[QUOTE=a.kaya;305711]Asti 5 likteki pupu ları görüyon demi 15 likte gelen sinyalleri yiecekler galiba :o[/QUOTE]
kaya kardeş 15 lik ne durumda acaba?:)
Printable View
[QUOTE=a.kaya;305711]Asti 5 likteki pupu ları görüyon demi 15 likte gelen sinyalleri yiecekler galiba :o[/QUOTE]
kaya kardeş 15 lik ne durumda acaba?:)
way**..825 olsaydı al verecekti sistem amma satta kaldı...üww..yyşd..tabi iyimi oldu kötü mü oldu satta kalması şimdi anlıycez..mörfi iş başındaydı..indikelre bakarak işlem yaparsam indikler yanılır, bakmazsam haklı çıkar şekli...heueheu..üwwww..
misal: pala cumaya kadar yatay hafif aşağı eğimli veya yatay salıyomuş piyasayı..cuma piyasalar kapandıktan sonra mudis bayram hediyesi olarak kredi notu arttırıyormuş...bayram tatili boyuncada dow yükseliyomuş...uwwww mondiyooooooo.... bayram tailine sanırsam full flatingo grerim..yada cuma ola hayrola diyek
yorum yokh löngınşayne
[quote=fXci;305729]yorum yokh löngınşayne[/quote]
Sibob mu Mental mi ??
Sn Fx ci bi de grf le süslersin +.:..:
[quote=nedim972;305722]kaya kardeş 15 lik ne durumda acaba?:)[/quote]
satta ve yatayaa devam gibi çarpömaya devam diyor .dng
kaya üstad kaya üstad senin sistemdemi satta kaldı...ehuheu...üw
[quote=bull market;305721]Short devam short:)
Heeeeee, ilelebet yatay gidemez ya bu namuzsuz vob, illakide düşecek biyerden sonra.kom[/quote]
ustad düşcekde nerden düşcek bu melet 105-107 den de düşebilir :o
[QUOTE=adalı54;305730]Sibob mu Mental mi ??
Sn Fx ci bi de grf le süslersin +.:..:[/QUOTE]
siboba uyayorum ben adalı abyeim
soldaki 5 dk sağdaki 60 dk gayri
[IMG]http://img263.imageshack.us/img263/8472/5dk.png[/IMG]
kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww
[quote=Astatin;305740]kaya üstad kaya üstad senin sistemdemi satta kaldı...ehuheu...üw[/quote]
biri satta kaldı biri de 675 de AL vermiş :( ben ise flat yatayı çözmediler hala
[QUOTE=Astatin;305747]kaya üstad kaya üstad..sizin sisteminiz ne durumda.... stro üstad stro üstad sizin sistem+histem+boll bands+multimix strateginiz ne durumda acaba...sifenksci üstad hantalray, titrekray, sibop, hızlısı yavaşı v.b. overall da ne durumda acaba sistem durumunuz...selçuklu bey üstad selçuklu bey üstad voba bir ew sayımı alsak süper olacak..fileksi niki seksi üstad sizde durum nedir...üwwww[/QUOTE]
hangi zeman dilimini soruyorsun gayri astet:::