceler. diye düşünüyorum.[/quote]
erkan long olmasanda flat olarak izleyip daha yukardan short olma imkanı yakalarsan olabilirdi mesela sabah açılışta piyasayla inatlaşma olmaz.:..:
-
-
heralde 50000 tobo hedefini sümenden çıkarttılar, ortaya koyacaklar, çok pis ralli gelecek gibi histemler al okunu verip verip duruyor:..:
en çok parayı yine şovalye kaldıracak galiba...
-
[quote=Astatin;131408]Ya[B] hasta etme adamı[/B] efiksçi kapat şu mevczuyu daaa..vicdanlık micdanlık bir durum yok..gülelim eğlenelim...dng.dng.dng[B]enorton dan izin almadan nereye çarpıyon[/B][/quote]
lem sen zati hasatsın psikolojik deli :::
yolların fatihi enorton deel mi? :::
-
seyyah arkidiş senin dediğin yerden döndük
[IMG]http://i41.tinypic.com/34zi0t1.png[/IMG]
-
-
[QUOTE=erkan.;131407]Zaten bizim borsa galiba ondan yükseliyor.
Geçtiğimiz cumartesi değil ondan önceki cumartesi ABD de 3 bankaya daha el konulmadımı ?
Orda batışlar oldukça. Bizim imkb değer kazanıyor. Galiba imkb deki şirketlerin ordaki bankalara borcu var . onlar batınca borçlar siliniyor. .lelele[/QUOTE]
bahane üretmeyelim
piyasa neyse onu yapalım
varsa bir hatamız arayalım kendimizde.
zarar ettiysek burayı bir okul gibi görüp hatanın sebebini bulmalıyız
çalışmalıyız
bir daha çalışmalıyız
yine çalışmalıyız.dng
-
Dax eksi açtı. CHORT devam ediyorum.